Scharen

Scharen zijn een van de meest gebruikte gereedschappen bij het knutselen. Daarom vindt u een grote selectie scharen voor veel verschillende doeleinden. Hier vindt u zowel naaischaren en rolmessen, school- en kinderscharen, hobbyscharen en zowel universele scharen als specialistische scharen als decoratieve kartelscharen.

Scharen
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Schaar voor alle doeleinden

Als je denkt dat een schaar gewoon een schaar is, denk dan nog eens na. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. We hebben een schaar met handvatten die eruitzien als een lieveheersbeestje of een bij. Dit zijn puur esthetische variaties. We hebben ook verschillende soorten messen, van het normale rechte type tot messen met patronen. Met een schaar met een mes met patroon kun je zigzaglijnen, golven, kartels en andere mooie randen maken op het papier of karton dat je uitsteekt.

Doe leuke inspiratie en creatieve ideeën op voor allerlei creatieve projecten met uitgesneden stickers.

Bij Creativ Company hebben we een groot en nuttig assortiment scharen voor alle handgroottes. We hebben schoolscharen, kinderscharen, kleermakersscharen, naaischaren en universele en hobbyscharen. We hebben onder andere scharen van het bekende merk Fiskars, dat bekend staat om zijn hoogwaardige praktische gereedschap, waaronder scharen.

Scharen zijn net zo belangrijk in de keuken als in het kantoor en de ambachtelijke ruimte. Er zijn maar weinig huizen die maar één schaar hebben.

Creativiteit met een schaar

Een schaar is gemaakt voor één zeer beperkt doel. Hij is gemaakt om te knippen, maar er is een groot verschil in waarvoor de verschillende scharen het meest geschikt zijn. Je gebruikt bijvoorbeeld niet dezelfde schaar om stof te knippen als om een golvende rand op een ansichtkaart te maken of om kleine, ingewikkelde lijntjes te knippen.

Hobbyschaar

Deze schaar is heel gebruikelijk en kan voor de meeste doeleinden worden gebruikt. Het zijn multifunctionele gereedschappen die verkrijgbaar zijn in zowel grote als kleine versies.

Speciale schaar

De categorie speciale scharen dekt een breed scala aan scharen voor specifieke doeleinden. Precisiescharen zijn voor het maken van kleine, gedetailleerde sneden. Patroonscharen zijn leuk om mooie en verschillende randen op kaarten te maken, decoraties om op te hangen en zelfs in stoffiguren. Hier vindt u ook hoogwaardige, ultra-ergonomische scharen met een afsluitbare softgrip.

School- en kinderschaar

Jonge beginners hebben een schaar nodig die gemakkelijk te gebruiken is, terwijl ze leren hoe ze een stuk karton of papier recht knippen. Het is belangrijk dat de schaar in de kleine handjes past. Ze moeten niet alleen in de juiste maat passen, maar moeten ook veilig kunnen worden gebruikt en geschikt zijn voor zowel rechts- als linkshandig gebruik. Je kunt zelfs scharen vinden die leuk zijn om naar te kijken. Dit kan de motivatie verhogen.

Naaischaar en schaar

Als je de stof wilt knippen, heb je een nette schaar nodig. Geen enkel ander type schaar knipt beter op alle denkbare stoffen. Naaischaren zijn kleine, pincetachtige scharen waarmee je heel nauwkeurig kunt knippen.

Vergeet ook niet om een schaarslijper te kopen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present