Textielstiften

Bekijk hier onze selectie van hoogwaardige permanente textielstiften. Textielstiften worden gebruikt om op textiel te tekenen, zoals stoffen, T-shirts ,enz. Vergeet niet om je ontwerpen te verwarmen met een strijkijzer voordat je ze wast. Kies uit een reeks individuele kleuren en verpakkingen met verschillende textielstiften.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Versier je eigen mooie T-shirts met stiften

Als je denkt dat de T-shirtselectie in de winkels een beetje saai en onpersoonlijk is, kijk dan eens naar je opties om creatief te zijn met kledingstiften. Met kledingstiften kun je zelf stijlvolle decoraties op je T-shirts maken. Het mooiste is dat je zelf bepaalt wat je wilt tekenen, zodat je mooie, persoonlijke kleding kunt maken op basis van je eigen stijl.

Je kunt een oud T-shirt in een lade vinden en er een nieuw leven inblazen met wat frisse kleuren, of je kunt er een nieuw wit T-shirt voor kopen en er je eigen kunstwerk op maken.

Kledingstiften werken op precies dezelfde manier als tekenstiften, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en je tekenvaardigheden kunt gebruiken. Met kledingstiften kun je bijvoorbeeld eenvoudig mooie figuren tekenen en elegante tekst schrijven, allemaal in de heldere, opvallende kleuren van de stiften.

Met andere woorden: met een kledingstift maak je eenvoudig prachtige motieven op je T-shirts. Je kunt dit ook op andere kledingstukken doen door mooie figuren te maken op een pet, trui of iets anders.

Met textielstiften heb je elke kans om een persoonlijke stijl te creëren, omdat je je kleding kunt versieren met de exacte tekst, motieven en kleuren die je wilt. En het ziet er allemaal heel professioneel uit, omdat onze markers van zeer hoge kwaliteit zijn en duidelijke lijnen en felle kleuren op je kleding achterlaten.

Op deze pagina vind je een grote selectie textielstiften in verschillende kleuren en verschillende diktes, zodat je zeker een stift vindt die bij je project past.

Textile markers voor al je creatieve projecten

Als je graag naait of andere creatieve dingen doet met stof, zijn textielstiften ook de perfecte keuze voor jou. Met textielstiften kun je al je projecten eenvoudig versieren met rijke details en kleuren, waardoor het een goede manier is om kleine decoraties persoonlijker en gedetailleerder te maken.

Er is geen reden om het gebruik van je textielstiften op je kleding te beperken. Textielstiften kunnen op alle soorten textiel worden gebruikt, zodat je bankkussens, theedoeken en draagtassen kunt decoreren.

Je kunt ook kleine figuren die je voor kerst of een ander feest hebt gemaakt op stoffen aanbrengen, of de kleuren gebruiken voor de kleine decoratie-items die het hele jaar door opvallen of die je dagelijks gebruikt. Met andere woorden: er zijn veel opties met textielstiften, dus je hebt veel mogelijkheden om creatief te zijn met een stapel textielstiften in je hobbykast.

Gebruik van permanente textielmarkers

Onze textielstiften zijn natuurlijk permanent, zodat je figuren en kleuren op je kleding blijven zitten, zelfs als je ze in de wasmachine stopt. Als je een project wilt starten met textielstiften, is het dus een kwestie van tekenen en kleuren – net als op een stuk papier.

Wanneer je klaar bent met tekenen en kleuren op bijvoorbeeld een T-shirt, laat je de textielstift 24 uur drogen en strijk je vervolgens je decoraties erop om ze fris te houden, zelfs in de wasmachine. Strijken doe je eenvoudig door je decoraties met een strijkijzer over te strijken als de kleuren droog zijn. Ze blijven snel als je ze op 40 graden wast.

Het is heel eenvoudig om textiel te versieren met permanente textielstiften en met een strijkbare fixering blijven je motieven op al het textiel behouden.

Textielmarkers voor gebruik met je kinderen

Als je kinderen hebt of op zoek bent naar een creatief project om mee te beginnen met kinderen in de kleuterschool, zijn textielstiften ook de juiste keuze. Kinderen zullen bijvoorbeeld graag hun eigen T-shirts versieren. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun tekenvaardigheden gebruiken om hun eigen T-shirts te kleuren. Rondlopen in T-shirts die ze zelf hebben ontworpen, zal zeker een grote hit worden.

Je kunt ook kinderen bij je creatieve projecten betrekken en samen mooie decoraties voor hun kamer maken. Kinderen kunnen de kleine vilten monsters of knuffeldieren die je voor de gelegenheid hebt gemaakt versieren, of andere dingen in hun kamer die een opknapbeurt nodig hebben met de kleurrijke textielstiften.

De kinderen kunnen ook kleuren en schrijven op hun etuis en schooltassen om nog mooiere en persoonlijkere gereedschappen voor het dagelijks leven te maken.

Doe inspiratie op voor uw volgende project met textielstiften

De mogelijkheden met permanente textielstiften zijn veel voor zowel kinderen als volwassenen, en een set met de mooie stiften is daarom een perfecte keuze voor alle creatievelingen die graag voorwerpen in huis en garderobe versieren voor een levendigere en persoonlijkere stijl. Het is ook gemakkelijk om met textielstiften te werken. Daarom kun je snel zelf of met je kinderen mooie projecten maken. Textielstiften hebben ook het voordeel dat ze geen rommel maken, net als bijvoorbeeld verf, en je kunt je stift gemakkelijk opnieuw afplakken als je klaar bent met het gebruik ervan.

Wat ga je doen als je nieuwe textielstiften per post aankomen? Als je een goed idee nodig hebt om aan de slag te gaan, kun je altijd onze ideeëncatalogus raadplegen, waar we een breed scala aan projecten hebben verzameld met behulp van permanente textielstiften.

Je vindt er kleine knick-knack projecten voor je huis en je garderobe, samen met een heleboel andere projecten die je graag ontdekt. Alle projecten worden geleverd met gedetailleerde handleidingen, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan en succes te boeken met elk project.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present