Acrylverf

Wees creatief met onze verschillende soorten acrylverf. Hier vindt u onze dekkende hobby- en acrylverf Plus Color, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Combineer het bijvoorbeeld met de acrylmarker Plus Color Marker, of probeer de wereldberoemde Posca Marker.

Acrylverf
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wat is acrylverf?

Acrylverf is een verf op waterbasis die gebruikt kan worden voor allerlei creatieve projecten. Acrylverf is viskeus en sneldrogend. Door de veelzijdigheid van acrylverf is het zeer populair voor creatieve projecten thuis, in kinderdagverblijven, naschoolse clubs en scholen.

Het gebruik van acrylverf heeft verschillende voordelen. Ten eerste is acrylverf een goedkope hobbyverf die talloze mogelijkheden biedt om je fantasie en de creatieve tijd de vrije loop te laten. Het kan worden gebruikt zoals het is of gemengd met water. De acrylverf heeft een korte droogtijd en is na het drogen waterbestendig. Zo kun je gemakkelijk over je penseelstreken schilderen zonder de kleuren te vervagen.

Verf met acrylverf – 3 creatieve technieken

Als je klaar bent om te gaan schilderen, is het leuk om een paar technieken te kennen die je helpen om artistieke stukken te maken. Deze technieken zijn handig en eenvoudig te gebruiken, ongeacht of je een geïnnoveerde creatieve geest bent, of dat je wat hulp nodig hebt om je creativiteit vrij van je hoofd naar je handen en naar buiten op het canvas te laten stromen – of wat je ook wilt beschilderen.

  1. Gebruik sjablonen

Acrylverf is zeer geschikt voor gebruik met sjablonen. Dit is een snelle en eenvoudige manier om een heel mooi kunstwerk te maken. Het kan ook handig zijn om een sjabloonkwast of spons te gebruiken die speciaal voor sjablonen is gemaakt. Maak je eigen schilderij met sjablonen. Als je zelf creatieve sjablonen wilt maken, kun je ze uit een plastic zakje knippen. Het is ook heel handig omdat het steeds opnieuw gebruikt kan worden.

  1. Creëer verschillende texturen

Omdat acrylverf op waterbasis is, is het ook geschikt om te mengen met water. Zo kun je een schilderij maken dat je een beetje doet denken aan aquarellen. Het kan ook handig zijn om te weten of de verf waarschijnlijk te dik wordt of iets uitdroogt voordat je hem helemaal hebt gebruikt. Je kunt ook structuur aanbrengen met bijvoorbeeld een spatel en een dikkere laag verf.

  1. Maak een uniek T-shirt of tasje met textielprint

Als de acrylverf droog is, is hij waterafstotend. Acrylverf is daarom zeer geschikt voor het bedrukken van textiel met stempels.

Verf met acrylverf

Dit is een geweldig advies om je te helpen zoveel mogelijk plezier te hebben van je acrylverf. Het bijzondere aan acrylverf is dat de lijminhoud van de verf betekent dat acrylverf zich aan allerlei materialen kan hechten. Experimenteer door te schilderen op textiel, glas, plastic, karton, papier, hout en doeken. Klik op de verschillende materialen voor inspiratie voor je volgende creatieve project.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present