Metaal embossen

Embos unieke woorden, cijfers en symbolen in een lange rij op metalen labels / sieradenonderdelen met onze indrukwekkende kwaliteitstools voor metalen reliëfdruk. Hier zijn zowel metalen labels en platen als natuurlijk embossinggereedschap en embossingstempels met verschillende motieven en letters. Een leuke activiteit voor sieradenliefhebbers

Metaal embossen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Metalen stempeltool voor al je creatieve projecten

Wil je je sieraden of andere zelfgemaakte metalen voorwerpen persoonlijker en unieker maken, dan is metaal embossing de toekomst. Hoewel metaal een hard materiaal is, kan het nog steeds worden gevormd met het juiste gereedschap en heb je dus ruim de kans om met je naam of iets dergelijks te versieren op een stuk metaal met stempelgereedschap.

Daarom hebben we hier op deze pagina ons assortiment metalen stempelapparatuur samengesteld. Hier vind je alles wat je nodig hebt om sieraden en andere items te personaliseren met bijvoorbeeld je naam.

We verkopen stempeltools met alle letters van het alfabet en met cijfers, terwijl je ook andere soorten stempels vindt met mooie patronen die je kunt gebruiken om sieraden en andere items te versieren.

Op deze pagina vind je ook een groot aantal tools die je kunt gebruiken voor het stempelen van metaal om het hele proces eenvoudiger en nauwkeuriger te maken, zoals hamers en houders voor je stempeltool, zodat je gemakkelijk de juiste kracht in de slagen krijgt.

Op deze pagina vind je dus alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met metaal embossing. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten en sieraden of andere items personaliseren met je eigen figuren en tekst.

Hoe metalen embossing werkt

Stempeltools zijn kleine stempels die worden gebruikt om het patroon in het oppervlak te slaan dat je wilt decoreren. Aan het ene uiteinde van de stempeltool vind je de vorm waarmee je bijvoorbeeld een sieraad kunt versieren: een letter, een cijfer of een figuur.

Als je een metalen stempel wilt maken, houd je het stempelgereedschap daar waar je bijvoorbeeld een hart of een letter wilt en blaas je het stempelgereedschap er stevig uit met een hamer.

Het figuurtje van de stempeltool wordt nu op het metalen oppervlak gestanst, waardoor het cijfer of de letter wordt vereeuwigd.

Stempelgereedschappen zijn gemaakt van hard metaal, zodat u gemakkelijk harde materialen kunt stempelen, zoals aluminium, dat zachter is dan het gereedschap, waardoor het gemakkelijk gestanst kan worden.

Stempeltools kunnen dus voor een beetje van alles worden gebruikt. Het is dus gewoon een kwestie van creatief te zijn en je ogen open te houden voor mogelijkheden om ze te gebruiken.

Je kunt stempeltools gebruiken om persoonlijke metalen deurposters aan je voordeur te hangen; je kunt hondenlabels maken met de naam van de halsband van je hond; en je kunt namen en tekst schrijven op elk denkbaar metalen oppervlak dat je wilt personaliseren.

Je kunt mooie, gepersonaliseerde metalen labels maken voor opbergdozen in je hobbyruimte of naamlabels voor andere soorten opbergers.

Tot slot is het ook een goed idee om met embossing unieke, gepersonaliseerde sleutelhangers te maken, die je met je naam op een klein metalen bordje zet dat je samen met je sleutels kunt ophangen.

Creëer unieke sieraden met embossingtools

Er gaat niets boven het maken van je eigen gepersonaliseerde sieraden die je niet in de winkel kunt kopen. Wat is er persoonlijker dan een sieraad maken met je eigen naam? Dit kun je doen door te investeren in metalen stempeltools.

Met metalen embossing kun je een klassiek labelcollier maken, waarbij je een klein plaatje bevestigt aan een dunne ketting. De populaire tags zijn geïnspireerd op de militairen, die allemaal een label met hun naam dragen zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn.

Maar de aantrekkelijke labels zijn ook relevant voor burgers, omdat ze modern en mooi zijn om naar te kijken. Met een metalen stempel kunt u eenvoudig uw eigen naam of andere tekst schrijven op een klein metalen plaatje dat u om uw nek kunt hangen.

We verkopen verschillende soorten metalen tags met een blanco, glanzend oppervlak, zodat je aan de slag kunt met je stempeltool. Je vindt metalen tags in verschillende vormen, zoals het klassieke vierkant of een hart of cirkel.

Ons assortiment omvat ook metalen labels in verschillende kleuren en materialen, zodat u kunt kiezen voor een zilverkleurig of een goudkleurig aluminium label.

Een metalen label kan aan een ketting worden bevestigd als het enige element van een stijlvolle moderne halsketting, of je kunt een label integreren in een ander sieraad waaraan je werkt.

Er zijn veel opties met metalen labels en metalen embossing, dus het is gewoon een kwestie van je fantasie de vrije loop laten en aan de slag gaan.

Daarom is metalen embossing op tags ook de perfecte activiteit om met kinderen te beginnen, omdat ze zeker dol zullen zijn op het maken van hun eigen persoonlijke sieraden met hun eigen naam.

Het is ook een leuke activiteit om de kleine hamer te slaan en te zien hoe stempelgereedschappen de anders harde  

Doe hier inspiratie op voor je sieraden

Als je sieraden of andere creatieve projecten wilt maken met stempeltools, is het belangrijk om je creatieve hoed op te doen en aan de slag te gaan. Maar als je een goed idee nodig hebt, kun je eerst onze ideeëncatalogus doornemen. Daar vind je veel inspiratie voor het gebruik van je stempeltool.

Hier vind je goede ideeën over hoe je met het stempelen van metaal kunt beginnen. Onze ideeën bevatten gedetailleerde instructies over hoe je te werk gaat. Het is heel eenvoudig om met stempelen te beginnen.

In onze gidsen vind je ook een lijst met dingen die je nodig hebt voor de verschillende projecten, zodat je alles gemakkelijk samen kunt kopen en snel aan de slag kunt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present