Gereedschap voor zeep maken

Ogen, snuiten, vleugels enz.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Breng zelfgemaakte figuren tot leven met ogen 

Heb je besloten om verschillende figuren te maken als leuke hobbyactiviteit? Of wilt u een creatief project starten met uw kinderen of kleinkinderen voor wat extra gezelligheid? Dan moet je gewoon andere ogen kopen, zodat de kunstwerken meer persoonlijkheid en leven krijgen. Want je zult merken dat de ogen de finishing touch worden van wat je hebt gemaakt. 

In ons Creativ Company-assortiment hebben we ervoor gezorgd dat u kunt kiezen uit veel verschillende soorten. Je vindt er alles van wiebelende ogen en bewegende wiebeloogjes tot veiligheidsogen. Daarom is er altijd wel iets voor iedereen, of je nu op zoek bent naar materialen voor een project voor Kerstmis, Halloween, een cadeau of iets heel anders. 

Keuze uit schattige, grappige en enge ogen

Het mooie aan je handen is dat je elk figuurtje of dier kunt maken of een tekening kunt maken die zoeter, leuker of angstaanjagender is. Ongeacht of u, uw kinderen of kleinkinderen stenen willen verzamelen om te decoreren, kastanjemannetjes, dieren of leuke tekeningen op papier of karton willen maken. Je lacht goed als de ogen gericht zijn op de dingen die je hebt gemaakt. 

Als je ons assortiment bekijkt, zul je al snel merken dat je uit veel verschillende soorten kunt kiezen. De griezeligere varianten kunnen een geweldige keuze zijn voor Halloween. Aan de andere kant zijn de schattige wiebeloogjes geweldig voor kerstfiguurtjes, om cadeautjes te geven of om bij de voordeur te plaatsen. 

Heb je wiebelogen, wiebeloogjes of veiligheidsogen nodig voor je hobbyproject? 

Als dit de eerste keer is dat je met de ogen werkt, twijfel je misschien welk project het meest geschikt is voor wiebelende ogen of veiligheidsogen. Daarom helpen we je natuurlijk op weg, zodat je uiteindelijk de juiste krijgt. Omdat er een verschil is tussen beide.

Oogjes of wiebeloogjes zijn vaak zelfklevend. Anders moet je een klein beetje lijm aanbrengen. Ze blijven na korte tijd plakken. Daarom zijn ze ook heel gemakkelijk te gebruiken wanneer ze aan een figuur, een tekening op papier of karton, enz. zijn bevestigd. Bovendien zijn kronkelende ogen altijd leuk om naar te kijken, want ze bewegen elke keer dat je je creatie in je hand houdt. 

Zoals je wellicht uit de naam kunt raden, zijn veiligheidsogen een type dat een beetje beter plakt dan andere. Veiligheidsogen kunnen daarom ook handig zijn als je bijvoorbeeld een teddybeer of iets anders hebt gehaakt. Als je iets voor nieuwe ouders hebt gemaakt omdat een pasgeboren baby lid is geworden, is het extra belangrijk dat de ogen er niet af kunnen komen – en dat kun je voorkomen door veiligheidsogen te gebruiken. Deze ogen bestaan uit twee delen, die aan elkaar geklikt of vastgeschroefd moeten worden. Zo blijven de ogen op hun plek. 

Keuze uit een breed scala aan oogmaten

We hebben geprobeerd het u gemakkelijk te maken om de exacte ogen voor uw project te vinden. Daarom vind je ook ogen in veel verschillende maten die passen bij het zelfgemaakte figuur dat je hebt gemaakt. Als u niet kunt kiezen, bieden onze pakketten verschillende maten. Daarom kun je verschillende maten uitproberen wanneer ze naar je worden verzonden, of ze kopen in onze fysieke winkel. 

Er zijn natuurlijk geen regels voor wanneer je welke ogen moet gebruiken. Het is helemaal aan jou als het gaat om de grootte, het type en de expressie van de ogen. Je kunt dus ook uitkijken hoe de verschillende cijfers eindigen, afhankelijk van wie ze maakt. 

Heb je inspiratie nodig voor je volgende project met de ogen? 

Wil je graag wat inspiratie voor je volgende hobbyproject met de ogen? Dan hebben we een sectie speciaal voor u op maat gemaakt. Onder 'Creatieve ideeën' vind je creatieve input voor figuren en projecten waarmee je ze kunt vastlijmen en ogen erop kunt plakken. En natuurlijk hebben we het extra makkelijk voor je gemaakt om te volgen, omdat we beschrijven wat je stap voor stap moet doen. Hopelijk geeft het je ook extra moed om zelfstandig te beginnen. 

Het goede aan je handen op de ogen te krijgen, is dat je kunt genieten van een creatieve dag zonder veel hulpmiddelen. Want als je alleen wat papier, melkkartons, eierdozen en gekleurde potloden of iets dergelijks hebt, heb je ineens alles wat je nodig hebt om figuren te maken die je huis kunnen versieren. En als extraatje krijg je veel quality time bij elkaar – want wie wil er niet genieten van speciale tijd met zijn kinderen of kleinkinderen?

Koop ogen voor uw volgende project bij Creativ Company 

Naast een brede selectie kunt u ook concurrerende prijzen verwachten als u bij ons shopt. Dit betekent ook dat u ruimschoots de kans hebt om extra materialen te kopen voor het werk dat u wilt beginnen te doen. Omdat het leuk kan zijn om verschillende soorten materialen in huis te hebben. We streven er altijd naar dat de levering snel verloopt wanneer we online winkelen. Omdat je misschien moed hebt om figuren te maken als je de verschillende ogen hebt gezien waarmee je ze kunt versieren. 

Als je vragen hebt of advies nodig hebt, neem dan contact met ons op. Als je online shopt, kun je ons altijd bellen of schrijven, of je kunt ons ook vinden in onze hobbywinkel in Holstebro. Dus als je toch in de stad bent, wees dan niet bang om langs te komen. Misschien kun je ook inspiratie opdoen voor andere hobbyactiviteiten die leuk zijn om uit te proberen – want over het algemeen vind je materialen voor een groot aantal verschillende projecten in ons assortiment. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © Creativ Company