Hard gekleurd krijt

Creativ Company biedt een breed scala aan harde krijtjes van goede kwaliteit, op olie gebaseerde krijtjes en waxpastels. Onze krijtjes zijn ideaal voor kinderen en zijn beschikbaar in school-, student- en professionele kwaliteit. Shop krijtjes in één kleur of in verschillende kleuren.

 

>

49 varer

>
Du har set 24 af 49 varer

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Voeg kleur toe aan je wereld met harde krijtjes

Je wordt nooit te oud om met krijtjes te tekenen en in te kleuren. Misschien voel je je te druk en gestrest om de tijd te nemen om creatieve dingen te doen, maar het is juist wanneer je het druk hebt en onder druk staat dat het leuk kan zijn om wat ademruimte te hebben om je energiereserves te vullen. Het vertragen van het tempo maakt het ook gemakkelijker om uw hartslag te verlagen, zodat u meer energie krijgt om terug te keren naar de loopband. Dit is van toepassing ongeacht of u een kind, jongere of volwassene bent.

We verkopen een breed scala aan krijtjes van verschillende types en u vindt verpakkingen met slechts een paar krijtjes in bepaalde tinten, evenals grote verpakkingen met veel verschillende kleuren. Of u een grote of kleine verpakking nodig hebt, hangt af van hoeveel u nodig hebt en wat u wilt tekenen.

Als u een eenvoudige tekening in basiskleuren wilt maken, is een kleine verpakking met basiskleuren zoals rood, blauw, groen en geel waarschijnlijk voldoende, maar als u meer geavanceerde tekeningen en afbeeldingen wilt maken, kunt u een grote verpakking met veel kleuren kopen.

Laat je inspireren door onze ruime selectie krijtjes

Als u een volwassene bent die de producten op deze pagina bekijkt, is het mogelijk dat u verschillende producten herkent vanaf het moment dat u een kind was. Het brengt herinneringen terug uit je jeugd en je jeugd en je kunt in je nostalgie duiken door samen met je kinderen te tekenen en in te kleuren.

Als je verantwoordelijk bent voor de aankoop van artikelen voor schoolklassen, kleuterscholen, naschoolse centra en creatieve workshops, heb je deze producten waarschijnlijk al eerder gezien.

Ons assortiment is kleurrijk en je kunt kiezen uit veel verschillende varianten, verpakkingen, verschillende kleuren en verschillende soorten krijtjes.

Kleurpotloden in prachtige kleuren van spannende merken

Creativ Company is de naam van ons bedrijf en hier in onze webshop kunt u vertrouwen op onze passie voor creatieve hobby's en doe-het-zelfprojecten die in al onze productcategorieën tot uiting komen. Dit geldt zeker ook voor de categorie harde krijtjes.

Op deze pagina vindt u producten van erkende merken, zoals Neocolor/Caran D'ache, Colourtime, Filia, PRIMO, Giotto be-bè, CreArte en Lyra. Bepaalde merken, zoals Giotto be-bè, zijn vooral geschikt voor jonge kinderen. Daarom kun je krijtjes vinden die geschikt zijn voor kinderen vanaf twee jaar.

Sommige merken produceren zowel standaardkrijtjes in matte kleuren als spannende kleuren in metallic looks. Daarom is er voor elk wat wils en voor elk budget.

We verkopen zowel krijtjes op oliebasis als waspastels

Als geheel zijn er krijtjes verkrijgbaar in veel verschillende tinten, maar als we het specifiek hebben over krijtjes voor gebruik binnenshuis en hobbyartikelen, dan zijn er een paar verschillende soorten. Dit zijn o.a. krijtjes op oliebasis en waspastels. Zoals we de voordelen van beide soorten krijtjes zien, verkopen we beide.

U moet kunnen kiezen of u producten wilt tekenen en kleuren die was of olie bevatten. Om verschillende redenen kunt u de ene boven de andere kiezen, maar als u geen voorkeur hebt, kunt u een beetje van beide kopen.

De washoudende krijtjes worden waskrijtjes, waspastels en waskrijtjes genoemd. Kleurpotloden zijn een algemene term en kunnen dus ook oliehoudende kleurpotloden zijn. Daarom kunnen de op olie gebaseerde krijtjes ook krijtjes worden genoemd, evenals oliepastels en oliegebaseerde krijtjes.

Wat is het verschil tussen verfkrijtjes op oliebasis en waskrijtjes en waarvoor kun je ze gebruiken?

Het meest voor de hand liggende verschil tussen krijtjes op oliebasis en waskrijtjes is dat ze de twee verschillende subcomponenten bevatten. Misschien geeft u de voorkeur aan krijtjes op oliebasis of waskrijtjes, en dat is helemaal oké.

De olie in oliekrijtjes is meestal afkomstig van gewone olie, terwijl de was in waskrijtjes vaak afkomstig is van bijen. Was en oliën zijn beide natuurlijke vetten, maar als deze grondstoffen worden gemengd met de krijtproducten, worden de vettige eigenschappen geneutraliseerd en gaan ze dus niet verloren.

In beide soorten krijtjes wordt deze olieachtige stof gebruikt als bindmateriaal, waardoor het mogelijk is om krijtjes te maken in stokken die gebruikt kunnen worden om te tekenen en in te kleuren.

Krijtjes op oliebasis hebben vaak een hoge mate van pigmentatie, wat betekent dat ze gemakkelijk te tekenen en te kleuren zijn, omdat ze duidelijke sporen maken op papier of op alles waar ze op worden gebruikt. Waskrijtjes zijn daarentegen vaak waterdicht en lichtvast. Lichtvast betekent dat de kleur niet vervaagt bij blootstelling aan direct zonlicht.

Inspiratie nodig voor wat je met krijtjes kunt doen?

In het algemeen kunnen krijtjes worden gebruikt om in te kleuren en te tekenen. Dit is hun basisfunctie, maar als u specifieke ideeën wilt over wat u met krijtjes kunt doenvoor , kunt u een kijkje nemen in onze ideeëncatalogus. Daar vind je een breed scala aan ideeën voor het gebruik van zowel waskrijtjes als verfkrijtjes op oliebasis.

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot de ideeëncatalogus. Je kunt op de hoofdpagina klikken voor al onze ideeën en vervolgens een subcategorie selecteren. U kunt ook de ideeëncatalogus openen door een product te zoeken in het zoekveld bovenaan en dan te kiezen om alleen de ideeën weer te geven.

Een laatste stap in de ideeëncatalogus is erop klikken via individuele productpagina's. Als een product deel uitmaakt van een specifiek idee, ziet u foto's van het voltooide resultaat en de titel van het idee onder het product. Als er ideeën beschikbaar zijn, staan die onder de kop 'Het product is in deze ideeën opgenomen'.

Zoek naar ideeën binnen of .

Koop harde krijtjes, op olie gebaseerde krijtjes en waspastels van Creativ Company

We streven ernaar om uw favoriete hobbywinkel te zijn, zowel in onze fysieke winkel als hier in onze webshop. Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering (binnen enkele werkdagen) en op concurrerende prijzen, competent personeel, een vriendelijke klantenservice en goede handelsvoorwaarden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present