Kinderkwasten

Ontdek ons uitgebreide assortiment kinderverfkwasten met kortere handvatten. Perfect voor kleine handjes. We hebben zowel ronde als platte borstels voor kinderen. De kwasten zijn slijtvaste borstels met een korte steel. Verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Zie de selectie van kinderverfkwasten hieronder.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laat de kinderen hun wereld kleuren met onze kinderkwasten

Kwasten voor kinderen zijn perfect voor kleine handjes, omdat ze goed zijn voor zowel jonge als oudere kinderen die niet groot genoeg zijn om met gewone kwasten te schilderen.

Kinderen zijn graag creatief met verf. Kinderkwasten maken het veel leuker en makkelijker om zich in de beste Picasso-stijl uit te drukken. Je kunt kinderkwasten bij ons kopen, of je nu voor je eigen kind shopt of voor een instelling of kunstgroep. Omdat we creatieve producten verkopen aan zowel particulieren als scholen en instellingen, is het voor ons vanzelfsprekend om zowel kleine als grote penseelpakketten voor kinderen te verkopen.

Niemand zegt echter dat je als particulier of als je alleen op een instelling of school werkt, geen groot pakket kinderkwasten kunt kopen, want dat hangt allemaal af van het budget, je voorkeuren en de behoeften van het kind/de kinderen. Misschien heb je een kind dat veel verft en vaak nieuwe kwasten nodig heeft. Of misschien leer je een les waarbij veel kinderen zelden de kans krijgen om te schilderen.

Lees verder voor inspiratie voor waar je kinderkwasten voor kunt gebruiken. Schilderen is een breed begrip, maar we hebben een aantal specifieke ideeën verderop in de tekst toegevoegd.

Een breed scala aan kwasten voor kinderen

Bij Creativ Company hopen we dat je niet vertrekt voordat je hebt gevonden wat je zocht. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd een brede, goede selectie kinderkwasten hebben. U kunt kiezen uit verpakkingen met identieke borstels of kinderborstels in verschillende kleuren.

Het kan een goed idee zijn om een pak kinderborstels in veel verschillende kleuren te kiezen, zodat de kinderen allemaal een bepaalde kleur kunnen kiezen die van hen is. Kinderen kunnen ook verschillende kleuren verfkwasten gebruiken voor verschillende kleuren verf, zodat een kwast met een geel handvat wordt gebruikt voor gele verf, enz.

Alle kwasten voor kinderen, ongeacht hun kleur of hoeveelheid, hebben een kortere steel dan gewone kwasten. Dit maakt het voor het kind gemakkelijker om de borstel voor, tijdens en na gebruik te hanteren. Het belangrijkste is dat het voor het kind makkelijker is om mee te schilderen. Een ander algemeen kenmerk van borstels voor kinderen is dat ze gemaakt zijn met slijtvast varkenshaar.

Als je de producten hebt doorgenomen en, tegen de verwachtingen in, niet hebt gevonden wat je zocht, kun je het later altijd nog eens controleren. U kunt ook contact met ons opnemen .

Help je kind aan de slag met een schilderij

Kinderen kunnen veel doen, maar er zijn ook veel dingen die ze niet kunnen doen. Ongeacht het schilderproject dat het kind wil uitvoeren – of waarvoor het wordt aangemoedigd – is het belangrijk om een volwassene bij de hand te hebben om het kind goed op weg te helpen.

Zowel particulieren als personen in dienst van de publieke of private sector die op een of andere manier verantwoordelijk zijn voor kinderen, kunnen helpen om de activiteit op gang te brengen en ook aanwezig zijn om het kind/de kinderen te helpen als dat nodig is.

Volwassenen zijn rolmodellen voor kinderen, dus als het kind of de kinderen de beste ervaring met schilderen moeten hebben, kan het een voordeel zijn om niet alleen het individuele kind te helpen aan de slag te gaan met het schilderen, maar ook om te helpen tijdens het proces zelf, net zoals het voor jou als volwassene een idee kan zijn om deel te nemen aan het schilderproject.

Het is ook een goed idee voor een volwassene om het kind te helpen zijn borstels na gebruik goed uit te spoelen, zodat ze niet stijf worden door verf en weggegooid moeten worden.

Inspiratie voor kinderschilderij

Als je hier in onze webshop bijvoorbeeld zoekt naar 'ideeën + schilderen voor kinderen', kun je zowel producten als ideeën zien, maar als je de producten uitvinkt door dat vakje uit te vinken, zou dit een goede selectie creatieve inspiratie moeten opleveren die ideaal is voor kinderen. Alle ideeën moeten iets met schilderen te maken hebben en ook kindvriendelijk zijn.

Daarnaast kun je altijd in onze ideeëncatalogus duiken met als onderwerp 'Schilderen en tekenen voor kinderen', die alles omvat van kleuren tot tekenen en schilderen. Een specifiek voorbeeld van iets te schilderen is het idee om een rijstpapieren lampenkap te schilderen om eruit te zien als een wereldbol/de aarde.

Rijstpapier is echter kwetsbaar, dus moet het kind het voorzichtig kunnen schilderen. Om het voor het kind makkelijker te maken om de afzonderlijke delen van het land en het water te schilderen, kunnen jij of een andere volwassene omtrekken van de continenten schilderen, zodat het kind alleen binnen de lijnen moet schilderen.

Een ander specifiek voorbeeld zijn kleine afbeeldingen op houten planken die je kind kan schilderen. De foto's kunnen worden opgehangen of uit zichzelf staan (bij het ophangen moeten enkele haken worden aangebracht). Hoe dan ook kan het kind de houten planken direct beschilderen met houtverf, of het schilderen op aquarelpapier met vloeibare aquarelverf, die op de houten plank wordt gelijmd.

Een laatste voorbeeld dat we hier willen noemen is een wandklok met een geschilderd zelfportret. Dit project is echter wat lastiger, omdat het bestaat uit verf, een schildersbord, uurwerk, stiften en een lettersjabloon (inclusief de cijfers van 0-9). Dit project versterkt de zelfperceptie en het begrip van cijfers van het kind.

Kinderborstels kopen bij Creativ Company

We zijn erg gepassioneerd over alles wat met vakmanschap te maken heeft en we hopen dat alle klanten een geweldige ervaring met ons hebben, ongeacht waar ze wonen, wie ze zijn en wat hun geslacht en leeftijd is. Kortom, we houden van al onze klanten en staan klaar om u te helpen als u die nodig hebt.

Als je bij Creativ Company kwasten voor kinderen koopt, kun je rekenen op een snelle en vriendelijke klantenservice en focus op creativiteit en gemeenschap. Kinderen zijn onze toekomst, dus het is belangrijk voor ons dat ze een goede start in het leven maken om uit te groeien tot goed functionerende volwassenen.

Een van de dingen die het leven van een kind kunnen verbeteren en zijn of haar horizon kunnen verbreden, is creatief zijn. Schilderen is duidelijk een creatieve activiteit en daarom verkopen we kwasten die speciaal voor kinderen zijn ontworpen.

We bieden een snelle levering op kinderborstels die op voorraad zijn en een retourbeleid van 14 dagen en een garantie van 1 jaar.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present