Schoolverf

Schoolverf is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De acrylverf is geschikt voor de meeste lichtgekleurde oppervlakken en kan worden gebruikt op karton en papier, verpakkingspapier, wit papier, canvas panelen, gips, pulp, polystyreen, katoenwol, witte plastic mondkapjes, licht terracotta en nog veel meer. Schoolverf is verkrijgbaar in veel kleuren, maten en schoolsets.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

De perfecte keuze voor creatieve projecten met kinderen

Als het tijd is voor kinderen om creatief aan de slag te gaan, is er bijna niets mooier dan schilderen. Kinderen zijn dol op de vele kleuren die ze kunnen gebruiken om hun eigen kunstwerken te maken. Voor een kind is er niet veel spannender dan een leeg canvas en een regenboog van kleuren op tafel, omdat het hun creativiteit en fantasie de vrije loop laat.

Als kinderen schilderen, is er niets van tevoren gepland en zijn er geen regels of structuren voor wat er kan gebeuren. Dit betekent dat kinderen kunnen schilderen wat ze willen en daarom is schilderen met kinderen de perfecte manier om hun fantasie de vrije loop te laten.

Schilderprojecten zijn populair bij de meeste kinderen en kinderen vinden het geweldig om het werk in al zijn prachtige kleuren te zien, die ze vervolgens aan papa en mama kunnen presenteren of in hun eigen kamer kunnen hangen.

Schilderen met kinderen is een ideale keuze voor een leuke activiteit op een zondagmiddag of een regenachtige vakantie, omdat de uren snel voorbijgaan met verf op de kwast en een blanco canvas, terwijl het kind de kans krijgt om zijn of haar creatieve gevoel en artistieke vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Hier bij Creativ Company hebben we een grote selectie van de populaire schoolverf verzameld, die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. We hebben schoolverf in alle kleuren van de regenboog en je kunt zowel grote verpakkingen als individuele kleuren kopen.

Niet-giftige verf voor je kinderen

De reden waarom acrylverf voor kinderen een goede keuze is, is dat het ontwikkeld is om te voldoen aan strenge eisen met betrekking tot het milieu en schadelijke ingrediënten. Schoolverf is de perfecte verf voor alle creatieve kinderen, omdat je er zeker van bent dat het geen giftige stoffen bevat die schadelijk kunnen zijn voor kinderen.

Dit is een groot voordeel, want zoals je waarschijnlijk weet, kan verf op allerlei vreemde plekken terechtkomen als een kind een kwastje in de hand heeft. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de verf niet gevaarlijk is om in de ogen, mond of op de huid te komen.

Onze schoolverf is ook milieuvriendelijk. Daarom heeft onze schoolverf een 'A'-milieukeurmerk gekregen, wat jouw garantie als consument is dat de verf geen schade toebrengt aan het milieu om ons heen.

Schoolverf voor alle oppervlakken

Ondanks de strenge milieu- en gezondheidseisen is acrylverf voor scholen nog steeds verf, met alle eigenschappen die dat met zich meebrengt. Dit betekent dat de kwaliteit van de schoolverf niet is aangetast, dus hij kan voor precies dezelfde dingen worden gebruikt als andere acrylverf.

Schoolverf kun je schilderen met een penseeltje, bestrijken met een spons of aanbrengen met een roller, zodat je kind de kans krijgt om verschillende technieken te gebruiken in zijn of haar creatieve projecten.

Onze kinderverf is ook van goede kwaliteit, dus de laatste projecten van de kinderen stralen met de helderheid die ze verdienen.

Hoewel onze schoolverf bijzonder effectief is op witte oppervlakken, is hij ook zeer veelzijdig, omdat hij kan worden gebruikt op papier, karton, verfplaten, gips, plastic maskers en nog veel meer. Over het algemeen geldt: hoe meer het oppervlak wordt geabsorbeerd, hoe beter de verf, omdat de kleuren hier intenser worden. Op donkere oppervlakken springt de verf niet zo sterk uit, omdat hij niet zo goed bedekt.

Met andere woorden, als je een wit of licht oppervlak hebt, zijn er bijna geen grenzen aan wat je kinderen kunnen maken met schoolverf. Er is dus geen reden om je te beperken tot de klassieke oppervlakken zoals papier en verfplaten. Laat je kinderen iets nieuws uitproberen door maskers of gipsen figuren te schilderen, zodat ze nog spannender creatief kunnen zijn.

Schoolverf voor scholen en instellingen

Schoolverf wordt zo genoemd omdat het zo'n populaire keuze is voor scholen en instellingen. Als veel kinderen moeten schilderen en creatief moeten zijn, moet veiligheid voorop staan, dus schoolverf is hier de juiste keuze dankzij de veilige ingrediënten en milieu-etikettering.

Hetzelfde geldt voor instellingen zoals kleuterscholen en naschoolse clubs, waar acrylverf een veilige keuze is die veel entertainment garandeert voor al die jonge creatievelingen.

Bij Creativ Company kun je schoolverf in grote hoeveelheden en in alle verschillende kleuren kopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat er elke keer als er kunst op school is veel te doen is of dat je creatief kunt spelen op de kleuterschool.

Goede ideeën voor je volgende creatieve project

Met schoolverf zijn er volop mogelijkheden om spannende motieven te schilderen op papier en verfborden. Zoals we al zeiden, is er met een leeg canvas niets dat kinderen ervan weerhoudt om echt hun fantasie kwijt te raken. Daarom is dit soort creatieve activiteit met schoolverf een goede keuze voor alle kinderen.

Maar als je kinderen een beetje moe worden van het schilderen op hetzelfde oppervlak, kun je proberen om hun creativiteit een boost te geven met een ander project waarbij de kinderen hun schoolverf kunnen gebruiken.

Heb je een goed idee nodig voor een creatief project met kinderen met acrylverf voor schoolgebruik, kijk dan eens in onze ideeëncatalogus. Hier hebben we een aantal creatieve projecten samengesteld waar je je vrij door kunt laten inspireren voor je volgende project.

Je kunt goede ideeën opdoen over waarvoor je schoolverf kunt gebruiken, dus het is een geweldige plek om te kijken als je inspiratie nodig hebt voor wat jij en je kinderen dit weekend samen kunnen doen.

In onze ideeëncatalogus vindt u gedetailleerde handleidingen over hoe u elk project kunt uitvoeren. Elk idee bevat ook een boodschappenlijstje, waardoor het nog gemakkelijker is om met een nieuw project aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present