Paletten

Blader door onze selectie van praktische schilderspaletten die het gemakkelijk maken om je verf bij te houden en de verf te mengen. Kies uit een verscheidenheid aan paletten, waaronder plastic paletten, houten schilderspaletten en wegwerppaletten van speciaal waxpapier.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Een beste vriend van een schilder

Als je graag verft, weet je dat een schilder niet zonder kan. Je hebt natuurlijk een goed canvas nodig om de omgeving voor je creaties te creëren en natuurlijk zijn je schilderijen niet beter dan de verf en kleuren die je tot je beschikking hebt.

Zelfs als je het canvas en de verf onder controle hebt, kom je niet ver zonder een goed schilderspalet. Schilderpaletten zijn net zo essentieel voor een kunstenaar als het wezeltje en het canvas. Daarom moet je natuurlijk een palet hebben als je mooie kleuren wilt gaan schilderen en mengen voor je creaties.

Paletten zijn cruciaal als het gaat om het bijhouden van de kleuren en wanneer kleuren moeten worden gemengd tot spannende nieuwe tinten. Paletten bieden u een praktisch, klein tafelblad, waar u de verschillende kleuren die u gebruikt kunt scheiden. U kunt ze allemaal gemakkelijk plaatsen, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer u wit, geel, rood enzovoorts nodig hebt.

Daarom helpen goede paletten het leven als creatieve kunstenaar te vereenvoudigen, want als de kleuren op orde zijn, kun je je creativiteit gemakkelijker door je penseel en op het canvas laten stromen. Als je daarentegen met de verf aan de slag gaat en nooit de juiste kleuren kunt vinden, wordt je ritme snel kapot, dus zijn paletten de beste vriend van de schilder.

De paletten kunnen gemakkelijk in de hand worden gehouden die je niet gebruikt om te schilderen, of op een tafel voor of naast je schilderij worden geplaatst, zodat je kleuren altijd dichtbij zijn.

Paletten kunnen worden gebruikt voor zowel olie- als acrylverf en er zijn verschillende soorten, dus er is er een die past bij uw specifieke manier van werken wanneer u voor het canvas staat.

Bij Creativ Company vind je een breed scala aan paletten, allemaal van goede kwaliteit en tegen geweldige prijzen.

Houten paletten

Houten schilderspaletten zijn al eeuwenlang het klassieke type dat wordt gebruikt door schilders. Ze bestaan uit een lichte, makkelijk vast te houden vlakke houten plaat. Houten paletten hebben een traditioneel duimgat, zodat je het palet gemakkelijk kunt vasthouden zonder dat het uit je hand valt terwijl je je concentreert voor het canvas.

Een houten palet met duimgat is de perfecte keuze voor wie graag zijn verf bij de hand houdt. Omdat deze oplossing de gemakkelijkste is om in de vrije hand te houden, zodat je altijd bij de verf kunt met de hand die je schildert.

Houten paletten geven je ook een goed oppervlak voor je verf. Je kunt de kleuren langs de rand van het palet scheiden en in het midden ruimte laten om ze te mengen.

Plastic paletten

Plastic paletten zijn een populaire keuze voor de moderne kunstenaar of hobbyschilder. Plastic paletten zijn doorgaans op een iets andere manier ontworpen dan houten paletten, wat in bepaalde contexten een voordeel kan zijn.

Plastic paletten hebben meestal aparte vakjes of putjes voor de verf, waardoor het makkelijker is om de verschillende kleuren van elkaar te scheiden. Elke kleur kan een eigen klein beetje in het palet hebben, zodat er nooit gevaar bestaat dat de kleuren samensmelten en in een ongewenste tint overgaan.

Bij Creativ Hobby verkopen we veel verschillende soorten plastic paletten, zodat je kunt kiezen tussen ronde plastic en langwerpige plastic modellen. U kunt ook plastic paletten in verschillende maten en met verschillende aantallen wells vinden, zodat u gemakkelijk een plastic palet kunt kiezen dat bij uw behoeften past.

De ronde plastic paletten hebben ook een grote put in het midden, waar je de kleuren kunt mengen tot de gewenste tint.

Al onze plastic paletten zijn licht en makkelijk vast te houden en kunnen gemakkelijk op een tafel of stoel in de buurt worden geplaatst, zodat je je kleuren dicht bij je kunt houden, zelfs als je het palet niet in je vrije hand wilt houden tijdens het schilderen.

Wegwerppaletten

Als je na gebruik niet alle gedoe met het schoonmaken van een houten of plastic palet wilt, kun je papieren wegwerppaletten overwegen. 

Dit betekent echter niet dat u de kwaliteit van dit type palet aantast omdat het papier is gewaxt en geen verf absorbeert en zacht wordt.

Je kunt wegwerppaletten in een 40-delig blok kopen, zodat je 40 keer volledig kunt schilderen voordat je een nieuw palet moet kopen. De vellen kunnen na gebruik gemakkelijk uit het blok worden getrokken, zodat je de volgende keer dat je begint met schilderen een nieuw, fris palet kunt krijgen.

Inspiratie nodig voor je volgende kunstwerk?

Als je een nieuwe hobbyschilder bent, kan het moeilijk zijn om aan de slag te gaan en te beslissen wat je gaat schilderen. Als je inspiratie nodig hebt om aan de slag te gaan, kun je dat doen in onze ideeëncatalogus, die een schat aan creatieve ideeën bevat om je te inspireren.

In de catalogus vindt u ook goede ideeën over waar u op kunt schilderen en welke verf u nodig hebt, zodat u een basis hebt wanneer u creatieve schilderprojecten wilt beginnen.

In de ideeëncatalogus vind je gedetailleerde handleidingen over wat je nodig hebt en hoe je dit moet doen, zodat je je project gemakkelijk kunt doorlopen en uiteindelijk een prachtig kunstwerk kunt maken.

Je vindt er ook de ideale creatieve ideeën voor kinderen, zoals verf, penselen en paletten, zodat je een heerlijke middag kunt maken met de kleintjes.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present