Schildersoverall en -schorten

Hier vind je onze selectie kunstenaarsjassen en schorten voor zowel kinderen als volwassenen. Kies uit laboratoriumjassen, schorten en wegwerpschorten.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hoe kies je de juiste schilderschorten en -schorten?

Het is geweldig om je onder te dompelen in de wereld van het schilderen en een ochtend of middag opzij te zetten voor een doe-het-zelfproject alleen of met het gezin. Maar verf vindt meestal zijn weg naar alle plekken waar het niet welkom is. Investeer daarom in schildersschorten of -schorten voor het hele gezin.

Op onze website vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment schildersschorten en -schorten. Maar hoe kies je het juiste schort? We hebben een lijst samengesteld met dingen die je in overweging moet nemen voor je aankoop:

  • Wegwerpschort of effen lakschort? - Een wegwerpschort kan een goede oplossing zijn als u met een drukke agenda te maken hebt. Als je klaar bent met schilderen, kun je het meteen weggooien en hoef je er niet meer voor te zorgen. Als je daarentegen al weet dat je in de toekomst veel gaat schilderen of plannen, is het de moeite waard om te investeren in een herbruikbaar, duurzamer schilderschort. Je kunt hem steeds opnieuw wassen en als stelling in je hobbybox hebben.
  • Grootte en lengte - We verkopen schildersschorten en -schorten voor zowel kinderen als volwassenen. Vergeet dus niet om de juiste maat te kiezen. Onze schorten variëren ook in lengte als u bescherming tot op de knieën wilt, wat veel van onze wegwerpschorten u bieden. De voorkeuren van onze klanten variëren sterk. Alle afmetingen staan vermeld op de individuele producten, zodat u kunt uitzoeken welk ontwerp het beste bij u past.
  • Met of zonder kraag? - Schilderssokken met of zonder kraag. Speciaal voor kinderen is een kraagontwerp zinvol voor optimale bescherming, omdat de kleine handjes de verf vaak over het hele lichaam verspreiden.
  • Met of zonder mouwen? - Veel van onze schilderschorten en smokjes worden geleverd met mouwen om te voorkomen dat jij of je kinderen je armen opschilderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verfvlekken. In plaats daarvan kun je oplettend zijn en jezelf met je kinderen onderdompelen in het schilderproject. Houd er echter rekening mee dat al onze wegwerpschorten mouwloos zijn.
  • Kleur en design - Kies uit verschillende kleuren en dessins, bijv. zwart, wit of blauw als u schildersschorten en -schorten koopt in onze online shop. Als je een ijverige hobbyschilder of professional bent, breng je binnenkort veel uren in je schort door. Daarom is het belangrijk om een model te vinden dat bij je smaak past en tegelijkertijd zorgt voor een goed bewegingsbereik en comfort.

Schilderschorten zijn een onmisbaar accessoire voor jonge en oudere schilders.

Het mooie aan schilderprojecten is dat ze het hele gezin bij elkaar kunnen brengen. Met onze selectie schilderschorten en smokjes voor kinderen en volwassenen kun je het hele gezin eenvoudig uitrusten voor een gezamenlijke hobbydag.

Maar wat kun je eigenlijk doen als schilderprojecten? Er zijn veel mogelijkheden om projecten te maken voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden:

  • Vingerverf voor de allerkleinsten - De kleintjes in het gezin vinden het zeker leuk en leuk om met de vingerverf aan de slag te gaan. Het kan een goed idee zijn om in een van onze schilderschorten met mouwen te investeren, zodat u vanaf het begin volledig beschermd bent.
  • Hand- en voetafdrukken - Schilderen is een geweldige manier om de hand en voetafdrukken van je kinderen vast te leggen om ze over een aantal jaren te vergelijken en hun groei in de loop der tijd te zien. Tegelijkertijd is het een voor de hand liggend cadeau-idee voor grootouders. Maak ze op een van onze doeken of op zout deeg.
  • Schilderen op doek - Oudere kinderen en volwassenen kunnen genieten van schildermotieven op een doek. Je kunt alles schilderen, van portretten van elkaar, landschappen of iets abstracts van je fantasie. Deze beelden zullen nog jaren herinneringen oproepen aan een mooie en aangename dag.
  • Afzonderlijke onderdelenen DIY-projecten schilderen - Heb je ideeën nodig voor creatieve DIY-projecten die het hele gezin samen kan doen? Voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden kan het vermakend zijn om je eigen auto's, dieren, mensen, hoogbouw, ijskraampjes, groenteboeren en nog veel meer te maken met gewoon karton en verf. Trek gewoon een schildersschort of wegwerpschort aan en laat je creatieve geest los.

Spring in ons wegwerpschort en dompel jezelf onder in een schilderproject

Onze wegwerpschorten zijn perfect geschikt voor één schilderproject in het weekend of tijdens een schoolvakantie. Met een wegwerpschort ben je verzekerd van de beste bescherming zonder dat je tijd en ruimte hoeft te besteden aan het wassen en opbergen van schildersmokjes. Tegelijkertijd hebben onze wegwerpschorten een goede lengte die de beste bescherming bieden voor uw fijne kleding.

Onze wegwerpschorten worden verkocht in verpakkingen van 100 stuks. Ze zijn mouwloos en passen dus bij alle volwassenen in het huishouden, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Door het ontbreken van mouwen heb je ook een goed bewegingsbereik. Met wegwerpschorten bij de hand ben je altijd klaar voor een nieuw doe-het-zelfproject. Bovendien zijn ze ook handig om bij de hand te hebben voor de meer praktische schilderklussen, zoals het schilderen van muren, hekken of meubels rond het huis. Hoewel 100 veel lijkt, zul je er zeker gebruik van maken.

Wij helpen je inspiratie op te doen voor nieuwe schilderprojecten

Bij Creativ Company huldigen we creativiteit en goede ideeën. Daarom hebben we op onze website verschillende ideeëncatalogi gepubliceerd, waarvan sommige gebaseerd zijn op verschillende seizoenen en feestdagen. In een paar klikken vind je genoeg inspiratie voor nieuwe DIY-projecten voor het hele jaar, waar je je nieuw gekochte schildersschorten, schorten of wegwerpschorten kunt schilderen en gebruiken.

Op zoek naar een specifiek schilderschort? Of heb je vragen over enkele van onze schildersmoks? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we u kunnen helpen.

In onze online shop kun je schildersmoks, schorten en wegwerpschorten voor het hele gezin bestellen, zodat je klaar bent voor het volgende hobbyproject. We leveren overal in het land binnen 3-5 werkdagen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present