Gereedschap voor het maken van sieraden

Hier vindt u een geweldige collectie sieradengereedschap dat nodig of leuk is om te hebben als u zelf sieraden maakt. Zo vindt u bijvoorbeeld een sieradentang, naalden en ander gereedschap voor het maken van sieraden waarmee je met doe-het-zelf sieraden gemakkelijk je doelen kunt bereiken.

Gereedschap voor het maken van sieraden
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sieradentool voor creatieve en professionele sieraden maken

Als je jezelf wilt versieren met unieke en mooie sieraden, is het natuurlijk de beste manier om ze zelf te maken. Er zijn veel mogelijkheden om zelf prachtige sieraden te maken die er heel professioneel uitzien. Daarom is het maken van sieraden zo'n goede keuze voor iedereen die graag creatief is en moeite heeft met het vinden van alles wat ze leuk vinden, van de sieraden die in de winkels worden aangeboden.

Met je eigen sieraden kun je een stijl creëren die precies past bij jouw persoonlijkheid. Daarom hoef je geen standaard sieraden te dragen die lijken op die van iedereen. Met zelfgemaakte sieraden kun je de helderheid van je favoriete kleur kiezen en laten zien waar je van droomt. Bovendien kun je zelf sieraden maken voor alle delen van het lichaam, van haarelastieken tot oorbellen.

Om je eigen sieraden te maken die er echter mooi en professioneel uitzien, heb je een aantal aantrekkelijke sieraden en het juiste gereedschap nodig om alles op elkaar af te stemmen. Sieradenelementen zijn hier te vinden bij Creativ Company, waar je een brede selectie vindt van stukken voor halskettingen, oorbellen, armbanden en nog veel meer. Natuurlijk verkopen we ook sieradentools van goede kwaliteit die het werk van sieraden veel makkelijker maken.

Op deze pagina vind je onze selectie sieradentools, waarmee je alles vindt wat je nodig hebt om prachtige sieraden te maken.

Sieradentangen voor alle kleine onderdelen

Een van de belangrijkste gereedschappen bij het maken van sieraden is een sieradentang. Sieradentangen zijn geschikt voor een breed scala aan verschillende taken in het maken van sieraden en zijn vaak essentieel voor het maken van kleine details en het uitvoeren van verschillende taken.

Daarom is een selectie van juweeltangen een belangrijk onderdeel van de gereedschapskist voor iedereen die serieus belang hecht aan het maken van zijn eigen sieraden. Sieradentangen zijn echter niet alleen juweliertangen, ze zijn er ook in allerlei verschillende soorten en maten.

Het kan verwarrend zijn met zoveel soorten tangen en het kan moeilijk zijn om uit te zoeken welk soort sieraad je echt nodig hebt. Als je nog niet zo bekend bent met het maken van sieraden, kun je beginnen met een heel kleine selectie sieraden, bijvoorbeeld een universele tang. Universele tangen zijn multifunctionele gereedschappen die verschillende taken kunnen uitvoeren en kunnen worden gebruikt als platbektang, kniptang en meer.

Als je serieus van het maken van je eigen sieraden houdt en alle opties wilt die beschikbaar zijn voor het maken van mooie en speciale sieraden, dan is het de moeite waard om een set te kiezen met een reeks verschillende sieraden. Want hoewel een universele tang veel taken kan uitvoeren, is het makkelijker om deze taken perfect uit te voeren door het soort juweeltang te kiezen dat voor dat specifieke doel is ontworpen. 

Bij Creativ Company kun je individueel sieradentangen kopen, zodat je het type tang kunt kiezen dat je zoekt. Onze tangensets zijn ook een populaire keuze, omdat ze u een assortiment tangen bieden, zoals kniptangen, kopkniptangen, platbektangen en rondbektangen, allemaal in één set.

En waarvoor worden al deze verschillende juweeltangen gebruikt? Het is de moeite waard om wat meer te leren over deze tools, omdat het je creatieve mogelijkheden in het maken van sieraden zal uitbreiden. Hieronder volgt een kort overzicht van waar de belangrijkste sieradentangen voor worden gebruikt.

Kniptang 

Kniptangen kunnen een goede, harde nip geven als je erop drukt. Kniptangen zijn uitermate handig voor elke creatieve ziel die sieraden wil maken. De tang heeft een kleine kop met twee scherpe delen, zodat u gemakkelijk in harde materialen kunt snijden.

Kniptangen kunnen worden gebruikt voor het knippen van bloemendraad of ander metaaldraad dat je wilt gebruiken in je sieradenproject.

Voorsnijtang

Kopkniptangen zijn geschikt om in te knijpen, waardoor ze handig zijn voor verschillende sieradenprojecten. Kopkniptangen hebben een platte kop met twee platte tanden die kunnen worden gebruikt om een werkstuk samen te knijpen dat u vervolgens kunt aantrekken.

Platbektang

Platbektangen zijn lange, platte gereedschappen die ook kunnen worden gebruikt voor veel verschillende taken in het maken van sieraden. Platbektangen hebben twee lange tanden en een platte vorm, waardoor ze geschikt zijn voor voorwerpen die te klein zijn om netjes met je vingers vast te houden.

Je kunt ook platbektangen gebruiken om materialen te buigen, terwijl de platte tanden ook handig zijn als je bijvoorbeeld een ronde springring samendrukt. 

Rondbektang

Rondbektangen hebben lange, ronde tanden, waardoor ze een goed gereedschap zijn om bijvoorbeeld metaaldraad rond te buigen. Je kunt het draad samenknijpen met je rondbektang en het draad vervolgens om de tang buigen om een mooie ronde vorm voor je sieraden te creëren.

Je kunt op dezelfde manier oogjes maken met een rondbektang, die je kunt gebruiken met een sieradensluiting.

Een schatkist vol ideeën en inspiratie voor je volgende sieradenproject

Met verschillende sieradenelementen en een aantal kwaliteitstools om sieraden voor je te maken, heb je volop mogelijkheden om prachtige sieraden te maken in veel verschillende variaties. Het is een proces dat zowel verrijkend als leuk is, en natuurlijk is er niets mooier dan achterover te leunen met een prachtig sieraad dat je zelf hebt gemaakt.

Daarom gaat het erom je creativiteit de vrije loop te laten en sieraden te geven die een kans maken. Maar misschien heb je een goed idee nodig om aan de slag te gaan? Als je op zoek bent naar inspiratie voor je volgende sieradenproject, kun je altijd kijken in onze ideeëncatalogus, waar we een schat aan spannende projecten hebben verzameld waar je jezelf in kunt storten.

Hier vind je ideeën voor alle soorten sieraden maken, zodat je een project kunt vinden dat bij je past. Alle projecten worden geleverd met gedetailleerde gidsen die je eenvoudig kunt volgen om je zelfgemaakte sieradendoelen veilig en snel te bereiken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present