Acrylmarkers

Onze reeks acrylmarkers kan worden gebruikt om op vrijwel elk soort oppervlak te tekenen. De markers kunnen worden gebruikt op papier, karton, papier-maché, hout, steen, glas, textiel en plastic. Kies uit verschillende soorten, maten en merken acrylmarkers. Zo hebben we de bekende Posca-markers en Plus Color-markers in huis.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een groot en uitgebreid assortiment acrylmarkers

Tekenen en schilderen is een leuke bezigheid voor jong en oud. Acrylmarkers zijn een subcategorie van markers en omdat ze zo'n specifiek type zijn, hebben we ervoor gekozen om ze op één plek te verzamelen. We verkopen zo'n grote selectie acrylmarkers dat je waarschijnlijk meerdere pagina's moet doorklikken om ons volledige assortiment te bekijken.

Het is belangrijk voor ons om een breed assortiment te hebben en naast alle andere producten kun je specifieke acryl markers van merken als Posca en Plus Color vinden. Misschien moet u op de volgende pagina van de producten klikken om precies de Posca of Plus Color marker te vinden die u zoekt.

Er zijn bijna geen grenzen aan wat je met acryl markers kunt doen. Je kunt ze gebruiken om op veel verschillende oppervlakken te tekenen of te schilderen, en we verkopen een breed scala aan kleuren, tipdiktes, verpakkingsgroottes en -typen. We verkopen ook acrylmarkers van veel verschillende merken. Neem een kijkje in onze webshop en we zijn ervan overtuigd dat u acrylmarkers kunt vinden die bij uw behoeften passen.

Wikkel je uit en dompel jezelf onder in schilderen of tekenen met acryl markers

Het creatieve gen zit diep in veel mensen die het leuk vinden om zelf dingen te maken. Er is iets bijzonders aan zelfgemaakte dingen, omdat we weten dat de persoon die ze heeft gemaakt vaak zijn of haar lichaam en ziel in het eindresultaat heeft gestopt.

Als het gaat om het afwikkelen na een lange week, lijkt de voor de hand liggende keuze misschien inactief en passief geëntertaind te zijn door de TV. Volgens ons is het echter veel beter om iets actief en/of creatiefs te doen, zodat je je hersenen activeert terwijl je iets creëert dat jij of iemand anders kan gebruiken.

De beste hobby's zijn de hobby's die de tand des tijds doorstaan, en schilderen en tekenen zijn de populairste creatieve hobby's. Er is een schat aan verschillende activiteiten die je alleen of met vrienden of familie kunt doen. Als je van jezelf houdt en iets op eigen kracht creëert, ligt de focus op het heden en het samenzijn, en het is een perfecte manier om tot rust te komen.

Schilderen en tekenen met acryl markers is voor iedereen

Acrylmarkers zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit uit je creativiteit groeit en dat is zeker het geval bij schilderen en tekenen. Schilderen of tekenen met acryl markers geeft je de mogelijkheid om te ontspannen terwijl je tijd besteedt aan iets constructiefs. Er zijn veel manieren om te ontspannen, maar schilderen en tekenen is een perfecte activiteit om het hele gezin bij elkaar te brengen.

Of je nu de voorkeur geeft aan eenvoudige markers met matte kleuren of meer houdt van felle, felle kleuren en metallic tinten, wij hebben een goede selectie. Kortom, we bieden een selectie van markers voor alle leeftijden die ook inspelen op een breed scala aan verschillende projecten en persoonlijke voorkeuren.

Jonge kinderen moeten onder toezicht staan van een volwassene wanneer ze schilderen en tekenen met acryl markers, omdat ze de neiging hebben om dingen in hun mond te steken.

Voorbeelden van dingen die je kunt schilderen of optrekken met acryl markers

Acrylmarkers zijn een speciaal type marker. Het is eigenlijk een combinatie van gewone stiften en verf. De kleurstof in de markers bevat acryl, een plastic materiaal. Veel verf bevat ook acryl, dus je kunt verwachten dat markers met acryl inkt een uitstekende, verzadigde dekking bieden. Vergeleken met standaardmarkers, die een kleur hebben die je kunt zien tot wat eronder zit, zijn acrylmarkers ideaal voor projecten waarbij een effen blokkleur gewenst is en volledige of gedeeltelijke dekking.

Enkele specifieke voorbeelden van media die geschikt zijn om met acryl markers op te tekenen zijn:

·        Papier (voor het maken en kleuren van 'gewone' tekeningen)

·        Kaart (bv. uitnodigingen)

·        Papier-mâché (bijvoorbeeld een papier-mâché varken, waarop je ogen en een mond kunt tekenen)

·        Hout (bv. figuren of dessins voor kerst-, paas- of Halloweendecoratie)

·        Stenen (maak je stenencollectie mooi door erop te tekenen of te schilderen – je kunt ook de datum en plaats schrijven op een steen die je ergens hebt opgepikt waar je op vakantie speciaal naartoe bent gegaan)

·        Glas (oude jampotten kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld elastiekjes en paperclips in op te bergen, en je kunt de pot versieren met kleine tekeningen van wat er in de pot zit)

·        Textiel (bv. je kunt een prachtige originele tekening maken of iets bijzonders op een T-shirt schrijven, als cadeau voor jezelf of voor anderen)

·        Kunststof (oude plastic voorwerpen kunnen gereinigd en gedecoreerd worden om ze een nieuw leven te geven, bijvoorbeeld als opbergbakken)

Er is een groot verschil in de waterdichtheid van deze stiften, dus als je van plan bent om je acrylstiften te gebruiken om iets te tekenen of te schilderen dat regelmatig gewassen moet worden, kies dan voor de meest waterdichte producten.

Voordelen van het kopen van acrylmarkers uit ons assortiment

We doen altijd ons best om transparant te zijn over zowel onze producten als over ons bedrijf als geheel. Acrylmarkers uit ons assortiment zijn producten van goede kwaliteit waar jij en anderen van kunnen genieten. Wanneer u producten in onze webshop koopt, kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten en goede service, en we zijn trots op onze hoge beoordeling op Trustpilot.

Wij bieden snelle levering en veilige betaling met alle betaaloplossingen.

Creatieve momenten van samenzijn zijn onze passie

Ons hart klopt voor alles wat te maken heeft met creativiteit en mensen samenbrengen. We houden ervan om onze handen en hoofden te gebruiken voor creatieve projecten en we hopen dat we dit plezier kunnen doorgeven aan al onze klanten die bij ons winkelen. Je kunt veel productieve uren aan entertainment, creativiteit en gezelligheid verwachten met een goede selectie acryl markers.

We willen ervoor zorgen dat alles werkt zoals het hoort. Je kunt dus een positieve, veilige ervaring verwachten als je bij ons shopt. We zorgen voor u als klant, net zoals we ons inzetten voor het onderhouden van goede relaties tussen onze medewerkers, leveranciers en anderen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present