Strijkkralen

Strijkkralen zijn een enorme hit - vooral bij kinderen. De strijkkralen die op buisjes lijken, kunnen worden gebruikt voor motieven of patronen op onderplaten of kunnen aan een koordarmband worden geregen. Hier op de site vindt u grote strijkkralen, middelgrote strijkkralen, fotostrijkkralen en meer - allemaal van NABBI-beads.

Strijkkralen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Doe inspiratie op voor hobbyprojecten met kralen in regenboogkleuren

Kralen bieden veel mogelijkheden voor kleine en grote projecten, vooral voor degenen die zich graag onderdompelen in het creatieve universum. Met kralen voor kinderen kun je eenvoudig met je kinderen prikborden maken of sjablonen vinden voor nieuwe en iets moeilijkere ontwerpen met behulp van een van onze vele verschillende prikborden. Op een geponste plaat kun je ook eenvoudig experimenteren door je eigen ontwerpen te ontwerpen op basis van de kralen die je tot je beschikking hebt.

Kralen en kinderkralen kunnen echter voor veel meer dan alleen pinborden worden gebruikt. De kleurrijke rietkralen kunnen ook worden gebruikt om je dagelijkse leven kleur te geven met andere mooie doe-het-zelfprojecten:

  • Sleutelhangers - maak je eigen sleutelhangers van pinborden! Met een sleutelhanger vind je gemakkelijk je sleutels in je tas en geef je je sleutelset een persoonlijk tintje. Maak je eigen favoriete motieven, zoals dieren, emoji's of een auto. Je kunt ook een sleutelhanger als cadeau geven en hem personaliseren met een specifieke datum, titel of bijnaam.
  • Oorbellen - Maak je eigen oorbellen met kralen. Met Perler-kralen kun je eenvoudig elke gewenste kleur combineren en zo gekke en kleurrijke motieven maken voor je volgende feestthema. Leuke oorbellen met kralen kunnen ook worden gebruikt als leuke cadeauverpakking of voor verkleedpartijtjes.
  • Decoraties en tafeldecoraties - parels zijn perfect voor het creëren van unieke decoraties voor de eettafel en kunnen worden aangepast aan specifieke thema's. Maak bijvoorbeeld je eigen plaatskaarten van op kralen die je kunt personaliseren met verschillende pictogrammen, zoals huisdieren of bedrijven.
  • Uitnodigingsmotieven – Met kralen kun je mooie motieven maken op opstrijkbare pinborden en ze later op uitnodigingen plakken. Zo kunt u uw uitnodigingen een persoonlijk tintje geven en aanpassen aan een specifiek feestthema.
  • Onderzetters voor mokken - gebruik een ronde onderplaat om je eigen onderzetter te maken voor mokken die je kunt gebruiken of cadeau kunt doen. Veel van onze perler-kralen zijn verkrijgbaar in gedempte pastelkleuren en aardse kleuren die perfect passen bij een modern interieurontwerp. Je kunt ze uni-, veelkleurig of met motieven zoals madeliefjes maken.

Online vind je veel sjablonen voor patronen die je kunt gebruiken bij het maken van pinborden. Je kunt ze rustig volgen of ze gebruiken als inspiratie om je eigen motieven te maken.

Doe-het-zelfprojecten voor kinderen met kralen

Veel kinderen vinden het leuk om met kralen te spelen en je hebt het waarschijnlijk ook geprobeerd om als kind met kralen te werken. Een van de grote voordelen van kralen is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en verkrijgbaar zijn in verschillende maten, zodat ze gebruikt kunnen worden door kinderen van alle leeftijden. Als je kinderen of kleinkinderen in verschillende leeftijdsgroepen hebt, kun je dus nog steeds bij elkaar zitten met elk van je kralenprojecten en genieten van een lekker kopje thee. Tijdens het kalenderjaar zijn er veel schoolvakanties en weekends, en het is een goed idee om te ontspannen en te genieten van kralen voor kinderen.

Maar welke doe-het-zelfprojecten vind je leuk en ook kindvriendelijk? Met onze kralen voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om allerlei leuke hobbyprojecten te maken.

  • Pinborden - een van de meest voor de hand liggende doe-het-zelfprojecten zijn geponste planken. Met kralen voor kinderen kun je kralen in kindvriendelijke formaten kopen, zodat zelfs de allerkleinsten eenvoudig een geponste plaat kunnen maken. Pegboards zijn een ideaal cadeau voor grootouders of andere leden van het gezin en met kralen in alle kleuren van de regenboog kan alleen je fantasie de motieven en de keuze van kleuren beperken.
  • Sieraden - met een eenvoudig elastisch koord en kralen voor kinderen kan je kind zijn eigen sieraden maken. De klassieke kralen kunnen eenvoudig worden gecombineerd met andere vormen van kralen, zoals onze delicate rocaillezaadkralen of bedels. Met een elastisch koord kun je armbanden, halskettingen en zelfs een vingerring op maat maken, zodat zowel jonge als oudere kinderen kunnen genieten van hun nieuwe sieraden.
  • Speelfiguren - je kunt bijna alles maken van kralen. Met parels is het zinvol om verschillende figuren te maken waar je kinderen mee kunnen spelen. Met kralen kun je verschillende dieren samen maken en doen alsof je bij de dierentuin bent. Een goede tip is om een standaard te maken voor de figuren in de vorm van een kruis, zodat het figuur erop gezet en verplaatst kan worden.
  • Stukkenvoor bordspel - met perler-kralen kun je je eigen stukken maken voor bordspellen. Je kinderen vinden het vast en zeker leuk om zelf spelfiguren te ontwerpen. Bovendien is het niet erg tijdrovend en daarom is het een geweldige manier om je jongste kinderen bezig te houden.

In onze webshop vindt u een groot assortiment kralen voor kinderen. We hebben ook geponste platen in verschillende vormen en maten.

Doe nieuwe ideeën op over het gebruik van perler-kralen

Perler-kralen zijn ideaal om te strijken en bij Creativ Company kunnen we niet overkomen hoeveel mogelijkheden er zijn om unieke pinborden, sieraden en vele andere leuke doe-het-zelfprojecten te maken. Daarom hebben we al onze goede ideeën verzameld in verschillende catalogi met ideeën, die je hier op onze website kunt vinden. Verschillende van onze catalogi zijn geïnspireerd op wisselende seizoenen en feestdagen, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ideeën voor hobbyprojecten met perler-kralen.

Op zoek naar een specifiek soort kralen voor kinderen? Of hebt u vragen over het gebruik van onze perler beads? We staan altijd klaar om je te helpen en je door het doolhof van mogelijkheden te leiden, zodat je het beste uit je kralen kunt halen.

Vergeet niet dat we binnen 4-6 werkdagen nationale levering aanbieden. Zo bestel je eenvoudig vanuit huis kralen voor kinderen en volwassenen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present