Kralenfiguren en kinderkralen

Als de kinderen hun eigen sieraden gaan maken, kunnen ze onze kralen en figuurkralen voor kinderen gebruiken. Je vindt een ruime keuze aan kralen in elke denkbare vorm. Kies uit vele kleuren, vormen en mix sets voor hobby, kleuterschool en schoolgebruik.

Zorg goed voor je sieraden

  • Bewaar sieraden in een sieradenbox
  • Doe sieraden af tijdens het sporten, baden, slapen en schoonmaken
  • Zorg dat er geen haarlak, parfum, lotion enz. op uw sieraden komt

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kralen in allerlei kleuren en vormen

Er zijn nauwelijks kralen die we niet in ons assortiment hebben. We hebben kralen in alle kleuren van de regenboog en in veel gekke en eigenzinnige motieven. Je vindt er onder andere kralen voor kinderen in de vorm van honden, panda's, koninklijke kronen, bloemen, appels, schedels, blokjes en nog veel meer.

De kralen zijn goedkoop, maar wees voorzichtig, je kunt er snel verslaafd aan raken en je collectie zal waarschijnlijk groter en groter worden. Koop een grote verpakking en meng de kralen vrij, zodat je kunt kiezen uit een paar verschillende kralen voor creatieve projecten.

De kralen kunnen zowel door volwassenen als door kinderen worden gebruikt. Op zoek naar iets anders dan kralen met motief? Klik hiervoor al onze verschillende kralen. We hebben een grote selectie letterkralen, natuurlijke kralen, houten kralen en glaskralen gecombineerd. Combineer deze kralen met de gevormde kralen voor een speelse en kleurrijke look. 

Maak kleurrijke sieraden voor het hele gezin

Natuurlijk is het een geweldig idee om sieraden te maken voor het hele gezin. Omdat we zo'n grote keuze aan kralen hebben, is het mogelijk om de sieraden te personaliseren.

De gevormde kraal heeft allemaal een speels design – met zowel kleuren als motieven. De gevormde kralen zijn voor iedereen die zich van de massa wil onderscheiden en met verschillende stijlen wil spelen.

Vind hieronder inspiratie in onze suggesties voor het maken van mooie sieraden voor het hele gezin. Het perfecte verjaardags- of kerstcadeau.

  • Maak een armband voor een grote voetbalfan. Is er iemand in je kring van familie en vrienden die van voetbal houdt? Dan is het een goed idee om een armband te maken met mooie voetbalkralen. Je kunt ze bijvoorbeeld combineren met andere neutrale kralen in de favoriete clubkleuren van de fan, zoals geel en blauw voor een trouwe Brøndby-fan of zwarte en rode kralen voor een trouwe FCM-supporter.

  • Maak een ketting voor een dierenliefhebber. We hebben een enorme selectie dierenkralen, dus er is genoeg gelegenheid om een prachtig sieraad te maken voor een dierenliefhebber. Kies hun favoriete dieren en combineer ze met neonkralen of andere kleurrijke kraalvormen.
  • Maak een prachtig paar oorbellen voor oma. Je kunt nooit te veel oorsieraden hebben – vooral niet het zelfgemaakte soort. Je grootmoeder (of schoonmoeder, beste vriendin) heeft gegarandeerd een favoriete kleur. Daarom is het een goed idee om een paar oorbellen in deze kleur te kiezen. De ontvanger ontvangt graag een uniek en persoonlijk sieraad.

De mogelijkheden zijn eindeloos als je onze gevormde kralen gebruikt. Vergeet niet om ook de overige sieraden,zoals kettingen en sieraden, te kopen. Natuurlijk vindt u ze allemaal in ons assortiment.

Psst ... nu je al sieraden maakt voor het hele gezin, vergeet niet om er ook een paar voor jezelf te maken, zodat je sieradendoosje een nieuwe impuls krijgt.  

Maak accessoires voor kinderverjaardagsfeestjes en andere feestelijke evenementen

Natuurlijk kunnen gevormde kralen en kinderkralen worden gebruikt voor veel meer dan alleen het maken van sierlijke sieraden. Ze kunnen ook worden gebruikt in je interieur of voor grote feesten.

  • Je kunt bijvoorbeeld kralen aan een touwtje bevestigen en deze in de feesttent of bij de ramen hangen. Volg het thema van het feestje als er een is. Het kan bijvoorbeeld een kinderverjaardagsfeestje zijn met een dierenthema, waarbij kralen in de vorm van 's werelds dieren geweldig zijn als decoratie. Daarna kun je de decoratie in de kinderkamer gebruiken om je interieur een frisse wind te geven.

  • De gevormde kralen kunnen ook aan drinkrietjes worden bevestigd om een feestelijke look te creëren – en de kinderen vinden het erg grappig. Dat is niet alleen leuk, maar ook praktisch, want de kinderen vinden altijd weer hun eigen glas terug.

  • De kralen kunnen als decoratie worden gebruikt. Plaats de kralen bijvoorbeeld onderin een theelichtje of vaas, want dan krijgen de decoraties een speelse look.


Het is ook een goed idee om de kralen te gebruiken als onderdeel van je entertainment. Organiseer bijvoorbeeld een kleine creatieve workshop voor de jongste kinderen, waar ze hun eigen mooie sieraden kunnen maken. Het is goed entertainment en de kinderen vinden het ook leuk om hun eigen unieke sieraden te hebben gemaakt, die al snel hun favoriete sieraad zullen worden.

De kralen kunnen ook worden gebruikt voor gewoon spel. Wanneer kinderen deze leuke en speelse kralen in hun handen krijgen, vinden ze snel een manier om met hen te spelen die hen een geweldige entertainmentwaarde geeft.

Kinderkralen – voor alle leeftijden

Omdat ze kinderkralen worden genoemd, betekent dit niet dat de kralen niet door veel verschillende leeftijdsgroepen kunnen worden gebruikt en alleen voor kinderen zijn bedoeld. Maar de reden waarom ze kinderkralen worden genoemd, is deels te wijten aan hun relatief grote formaat, waardoor ze gemakkelijk vast te pakken zijn. Ze zijn niet het soort kralen dat uit de kleine kinderhandjes glijdt.

Maar de kralen kunnen ook geweldig zijn voor mensen die op de een of andere manier moeite hebben met mobiliteit. Een aantal kralen is hoekig, waardoor ze gemakkelijker vast te houden zijn. Deze kralen kunnen dus geweldig zijn voor mensen met beperkte mobiliteit of met problemen met de fijne motoriek. Dit geeft deze doelgroep de beste voorwaarden om aan boeiende en creatieve projecten te kunnen blijven werken.

Creatieve projecten die gevormde kralen bevatten, zijn relatief eenvoudig toegankelijk. U kunt zelf bepalen hoe moeilijk u wilt dat uw creatieve project wordt.

Zoek in onze uitgebreide ideeëncatalogus waar je nog meer inspiratie kunt vinden uit onze spannende en mooie ideeën met kralen in de vorm van kralen. In de catalogus vind je bijvoorbeeld een voorbeeld van hoe je je eigen unieke mobiel kunt maken met behulp van gevormde kralen, die het perfecte babyshowercadeau vormen. Er zijn genoeg projecten om jezelf in te storten – daarom is het bijna een must om een groot deel van de kralen in huis te hebben, zodat je altijd iets te doen hebt tijdens saaie en grijze middaguren.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present