Spuitverf

Koop spuitverf in hoog pigment, kleurechte kunstenaarskwaliteit. Wij hebben professionele Montana GOLD-spuitverf. Kies uit verschillende kleuren of koop sets met alle kleuren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spuitverf is niet alleen geschikt voor graffiti

Vroeger was verfspuiten iets wat alleen maar problematisch was bij het schilderen van graffiti op muren. Dit is niet langer het geval, omdat verfspuiten voor zoveel verschillende dingen nuttig is. Daarvoor zijn we dankbaar.

Spuitverf is ideaal als u buiten dingen moet schilderen, omdat het duurzaam is en gemakkelijk in gebruik. Zorg er wel voor dat je alleen schildert wat je mag schilderen. En vergeet niet om gebieden te bedekken waar u geen verf wilt. Zelfs het gazon. Het is niet goed bestand tegen verf.

Als je je bloempotten of tuinbank moet verven, is spuitverf een geweldig idee. Omdat de verf in een spuitfles zit, is het gemakkelijk om de verf op plaatsen te krijgen waar een kwast of roller het moeilijk zou hebben. Tegelijkertijd biedt het een zeer speciaal oppervlak dat niet met ander gereedschap kan worden bereikt.

Bij het schilderen met een penseel verschijnen er na de penseelstreken markeringen en een roller geeft ook markeringen na de roller. Met spuitverf vermijdt u vlekken en krijgt u een mooi, gelijkmatig oppervlak. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat u geen te dikke laag aanbrengt, waardoor de verf gaat lopen. Zorg er echter wel voor dat de verf het oppervlak volledig bedekt, zodat er geen openingen ontstaan. 

Professionele spuitverf wanneer materialen ertoe doen

Wat u ook moet maken, materialen zijn belangrijk voor een goed resultaat. Als je goedkope of slechte materialen gebruikt, loop je het risico dat het eindresultaat hetzelfde is. Dat wil zeggen dat het er slecht of goedkoop zal uitzien. Als het niet uitmaakt hoe het resultaat eruit zal zien, dan maakt het niet uit welke materialen je koopt. Maar als het eindresultaat belangrijk is, moet u professionele materialen prioriteren.

En wie wil er niet met iets eindigen dat er volledig professioneel uitziet?

Verf in spray

Verf in een spray is anders om mee te werken dan verf in een pot die je met een kwast aanbrengt. Omdat de verf wordt uitgespoten, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar de verf terecht komt. Het is daarom belangrijk om niet per ongeluk met alles in aanraking te komen wanneer u met spuitverf werkt.

Aan de andere kant kunt u snel grote oppervlakken als één uniform oppervlak schilderen en als u bijvoorbeeld uw tuinmeubelen wilt verven, is het ook een goed idee om ze te verven. Spuitverf maakt het gemakkelijker om tussen de balken van de tuinmeubelen te komen. Hetzelfde geldt als u radiatoren wilt schilderen. Voor dit soort projecten is verfspuiten heel eenvoudig.

Denkt u dat uw keuken wat verfrissing nodig heeft? Dan is spuitverf misschien precies wat u nodig hebt. In plaats van veel te betalen om uw kasten opnieuw te schilderen, kunt u het zelf doen. Vergeet niet om de juiste soort spuitverf te kiezen die niet giftig is en een oppervlak heeft dat bestand is tegen gebruik in een keuken.

Kunst maken met spuitverf

Spuiten is niet alleen voor praktische doeleinden. Met spuitverf kun je mooie kunstwerken maken. Gebruik het als basiskleur of als effect op je schilderijen. Gebruik sjablonen en mallen om te controleren waar de verf op je canvas terechtkomt. En behaal de beste resultaten met heldere, pure kleuren.

Je kunt je spullen ook spuiten als je denkt dat ze een nieuwe mooie kleur of een nieuw patroon nodig hebben. Vergeet niet te controleren of de gekozen verf overeenkomt met het artikel dat je wilt schilderen. Er kan een verschil zijn tussen het schilderen van porselein, papier, hout of een ander materiaal.

Het is net zo belangrijk dat je goed bedekt voordat je gaat schilderen. Bedek beide te schilderen objecten, als ze niet allemaal de betreffende kleur nodig hebben, en dek ze rondom af. Spuitverf kan heel moeilijk te verwijderen zijn, en het zou jammer zijn als u per ongeluk iets anders zou schilderen.

Denk eraan om veilig te blijven

Spuitverf is verf onder druk. Dit betekent dat er veel druk in de fles is, wat betekent dat de verf eruit komt als u op de klep drukt. Het is slim, maar het betekent ook dat de verf wordt verneveld wanneer deze uit de fles komt. Dat wil zeggen dat het eruit komt als een heleboel kleine druppels verf.

Als iets wordt verneveld, kunnen we het gemakkelijker inademen. En verf is niet gezond om in te ademen. Afhankelijk van de verf die u hebt gekocht, variëren de toxiciteitsniveaus. Sommige soorten spuitverf mogen niet binnenshuis worden gebruikt, of in ieder geval niet bij een sterke ventilatie. Andere verfsoorten zijn minder giftig, maar het is nog steeds geen goed idee om ze in te ademen.

Vergeet daarom niet om niet alleen uw omgeving, maar ook uzelf te beschermen voordat u met spuitverf begint te werken. Vergeet niet een stofmasker te gebruiken om de vernevelde verf uit uw luchtwegen te houden.

Als je iets moet schilderen waarvoor je je gezicht dicht bij wat je schildert moet houden, raden we je aan naast het stofmasker ook een veiligheidsbril te dragen. Zo voorkom je dat er verf in je ogen komt.

Afhankelijk van hoeveel je moet schilderen en hoe je met de verf omgaat, kan het ook een goed idee zijn om wegwerphandschoenen te dragen. Niet alleen om contact met de mogelijk giftige verf te vermijden, maar ook om uw handen te beschermen tegen verkleuring door de verf. Spuitverf kan heel moeilijk te verwijderen zijn van zowel vingers als kleding, dus tenzij je lang met verf op je handen rondloopt, raden we je aan om handschoenen te dragen. We raden ook een schort aan om je kleding te beschermen tegen vernieling.

Natuurlijk vind je op deze pagina maskers, brillen en schorten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present