Boetseren en gieten

Hier vindt u een ruime keuze aan materialen voor het modelleren en gieten - waaronder verschillende giet- en modelleerkleien. Zowel voor het maken van van zeep, het gieten van kaarsen, gieten in beton en gips of voor vormen met klei, modelleerwas, speksteen, Silk Clay en Foam Clay - om er maar een paar te noemen.

Select a category or see all products below

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Modelleren en gieten geeft vorm aan uw verbeelding

Modelleren en gieten zijn een leuke en populaire manier om vorm te geven aan uw creativiteit en verbeeldingskracht, zowel bij kinderen als volwassenen. Met boetseren en gieten kunt u uw eigen figuren, sculpturen, decoratieve voorwerpen, uitrusting en gebruiksvoorwerpen enz. ontwerpen en maken. Hier vindt u een brede selectie van de materialen die u nodig heeft - waaronder verschillende giet- en boetseerklei. Daarnaast vindt u ook materialen voor het {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/967"}} .

Modelleren met klei

Modelleren is een leuke activiteit waarmee je elke vorm en figuur kunt maken die je maar kunt bedenken. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich verdiepen in modellenwerk en u zult ontdekken hoe de tijd ineens voorbij vliegt. Bovendien is boetseren sensomotorisch stimulerend.

Bij Creativ Company hebben we een brede selectie materialen voor modellering. Probeer bijvoorbeeld onze klassieke niet-uithardende {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4168"}} die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Of wat dacht u van een duik in onze populaire selectie van {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4204"}} die uitharden bij kamertemperatuur?

Hier vindt u de populaire gekleurde modelleermassa {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4957"}} en {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4666"}} zoals Foam Clay en Pearl Clay, die een perfecte combinatie zijn met Silk Clay. Bekijk hier onze vele {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/955"}} .

Modelleren kan met de klei die we in verschillende soorten verkopen. Probeer bijvoorbeeld onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4180"}} voor het maken van figuren, kunst die u wilt bakken voor optimale sterkte en voor als je de mogelijkheid wilt om te glazuren en andere afwerkingen te gebruiken. Als u de klei niet wilt bakken maar toch de uitdrukking van traditionele klei wilt, probeer dan onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4204"}} die in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Gieten met beton en gips

Gieten is een populaire bezigheid waarbij je volop gelegenheid hebt om creatief te zijn. En als u uw eigen kleine gieterij wilt maken, zijn er tal van opties met onze selectie gietmaterialen. Hier vindt u zowel materialen voor het maken van {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4144"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4159"}} , {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4270"}} en zelfs {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4189"}} .

Gieten met beton of gips is vooral populair omdat u verschillende artikelen v oor het interieurkunt gieten, zoals kandelaars, kommen, betonnen figuren en andere decoratieve items.

Als u gaat gieten met beton is onze selectie van {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4147"}} onmisbaar. Beton is een zeer duurzaam en ruw materiaal dat leuk is om mee te werken - of u nu een kind of een volwassene bent. Door met beton te werken, kunnen kinderen leren over de eigenschappen van het beton en over hoe het ook wordt gebruikt bij het bouwen van huizen.

Als u in plaats daarvan gips wilt gieten, heeft u onze {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4228"}} nodig waarmee u figuren, kommen, vazen, prints of kandelaars kunt gieten. Deze kunnen achteraf worden versierd met kleuren, stenen ect.

Bij het werken met gieten, of het nu gips of beton is, zijn {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4249"}} essentieel - en natuurlijk vindt u hier tal van {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/4252"}} .

Vergeet niet dat we {{widget type="Magento\Catalog\Block\category\Widget\Link" template="product/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/961"}}

Bij Creativ Company heeft u volop mogelijkheden om zowel ideeën als materialen te vinden voor verschillende soorten vormen en gieten.

Copyright © Creativ Company