Oorbellen en oorringen

Wil je je eigen oorbellen maken? Hier vind je alles wat je nodig hebt om zelfgemaakte oorsieraden te maken, van oordraden tot oorringen. Kies uit oordraadsnijders, oorringen, Franse oordraden, oorstekers en hangers, maar ook clip-on en kettingstijlen. Versier de oorsieraden met onze andere creatieve sieraden.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer unieke oorbellen en oorringen

Heb je een juweelontwerper in je verborgen? Dan hebben we voor jou het juiste hobbyproject. Omdat je de kans hebt om je eigen unieke, zelfgemaakte oorsieraden en oorringen te maken. In ons assortiment kun je kiezen uit alles van oorstekers, clip-on oorbellen, Franse oorsieraden, oorbellen met kettingen en oorringen die je naar wens kunt versieren. Er is dus voor elk wat wils.

Lijken zelfgemaakte oorbellen je het perfecte project? Bekijk dan ons assortiment. Want met een beetje behendigheid, geduld en een flinke dosis creativiteit kun je al snel een uniek sieraad in je hand vinden dat je zelf kunt gebruiken of cadeau kunt geven. 

Met onze selectie oorsieraden en materialen kun je eenvoudig deelnemen aan het sieradenproces. En welke oorsieraden je ook wilt maken, je hebt gegarandeerd een gezellige en creatieve tijd. 

Bij Creativ Company vind je creatieve materialen voor oorsieraden 

Het leuke aan het maken van zelfgemaakte oorsieraden is dat je je doel op allerlei verschillende manieren kunt bereiken. Ons assortiment biedt alles van kralen, stenen en hangers die je naar hartenlust kunt combineren. Daarom zul je zeker oorsieraden krijgen die nergens anders te vinden zijn. Tegelijkertijd maakt de brede selectie het extra leuk om je sieraden te maken. Want of je nu oorsieraden wilt maken die recht tegen de oorlel zitten, die hangen en nog zichtbaarder zijn, die heel kleurrijk zijn of misschien eenvoudiger, het is allemaal mogelijk. 

Als je inspiratie nodig hebt voor je creatieve reis, hebben we verschillende gidsen voor je gemaakt. Zo zie je voorbeelden van verschillende designs en welke materialen je nodig hebt voor verschillende soorten oorsieraden. "Klik op 'Creatieve ideeën' en bekijk onze suggesties over hoe u uw doel kunt bereiken." We bieden ook gedetailleerde stap-voor-stapinstructies voor het maken van verschillende soorten zelfgemaakte oorsieraden. Zo heb je altijd een helpende hand als je die nodig hebt. 

Dompel jezelf onder en wees creatief met zelfgemaakte oorbellen

Een van de voordelen van een sieradenproject is dat je je dagelijks leven kunt onderbreken en je kunt verdiepen in iets creatiefs. De kans is groot dat de tijd verstrijkt wanneer je oorsieraden en oorringen maakt. Omdat je er snel mee aan de slag gaat. Of je nu kleine kralen of grote hangers gebruikt voor je oorbellen. 

Drukke werkdagen vergen meestal veel praktisch werk. Of je nu een baan hebt, student bent of iets anders. Daarom heb je waarschijnlijk niet veel tijd over per week of maand om je onder te dompelen in hobbyactiviteiten. Daarom kan het voelen als een frisse wind om een creatieve pauze te nemen. Je kunt er zelf oorsieraden van maken, ook al heb je dit soort projecten nog niet eerder geprobeerd. 

Als je bezig bent met het maken van je oorsieraden, kun je de volgorde van de kralen of andere materialen die je gebruikt eenvoudig verwisselen. Zo weet u zeker dat ze er precies uitzien zoals u ze wilt hebben. 

Sieraden maken is een leuke activiteit voor het hele gezin 

Is het tijd voor een dag vol creativiteit in je gezin? Dan is er een goede reden om zelfgemaakte oorsieraden te maken. Het is een gezellige en leuke activiteit waarmee je samen tijd kunt doorbrengen. En zowel volwassenen als kinderen kunnen elkaar helpen en inspireren met het maken van de sieraden. Zet dus wat goede muziek op, maak een warme kop cacaomelk en geniet van een dag vol gezelligheid en creativiteit. 

Sieraden die je mee hebt gemaakt, zijn ook het perfecte cadeau-idee voor familieleden met oorgaatjes, of het nu gaat om een verjaardag of Kerstmis, of om een zoete verrassing voor elke dag. Je kunt ook tijd met elkaar doorbrengen om sieraden te maken die de ontvanger zeker zal waarderen, omdat het geschenk zelfgemaakt is. Omdat oorsieraden die je hebt gemaakt waarschijnlijk een mooie herinnering zijn aan jou elke keer dat ze worden gedragen. Als het jongste gezinslid oorsieraden cadeau doet, voelen ze zich zeker trots als jij of een andere ontvanger hun creatie draagt.

Omdat zelfgemaakte oorsieraden en de materialen hiervoor niet veel ruimte innemen, kun je ze inpakken en meenemen op vakantie, naar je zomerhuisje, de grootouders, enz. Dit is ook een van de grote voordelen van een hobbyproject, zoals oorsieraden die je zelf maakt. Je kunt je sieraden snel maken wanneer je maar wilt. 

Shop voor zelfgemaakte oorbellen op deze pagina  

Bij Creativ Company hebben we geprobeerd een breed scala aan verschillende materialen op voorraad te hebben, zodat je de materialen kunt vinden die je nodig hebt voor je toekomstige oorsieraden. Want het is leuk om al je spullen op één plek te kunnen kopen. Houd je niet in met het combineren van verschillende materialen, want er zijn geen regels als het gaat om het maken van je eigen sieraden. U bepaalt zelf hoe ze eruit moeten zien. 

Je kunt je zelfgemaakte sieraden kopen op onze website. We zijn altijd beschikbaar via e-mail of telefoon als je hulp nodig hebt bij je aankopen, goede tips en trucs of iets anders. 

Als u Holstebro bezoekt, bent u altijd welkom in onze fysieke hobbywinkel, waar u ook onze vriendelijke medewerkers zult ontmoeten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je wilt dat we je laten zien hoeveel je kunt gebruiken om oorsieraden of oorringen te maken. We kunnen je ook adviseren over hoeveel je nodig hebt, afhankelijk van hoeveel mensen de sieraden maken. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present