Raam- en glasfolie en stickers

Bekijk ons assortiment glasfolie en glasstickers voor porselein en glasdecoraties. Glasdecoratiefolie wordt gebruikt voor het decoreren van porselein, glas, metaal etc. Snijd of stempel motieven en patronen uit en breng ze aan op het glas. Voorgeponste glasstickers zijn klaar om te worden aangebracht.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spannende glasfolie en stickers voor het personaliseren van bijvoorbeeld mokken

We werken er voortdurend aan om ons assortiment uit te breiden, zodat u nooit moeite hebt om producten te vinden wanneer u onze webshop of fysieke winkel bezoekt. Voor ons bij Creativ Company is het essentieel dat u de dingen vindt die u nodig hebt om uw creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Omdat je ook creatief kunt zijn door dingen te combineren die je anders misschien niet zou overwegen, kun je glasfolie of glasstickers op keramiek en glas plakken, zoals een drinkglas.

Er zijn veel verschillende stickers en folies voor glas. Sommige varianten zijn klaar voor gebruik omdat ze al geponst zijn, terwijl andere varianten je zelf moet uitknippen of ponsen. Hier in onze webshop verkopen we verschillende stickers en folies voor glas in verschillende soorten, kleuren en maten.

Op de afzonderlijke pagina's van elk product moet u kunnen zien of de sticker of folie moet worden uitgesneden of geperforeerd of klaar moet zijn om te worden aangebracht. Voordat u folie of stickers aanbrengt op keramiek of ander keukengerei, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en droog is.

Wanneer u een glassticker of glasfolie hebt gevonden die u nader wilt bekijken, klikt u op het product. Als je weet wat je wilt, kun je het artikel ook gewoon aan je virtuele mandje toevoegen.

Indien vragen hierrond contacteer ons dan gerust. U kunt ons bellen of schrijven. Onze contactgegevens vindt u op onze .

Kleurveranderende glasstickers

Moderne technologie heeft het mogelijk gemaakt om zeer dunne folies en stickers voor glas te maken die niet alleen decoreren, maar ook van kleur kunnen veranderen. In onze webshop vindt u veel verschillende glasstickers en mogelijk ook folies die van kleur kunnen veranderen.

Je kunt bijvoorbeeld een zwarte sticker in de vorm van een hart kopen. Zo kun je je eigen mok of die van je partner personaliseren en kun je beiden de hartvormige sticker bewonderen terwijl hij van zwart naar rood verkleurt als hij opwarmt. Een mok is ideaal om warme dranken in te bewaren. Dus terwijl je geniet van je warme thee, koffie of cacao, kun je de sticker bekijken terwijl hij geleidelijk van kleur verandert.

We verkopen nog een aantal andere glasstickers die van kleur veranderen. U kunt door onze webshop bladeren en vervolgens de sticker(s) kiezen die bij uw eigen smaak of die van een geliefde past. Een persoonlijke mok met een kleurveranderend motief is ook een geweldig cadeau-idee voor familieleden, vrienden en naaste collega's.

De glasstickers en folies in onze webshop hebben meestal een zwart motief om mee te beginnen, maar je kunt gelukkig ook motieven in andere kleuren vinden. Hoewel een motief zwart is, kunt u op het product in kwestie klikken om te zien of het van kleur verandert als het verwarmd wordt. Dit betekent dat de meeste zwarte motieven twee kleuren hebben. De andere kleur (meestal rood) zal echter pas zichtbaar worden wanneer de sticker opgewarmd is.

Voorzichtig wassen van artikelen met folie en glasstickers

Ongeacht of het motief al dan niet van kleur kan veranderen, mag het alleen met de hand worden gewassen. Op die manier zijn de folies en stickers hetzelfde als de andere motieven die door de fabrikant worden afgedrukt. Veel van deze producten zijn ook niet vaatwasmachinebestendig, dus je moet ze nog steeds voorzichtig met de hand wassen. Je kunt dus ook kiezen voor een spannend, leuk, mooi of uniek motief dat je aan je mok kunt bevestigen.

Dit betekent dat je het design zelf kunt kiezen en dat je meer kunt maken als je meerdere mokken in dezelfde kleur en meerdere stickers of folies hebt. Dit is handig als je per ongeluk een mok laat vallen en deze breekt.

Welk motief u ook kiest, u moet controleren of handen wassen wordt aanbevolen. Je kunt altijd een kans grijpen en de mok met de sticker of folie in de vaatwasser doen, maar dan mag je verwachten dat hij niet blijft zitten, lelijk wordt of dat de kleurverandering stopt met werken.

Als je iemand een mok geeft die je zelf hebt gemaakt, kan het een goed idee zijn om de ontvanger erop te wijzen dat de glasfolie/glassticker niet in de vaatwasser kan worden gedaan.

Sommige mensen wassen hun vaat graag met de hand. Maar zelfs als je een vaatwasser hebt en deze liever gebruikt, is het geen grote uitdaging om af en toe één mok met de hand te wassen.

Wat kun je maken met glasfolie en stickers?

Hoewel we een grote ideeëncatalogus hebben, met inspiratie voor alles van kerstdecoratie en paasdecoratie tot speelgoed, zijn er enkele producten waarvoor we geen specifieke ideeën hebben. Dit kan het geval zijn met glasfolie en stickers. Het is echter een logische keuze om folie en glas te gebruiken voor bijvoorbeeld keramiek en de meest gebruikte manier is om folie op mokken en glas te plakken.

De kleurveranderende folies en stickers zijn perfect om dingen op te plakken die heet worden. Het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan is een mok of thermosbeker waaruit je warme dranken drinkt. De kleurverandering zal geleidelijk verlopen naarmate de folie/glassticker opwarmt. Maar natuurlijk hoeft u de kleurveranderende eigenschappen niet te gebruiken.

Je kunt ook glasfolie en glasstickers op andere dingen plakken, zoals decoratieve voorwerpen die een beetje persoonlijkheid missen. Je kunt ook folies op je ramen plakken.

Controleer echter wel of het om een nieuwe of oude ruit gaat, want als de ruit volledig nieuw is en u de folie wilt verwijderen, zou het jammer zijn als u merkt dat deze moeilijk volledig te verwijderen is. Dan is het misschien beter om het op een oudere ruit te plakken, die binnenkort misschien moet worden vervangen. Zo kun je het raam een tijdje versieren en testen of de sticker volledig kan worden verwijderd.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present