Transferpapier

Transferpapier wordt geleverd in speciale vellen en heeft een rubberachtig oppervlak dat kan worden gedecoreerd met textielverf, textielstiften wat vervolgens kan worden overgebracht naar textiel. Gebruik transferpapier om je eigen unieke ontwerpen te scannen op T-shirts, broeken, rugzakken enzovoort. Kies hieronder uit verschillende soorten transferpapier.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen mooie prints met transferpapier

Wist je dat er een eenvoudige manier is om je eigen mooie prints te maken op T-shirts en andere stoffen? De methode maakt gebruik van het slimme transferpapier, waarmee iedereen mooie prints kan maken.

Transferpapier is zeer speciaal papier met een rubberen oppervlak. Het kan als normaal papier worden gedecoreerd met textielverf en textielstiften, terwijl het ook mogelijk is om transferpapier in de printer te plaatsen.

Het slimme aan transferpapier is dat alles wat je erop print of tekent gemakkelijk kan worden overgebracht naar je textiel. Strijk het motief op je transferpapier bijvoorbeeld op een T-shirt en eindig met een mooie, scherpe print die lijkt op iets wat een professional had kunnen maken.

Transferpapier is daarom de perfecte keuze voor wie bijvoorbeeld zijn eigen unieke prints wil maken op een T-shirt. Met transferpapier kun je je eigen ontwerp maken met precies de kleuren en motieven waar je van houdt, zodat je een volledig persoonlijke stijl kunt creëren die bij jou past.

Je kunt hetzelfde doen met prints op broeken, sweatshirts en alle andere soorten textiel. Het kan bijvoorbeeld een draagtas, een kussensloop of iets anders zijn dat je met een mooie zelfgemaakte print wilt versieren.

De mogelijkheden van transferpapier zijn talrijk en daarom is het gewoon een kwestie van creatief zijn met textielstiften, textielverf en uw printer.

Op deze pagina hebben we ons assortiment transferpapier voor je creatieve projecten verzameld. Hier vind je verschillende soorten transferpapier die je op verschillende kleuren kunt gebruiken. Hier vind je ook onze selectie Iron-On en Smart Iron-On producten, die een aantal technieken en veel spannende opties bieden voor kleding en ander textiel.

Maak prachtige fotoprints met transfervellen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt zelfs prachtige fotoprints maken op een T-shirt, bijvoorbeeld met transferlakens. Zo maak je een T-shirt met precies het motief dat je wilt.

Bijvoorbeeld een print van je favoriete huisdier op een wit T-shirt, of een foto van je kind op een T-shirt of sweater.

De mogelijkheden zijn eindeloos met transferlakens en een printer, omdat u precies het beeld kunt printen dat u wilt overbrengen naar een T-shirt of andere kleding. Een foto van een geliefde, of een foto van een mooi motief om je T-shirt modern en stijlvol te maken, kan snel worden afgedrukt en overgezet op je textiel, en je hebt onmiddellijk een prachtig, persoonlijk kledingstuk met een scherp gegenereerd motief.

Om bijvoorbeeld een foto op een T-shirt af te drukken, moet je je transfervel in een printer leggen en is het cruciaal dat je een inkjetprinter gebruikt. Dan hoeft u alleen maar een afbeelding af te drukken, zoals u dat normaal met papier doet. Als je foto is geprint, knip je het motief uit, zodat je de witte achtergrond op je stof niet krijgt als je die niet wilt hebben.

Verwijder vervolgens de laag beschermend papier op de achterkant van het transferlaken. Je bent nu klaar om je foto op het door jou gekozen textiel te strijken. Leg je foto op je T-shirt en bedek het met een stuk bakpapier. Strijk het daarna helemaal glad met een strijkijzer op de hoge stand. 

Zo eenvoudig is het om een mooie fotoprint te maken op een T-shirt met een transfervel dat iedereen makkelijk kan maken, zolang je maar een gewone inkjetprinter en wat transfervellen hebt.

Als je motief eenmaal op je T-shirt is gestreken, kun je het ook in de wasmachine wassen, maar het is het beste met een fijnwasprogramma bij 30 °C.

Creëer geweldige details met Iron-On en Smart Iron-On

Strijken is een andere slimme methode die je kunt gebruiken om mooie decoraties op je kleding te maken. Iron-On bestaat uit mooi gekleurde vellen die je met een hobbymes of cricutmachine in motieven, patronen en tekst kunt snijden. Je kunt je favoriete quote of een ander motief uitknippen en als je het motief hebt opgeplakt, kun je het eenvoudig op een T-shirt of ander textiel strijken.

Je kunt strijkplaten in verschillende kleuren combineren en ze in verschillende patronen opstrijken om een prachtig gekleurd effect op je T-shirt te creëren, of je kunt één kleur gebruiken voor een klassieke, minimalistische look.

Of probeer Smart Iron-On, een andere techniek die stijl en persoonlijkheid aan je kleding toevoegt.

Krijg een goed idee voor je volgende project met transferpapier

De opties met tranfserpapier, Iron-On en Smart Iron-On zijn talrijk als het gaat om het decoreren van je T-shirts en andere kleding. Het gaat erom creatief te zijn en mooie kleding te maken die precies is ontworpen zoals je van plan bent.

Tranfserpapier, Iron-On en Smart Iron-On kunnen ook worden gebruikt op alle andere soorten textiel, zodat u de mogelijkheid hebt om kussens, draagtassen en nog veel meer te personaliseren.

Je kunt ook onze ideeëncatalogus raadplegen als je inspiratie nodig hebt om aan de slag te gaan met transfersheets enz. Daar hebben we een breed scala aan verschillende projecten verzameld waarmee je vrij kunt beginnen en daarom kun je altijd onze ideeëncatalogus raadplegen als je inspiratie nodig hebt. Je vindt er ook gedetailleerde gidsen zodat alle projecten gemakkelijk door iedereen kunnen worden voltooid.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present