Klei voor in de oven

Met onze ovendroge klei kun je bijvoorbeeld figuren, kleine decoratie-items en sieraden maken die branden, zodat ze hard en robuust worden en een mooie afwerking krijgen. Er is zowel gekleurde boetseerklei zoals bijvoorbeeld FIMO-klei en natuurlijke klei zoals rode, witte en blauwe aardklei.

Klei voor in de oven
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Leuke ideeën met klei

Met boetseerklei kun je allerlei leuke dingen maken voor in huis, voor oma, voor jezelf, voor decoraties en voor Kerstmis.

Hier hebben we een aantal van de spannendste creatieve projecten verzameld waar je misschien nog niet aan gedacht hebt bij het maken van klei.

Maak bijvoorbeeld een schuddebol met een figuurtje gemaakt van FIMO-klei, plus glitters en de hele shebang. Het is een andere manier om klei te gebruiken en geeft je huis een mooie decoratie.

Of maak een deurbordje? Steeds meer mensen zetten brieven op de deuren van de kinderkamer of het toilet. Je kunt deze deurposters ook in klei maken. Dit geeft je een uniek deurbordje dat niemand anders iets heeft dat lijkt op iets dergelijks. Laat de kinderen bijvoorbeeld het bordje voor de deur van hun eigen kamer maken.

U kunt ook:

Dit was slechts een kleine greep uit wat je kunt maken met behulp van de verschillende soorten klei. Als je klaar bent met het maken van je mooie creaties, kun je de klei in veel gevallen thuis laten uitharden.

Thuis bakken met klei

Niet iedereen weet dit, maar het bakken van klei vindt niet alleen plaats in een fabriek of een professionele studio.

FIMO-klei kun je bijvoorbeeld gemakkelijk thuis vuren. Als jij en/of je kinderen een kunstwerk hebben gemaakt dat vereeuwigd moet worden, hoef je alleen maar de FIMO-klei 30 minuten op 110 °C te bakken (of beter gezegd: te laten uitharden) in een conventionele oven. boven-/onderwarmte in plaats van convectie).

Cernit kan ook gebakken/gehard worden in de oven in een conventionele oven van 100-130 °C. De baktijd is hier afhankelijk van de grootte en dikte van het stuk.

Volg bij het stoken van de klei altijd de instructies op de verpakking.

Ruime keuze aan klei en accessoires

Op deze pagina hebben we onze creatieve en kleurrijke selectie van verschillende soorten hobbyklei voor modellen verzameld. Hieronder valt klei voor doe-het-zelfprojecten met volwassenen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om sieraden te maken.  We hebben ook zachte, flexibele klei die speciaal is ontworpen voor de creatieve expressies van kinderen, omdat het zo gemakkelijk is om mee te werken. Je vindt de klei in alle kleuren van de regenboog, zodat je precies het resultaat en de tint krijgt die je wilt.

Bij Creativ Company vind je ook een breed scala aan witte klei, aardewerkklei, blauwe klei, rode klei en decoratieve klei.

Daarnaast hebben we verschillende soorten praktische kleigereedschappen en -accessoires, zoals kleilak, kleirollers voor het maken van platte creaties en kleimessen.

We hopen dat je de boetseerklei vindt die je zocht. Neem gerust contact met ons op. Dat kan eenvoudig door ons een brief te sturen in de chat, die je rechtsonder vindt. U kunt ons ook bellen tijdens onze openingstijden en wij helpen u verder.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present