Kleurstoffen en geuren voor zeep maken

Maak je eigen unieke zeep met behulp van verf en geuren. We hebben een breed scala aan zeepkleuren, pigmentpasta's en geuren voor het maken van zeep. Bekijk hier onze ruime keuze aan kleuren en geuren voor zeep.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer unieke zeep met behulp van kleurstoffen en geuren.

Als je naar het zuiden van Europa gaat, hoef je niet ver te rijden tot je de eerste gespecialiseerde zeepwinkel vindt met een geurige selectie kleurrijke zeep in alle vormen en kleuren. Er zijn niet zoveel van dat soort winkels in Denemarken. Gelukkig is het vrij eenvoudig, leuk en ontspannend om de zeep zelf te maken.

Droom je ervan om unieke handzeep te maken voor je eigen huis, keuken en badkamer? Of misschien wil je ze maken zodat je ze aan een speciaal iemand kunt geven? De oude en bekende kunst van het maken van zeep is een rustige en leuke activiteit voor mensen van alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en zijn eigen persoonlijke handzeep maken. En het maakt handen wassen een stuk leuker.

Fijn dat je hier je weg hebt gevonden. Omdat je op een site bent beland waar je een schat aan spannende en creatieve inspiratie kunt vinden voor het creëren van je eigen, zelfgemaakte zeep met geur en kleur(en) zoals jij ze wilt hebben, of ze kunt aanpassen met een kleur of geur waarvan je weet dat de ontvanger ze leuk vindt.

Op deze pagina hebben we geuren en kleurstoffen verzameld om zeep te maken, zodat je je eigen zeepavontuur kunt beginnen.

Creatieve inspiratie nodig om aan de slag te gaan met zeepgieten? Dan is het een goed idee om onze grote catalogus met zelfgemaakte zeep te bezoeken met veel spannende stapsgewijze instructies

 

Voeg een gevoel van extra wellness toe met essentiële zeepgeuren

Voor sommige mensen zijn essentiële oliën die een gevoel van geurigheid en welzijn toevoegen aan zeep onmisbaar. Voor anderen zijn schone, neutrale zeep de meest bevredigende.

Als je van geurende zeep houdt, is er niets lekkerder dan de geur van de natuurlijke druppels die door de kamer waaien. Het geurgevoel roept herinneringen op. Als meerdere van jullie samen zeep maken, kun je genieten van het delen van herinneringen en het creëren van het echte gevoel van aanwezigheid dat creatieve activiteiten vaak met zich meebrengen.

Door een heerlijke geur toe te voegen, kun je ook na het wassen van je handen genieten van de geur. Het laat een milde hint van de geur achter op je handpalmen, waardoor je het gevoel hebt dat je je handen goed gevoed hebben.

Bij Creativ Comany kunt u kiezen tussen bv. lavendelgeur en vanillegeur, die je aan je zelfgemaakte zeep of kaarsen kunt toevoegen. Hoeveel je toevoegt, hangt af van de intensiteit van de geur die je wilt. Als uitgangspunt raden we 5-10 ml geurolie tot 1000 g zeepmassa aan.

Pssst ... de zeepmassa en alle andere accessoires voor het maken van je zelfgemaakte zeep vind je natuurlijk ook hier in de winkel.

Wil je je eerste zeep maken met behulp van een gids? Probeer dan bijvoorbeeld sheazeep met lavendel te maken . De kleine zeeprepen die je hier maakt, kun je ook gebruiken als gastheer of gastvrouwcadeau.

Ga creatief aan de slag met zeepverf

Wanneer je zeepmassa is gesmolten en je misschien een geur hebt toegevoegd. Dan is het tijd om te bepalen welke kleur je zeep moet hebben. Wanneer u uw zeepmassa koopt, is deze helder of wit. Als u wilt dat uw zeep past, bijv. je handdoek, muurkleur of keukenstijl, je kunt één van onze vele mooie zeepverfstoffen toevoegen.

Geef je handgemaakte zeeprepen de mooiste kleuren. Speel met kleurencombinaties, meng kleuren, voeg kleuren in verschillende hoeveelheden toe, van pastel tot gewaagd, of maak kleine zeepblokjes in één kleur, die je toevoegt aan een grotere zeep in een andere kleur.

Bij Creativ Comany kunt u verfsoorten kiezen met een consistentie in de pasta. Ze kunnen afzonderlijk of in verpakkingen worden gekocht. Ze hebben het unieke voordeel dat ze met elkaar gecombineerd kunnen worden, zodat u nog veel meer kleuren en plezier kunt creëren. We hebben ook zeepverf in praktische blokken, waar je gewoon een kubus afsnijdt en deze aan je gesmolten zeepmassa toevoegt.

Op zoek naar kleurinspiratie? Bekijk dan deze handleiding over hoe je je eigen zeep maakt met tone-on-tone kleur. In de gids lees je ook welke andere accessoires je nodig hebt als je zelf handzeep wilt maken. Gelukkig vind je hier in onze shop alles wat je nodig hebt voor het maken van zeep in huis.

We hebben zeepmassa, zeepvormen, zeepgietgereedschap en nog veel meer.

 

Speel met vormen en figuren

Nu heb je geur en kleur aan je zeep toegevoegd. Dan begint de pret. Welke vorm moet je zeep hebben? In een vakantiehuisje aan zee kun je je zeep in de vorm van een schelp voorstellen. Voor kleine kinderhandjes moeten ze misschien kleiner zijn, een naam hebben of in de lievelingskleur van het kind staan.

Alleen je fantasie bepaalt de grenzen voor hoe je je zeep vorm kunt geven. Bij Creativ Company kunt u een overvloed aan verschillende zeepvormen kopen. Als je al plastic chocolademallen of siliconenmallen in huis hebt, kun je ze ook gebruiken.

Maak ronde, vierkante, muffinvormige of zeshoekige zeep. Maak zeep die eruitziet als bloemen, katten, eenden, hartjes en nog veel meer.

Als je je eigen zeep wilt maken, zijn er zoveel creatieve mogelijkheden waarmee je gek kunt experimenteren. Je kunt spelen met verschillende kleurlagen in de zeep. Of probeer patronen te tekenen met een houten stokje in je zeep. Wat dacht je van een naam schrijven of een vorm tekenen? Laat je fantasie de vrije loop

Of maak een gaatje in de zeep waar je, zodra de zeep hard is, een jute touwtje in kunt steken. En vergeet niet wat gedroogde bloemen te kopen als je het gevoel van natuurlijke zeep wilt versterken. Voeg bijvoorbeeld lavendel toe aan een paarse zeep met de geur van lavendel.

Heb je een heel arsenaal aan heerlijke geurende zeep gemaakt? Stop ze niet in een kast tot je ze nodig hebt, maar doe ze in een kleine kom met wat gedroogde lavendel, rozenblaadjes of andere natuurlijke materialen en zet er misschien een kaars naast. Dit creëert een authentiek spa-gevoel voor uw badkamerbezoekers.

We wensen je veel plezier bij het maken van je zeep .

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present