Tekenpennen

We hebben een groot assortiment tekenpennen van goede kwaliteit. Onze tekenpennen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten die geschikt zijn voor zowel school als instellingen, maar ook voor hobbygebruik. De meeste stiften in het assortiment zijn stiften van fijne kwaliteit op waterbasis. Kies uit een breed scala aan pennensets en verpakkingen.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tekenstiften voor al je creatieve projecten

Ben je graag creatief en krijg je niet genoeg van krachtige en mooie kleuren? Dan is een set tekenstiften een goede keuze voor je collectie hobby-items. met ruwe stiften kun je je projecten eenvoudig en elegant versieren met prachtige kleuren, waardoor ze nog levendiger en leuker worden.

Met onze hoogwaardige tekenstiften kun je eindeloos creatief aan de slag en kun je op veel verschillende oppervlakken werken.

Op deze pagina vindt u ons assortiment van verschillende soorten kwaliteitsmarkers waaruit u kunt kiezen. De meeste van onze tekenstiften zijn op water gebaseerd en allemaal van hoge kwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten hobbygebruik.

Wij verkopen grote verpakkingen met tekenstiften en kleinere markeersets met alle kleuren die u nodig hebt voor uw projecten.

Onze tekenstiften geven je intense kleuren die doorschijnen op papier en karton, terwijl andere absorberende oppervlakken ook perfect zijn om ze te gebruiken.

Daarom kun je met tekenstiften veel verschillende creatieve projecten maken, zodat je ze altijd kunt uittrekken als je een figuurtje of iets anders wilt versieren met mooie kleuren en motieven.

Tekenstiften hebben het voordeel dat ze beter zijn voor kleine, fijne details, terwijl ze makkelijker te gebruiken zijn dan verf, omdat je geen verf en penseel hoeft op te ruimen.

Daarom kun je met tekenstiften eenvoudig schattige motieven op je kerstknipsels tekenen en ze gebruiken om mooie tekeningen te maken in andere creatieve projecten.

Tekenstiften voor je kinderen

Tekenstiften zijn de perfecte keuze voor kinderen die graag tekenen. Met een collectie tekenstiften in elke denkbare kleur krijgen je kinderen volop de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Als ouders is het altijd spannend om te volgen wat er op het blanco oppervlak gebeurt.

Een meerkleurige stiftenset is een droom voor elk kind, want met tekenstiften en een vel papier op tafel kan je kind eindeloos knutselen. Er zijn geen regels als het gaat om tekenen met tekenstiften en je kind kan dus precies doen wat bij hem of haar past. Daarom is tekenen een belangrijk onderdeel van de creatieve ontwikkeling van elk kind.

Tekenstiften kunnen ook door kinderen van alle leeftijden worden gebruikt, omdat ze geen rommel vormen, zoals bij kleine handjes het geval is. Daarom kunnen heel jonge kinderen gemakkelijk worden meegenomen als ze tekenstiften gebruiken, terwijl de oudere kinderen ook dol zijn op de mooie en kleurrijke stiften.

Voor de allerkleinsten is het een geweldige ervaring om te zien hoe de kleuren van de stiften op het papier komen, terwijl de iets oudere kinderen uren kunnen doorbrengen met hun kleurboeken of hun eigen kunstwerken van nul kunnen maken.

Voor kinderen zijn de mogelijkheden met tekenstiften net zo open als voor jou en de meeste kinderen zullen dol zijn op een mooie set kwaliteitsstiften met kwaliteitsmarkeringen in elke denkbare kleur. Je kunt je kinderen dus ook bij je creatieve projecten betrekken als ze iets anders willen proberen dan tekenen op papier.

Je kunt kleine kartonnen huisjes voor je kinderen maken, of vliegtuigen, vogels en andere figuren die ze met hun eigen tekenstiften kunnen inkleuren.

Met een stiftenset kunnen je kinderen hun eigen decoraties voor hun kamer maken, waardoor het gebruik van stiften nog zinvoller wordt.

Kwaliteitsmarkers voor scholen en instellingen

Ook scholen en andere instellingen vinden bij Creativ Company alle tekenstiften die ze nodig hebben. Wij verkopen hoogwaardige markeerstiften in grote volumes, zodat u een grote verpakking van 12 verschillende kleuren en 24 markeerstiften van elke kleur kunt kopen.

Met een grote stiftenset hebben de kinderen altijd de mogelijkheid om een functioneel en kleurrijk stiftje te krijgen wanneer de creatieve drang zich voordoet, of het nu in de kinderopvang of in de kleuterschool is. Een goede set functionele markers is natuurlijk ook een must voor de creatieve uren van scholieren.

De kwaliteit van onze stiften maakt ze geschikt waar veel kinderen de stiften vaak moeten gebruiken.

Doe inspiratie op voor uw volgende project met tekenstiften

Tekenstiften van de ene of de andere soort geven je een schat aan spannende creatieve mogelijkheden. Onze hoogwaardige markeerstiften creëren prachtige kleuren en zijn duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waarbij je een oppervlak wilt kleuren of kleine details wilt tekenen.

Met andere woorden: de mogelijkheden met tekenstiften zijn talrijk voor mensen met creatieve vingers en hetzelfde geldt voor alle kinderen die de mooie kleuren gebruiken in kleurboeken, op blanco papier en voor andere creatieve projecten.

Als je graag tekent met tekenstiften en als je kinderen ook dol zijn op hun stiftenset, kun je inspiratie opdoen voor je volgende creatieve project in onze ideeëncatalogus. Zoals gezegd zijn er veel mogelijkheden met tekenstiften en daarom kan het leuk zijn om inspiratie op te doen voor spannende projecten met tekenstiften.

In onze ideeëncatalogus vindt u tal van verschillende projecten die u en uw kinderen vrij kunnen starten op zondagmiddag of op vakantie. Sommige projecten zijn het meest geschikt voor volwassenen, terwijl veel projecten gemakkelijk met kinderen kunnen worden uitgevoerd. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present