Schildersezels

Ezels geschikt voor hobbykunstenaars en hobbygebruik. Hieronder vind je onze selectie houten ezels. Kies uit verschillende modellen. Kleine ezels voor mini canvassen, tafelezels voor middelgrote canvassen en vloerezels voor grote gespannen canvassen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Easels zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten

Bij Creativ Company hebben we een groot assortiment schildersezels, zodat je degene kunt vinden die het beste past bij het schilderproject waaraan je werkt. Je vindt er schildersezels die perfect zijn om op tafel te zetten als je op een klein canvas wilt schilderen. Je kunt ook grotere tekenborden vinden die je het beste op de grond kunt hebben. Deze schildersezels kun je met een penseel en wat verf op je schildersezels zetten.

Je vindt er ook ezels voor kinderen met een board en magnetisch whiteboard. Dan is er kunst om op kinderniveau te hebben.

Tafelezels voor kleine schildersdoeken – of ter decoratie

Als je dol bent op de kleine schildersezels, kun je waarschijnlijk een van onze tafelezels kopen, want dan heb je de juiste werkhouding als je eraan werkt. Met een tafelezel zet je de schildersezel op tafel en leg je je canvas op de schildersezel. Zo eenvoudig is het. En dan is het gewoon een kwestie van aan de slag gaan met heel kleine kwasten.

Er zijn zoveel opties voor het decoreren van kleine schildersdoeken, zelfs als je geen verf wilt gebruiken. Heb je er bijvoorbeeld over nagedacht om ze te combineren met ? Of met reliëfverf? Misschien met glitters, pailletten en kralen die je opplakt? Laat je fantasie de vrije loop met kleine doeken.

In feite zijn er geen regels die voorschrijven dat een klein canvas op een kleine, mooie tafelezel moet worden geplaatst. Je kunt zelfs bloemen, kerstversieringen of misschien een foto op een tafelezel zetten. In werkelijkheid hoeven ze ook niet op een tafel te staan. Je kunt de kleine schildersezels gemakkelijk op een boekenkast, een plank, enz. leggen. Het kan heel mooi zijn om bijvoorbeeld met foto's van je kinderen een klein schildersezeltje op te zetten.

Als je de schildersezel zelf leuk vindt, kun je hem ook versieren zoals je wilt, zodat de schildersezel het middelpunt wordt. Je kunt hem bijvoorbeeld in mooie kleuren schilderen. Of gebruik stempels om het te versieren, zodat de schildersezel een afgewerkt oppervlak krijgt. Je kunt ook veren of schuimvormen opplakken. U kunt alles doen wat u wilt.

In de kleine schildersezel kun je je favoriete sieraden ook op een spannende manier opbergen, zodat je er altijd een overzicht over hebt. Oorbellen, ringen, armbanden en kettingen kunnen zo aan de schildersezel worden gehangen dat je ze kunt zien, en ze kunnen het schap of de kast versieren. 

Vloerezels voor grote schilderijen

Als je meer van grote schilderijen houdt, heb je waarschijnlijk een vloerezel nodig. Zo kun je staand schilderen, zelfs op grotere doeken. Houd er rekening mee hoe stabiel uw vloerezel is als u er zeer grote en zware doeken op wilt leggen. In dit geval is het waarschijnlijk het beste om te investeren in een robuuste en zware schildersezel, zodat je niet het risico loopt dat je schilderij omvalt tijdens het werk. Dat zou te veel zijn om te dragen.

De grote vloerezels kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor kleinere canvasdoeken. Zorg ervoor dat er iets is waar de kleine doeken tegenaan kunnen leunen, zodat ze niet op de tekentafel glijden.

Als je buiten gaat schilderen, zorg er dan voor dat je het canvas aan de schildersezel kunt bevestigen, zodat het niet rondwaait terwijl je probeert te schilderen. Anders zou het een rommeltje kunnen worden.

Je kunt ezels eigenlijk voor veel verschillende dingen gebruiken

Easels worden van oudsher gebruikt om doeken te bewaren terwijl de kunstenaar erop schildert. En ze zijn er echt goed in. Maar je kunt schildersezels veel meer gebruiken dan schilderijen. Zowel tafelezels als vloerezels kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt.

De kleine schildersezels kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor sieraden en andere kleine voorwerpen. Je kunt kleine haken in het ezeltje schroeven als het van hout is, zodat je ruimte hebt om je oorbellen op te hangen.

Je kunt de tafelezel ook gebruiken om je favoriete boek op te zetten of om het receptenboek of de iPad tijdens het koken in te bewaren, zodat ze niet op tafel hoeven te liggen. Misschien kan de kleine tafelezel ook worden gebruikt om je mobiele telefoon op het nachtkastje te zetten als je serie wilt kijken voordat je gaat slapen.

De grotere vloerezel kan worden gebruikt om de kleren die je nog een keer kunt gebruiken vast te houden, zodat ze niet in de was terechtkomen, maar ook niet terug in de kast. Je kunt de grote ezel ook gebruiken om je muts of een hanger aan je jas op te hangen. Vloerezels kunnen op vele manieren worden gebruikt.

Als de tekentafel bijvoorbeeld in de woonkamer staat, kun je kaarsen op het dienblad zetten, of een kleine potplant of drie. Misschien kun je de schildersezel gebruiken om een hangende plant in te zetten als er geen andere ruimte voor is. Of gebruik het ezeltje om je favoriete foto te tonen. Als je hem aan een tekenbord hangt in plaats van aan de muur, kun je hem makkelijker verwisselen als je favoriete foto verandert.

Als je je schildersezel voor meer gebruikt dan alleen schilderen, wil je misschien liever een mooie, rustige kleur dan veel verfspatten. Dit doe je eenvoudig door het in de gewenste kleur te schilderen. En dan kun je hem altijd opnieuw verven als je wilt dat hij een andere kleur heeft.

Als je de lichte ruwe look mooi vindt, kun je ervoor kiezen om de schildersezel niet te beschilderen. Laat het dan gewoon zo, of het nu nieuw en houtkleurig is, of het wordt gebruikt en vol verf en patina zit. Laat hem gewoon goed in je huis passen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present