Krimpplastic

Met krimpfolievellen kun je figuren maken voor sleutelhangers, tassen etc. Het plezier begint hier, de krimpfolievellen krimpen na een paar minuten in de oven bij 170°C tot 40%. Kies tussen krimpfolie in vellen, krimpfolie met motieven en materiaalsets met krimpfolie. Ze kunnen allemaal worden gekleurd met kleurpotloden en/of stiften.

Krimpplastic
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wees creatief met krimpplastic vellen

Niet iedereen heeft geprobeerd te spelen met krimpfolie. En dat is jammer. Krimpplastic platen zijn heel speciaal, omdat ze kunnen krimpen. Dit is niet alleen leuk om te proberen, het kan ook fantastische resultaten opleveren. Deze kunnen voor ongelofelijk veel dingen worden gebruikt. Hieronder vind je een kleine selectie, zodat je iets leuks hebt om mee aan de slag te gaan. Krimpplastic vellen zijn heel geschikt om de fantasie van kinderen te prikkelen.

Dingen die je kunt maken met krimpplastic platen:

De hierboven genoemde ideeën zijn te vinden in ons productassortiment op deze pagina, als figuurtjes die je alleen moet schilderen, uitsnijden en bakken. Probeert u voor het eerst kunst van krimpplastic platen? Dan ben je goed op weg naar een succesvolle start met deze vooraf gemaakte designs en onze doe-het-zelfsets met krimpplastic vellen.

Krimp ook plastic vellen voor volwassenen

Bekijk deze sleutelhanger met uil als hanger. Krimpplastic vellen zijn niet alleen voor kinderen. Daarnaast kunt u het volgende maken:

Maak het onderdeel van je persoonlijke stijl en draag zelfgemaakte haarclips, broches en oorbellen met motieven van krimpplastic. We raden je bijvoorbeeld aan om te beginnen met een blanco vel krimpplastic, waar je je eigen unieke figuren, bloemen en creatieve krimpplastic vormen kunt tekenen.

Probeer het eens! Laat je fantasie de vrije loop en plak deze schattige figuren erop.

Krimpplastic bakken in de oven

Krimpplastic platen zijn verkrijgbaar in glanzende, transparante en matte versies. Wat je ook kiest, begin met het versieren van het vel. Dat kan met verschillende soorten glas- en porseleinstiften. Op de matte krimpplastic vellen kun je zelfs tekenen met gekleurde potloden.

Als jij of je kind een motief heeft gemaakt waar je blij mee bent, kun je het uitknippen. Daarna moet het krimpplastic vel in de oven worden gebakken, zodat het krimpt. Na het bakken is het krimpplastic gekrompen tot ongeveer 40% van de oorspronkelijke grootte.

Zet de oven op een conventionele ovenstand: boven-/onderwarmte op 170 °C (niet de convectie-instelling). Leg de krimpplastic vellen een paar seconden in de voorverwarmde oven op een stuk bakpapier. Blijf bij de ovendeur en houd de voortgang van het vel in de gaten. Eerst ziet u dat de krimpplastic platen een kant opbuigen en dan weer recht maken. Als het recht is, is het klaar. Dat gaat vrij snel.

Als het krimpplastic niet volledig recht is, kun je er snel een boek of iets dergelijks op leggen terwijl het afkoelt. Als het helemaal is afgekoeld, kun je verdergaan met je project. Gebruik je hem als hanger of hanger?

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present