Schoolbordverf

Met schoolbordverf kan je je eigen schoolbord maken en erop schrijven met schoolbordkrijt. Schoolbordverf is verkrijgbaar in diverse kleuren. Afzonderlijk verkrijgbaar of in sets met veel kleuren.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak thuis je eigen schoolborden met schoolbordverf

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt elk oppervlak van je huis omtoveren tot een handig schoolbord om op te schrijven en erop te tekenen als je het van school herinnert.

Het magische ingrediënt wordt schoolbordverf genoemd en het is het onderdeel waarmee je eenvoudig en snel een zelfgemaakt schoolbord op een muur of een deur in je keuken kunt schilderen. Met deze verf heb je vrijwel geen beperkingen aan de oppervlakken die je kunt omtoveren tot een schoolbord.

Schoolbordverf is gemakkelijk te gebruiken door iedereen. Zoek gewoon een oppervlak in je huis dat je wilt veranderen in een schoolbord. Bijvoorbeeld een saaie deur in de keuken, een vrije ruimte aan de muur of zelfs een keukentafel als je op grote schaal creatief wilt kunnen zijn.

Wanneer u het juiste oppervlak hebt gelegd, begint u met een grondige reiniging. Het is ook een goed idee om snel met wat schuurpapier over het oppervlak te strijken, zodat de verf beter blijft plakken.

Dan ben je klaar om de schoolbordverf eruit te halen. Breng de verf in een gelijkmatige laag met een schuimroller aan op het gekozen oppervlak. Wanneer de verf droog is, herhaalt u het proces één of twee keer en 24 uur na de laatste keer aanbrengen, dan is het oppervlak klaar.

Nu heb je een zelfgemaakt schoolbord aan de muur, deur, tafel, enz. die u precies kunt gebruiken zoals u een normaal bord zou gebruiken. Je kunt eenvoudig met normaal schoolkrijt op je schoolbord schrijven of je kunt krijt in alle kleuren van de regenboog gebruiken om je schoolbord te versieren met prachtige figuren en patronen.

Met schoolbordverf is het eenvoudig om een saaie deur om te toveren tot een to-dolijst en een kunstwerk, terwijl alle andere denkbare projecten ook snel werkelijkheid kunnen worden met een beetje creativiteit en een laagje schoolbordverf. 

Zelfgemaakt schoolbord voor kinderkamers

Een zelfgemaakte schoolbord is de perfecte keuze voor de kinderkamer. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de deur, aan de zijkant van een kast of op een vrije muur.

Er zijn veel mogelijkheden om een prachtig zelfgemaakt schoolbord te maken in de kinderkamers en er bestaat geen twijfel dat je kind de kans zal vinden om aan de deur of aan de muur te schrijven met prachtig, kleurrijk krijt. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en de hele muur beschilderen met mooie figuren etc. Het schoolbord kan ook worden gebruikt om zowel letters als cijfers te oefenen als het kind naar school gaat.

Een zelfgemaakte plank is een goede en leuke manier om te leren als het gaat om wiskunde en alfabetten. Met een zelfgemaakte plank in de kinderkamer kun je als ouder ook makkelijker meedoen en je kleintje leren als hij voor het eerst door het alfabet moet spellen.

Schoolbordverf voor alle oppervlakken en projecten

Je hoeft je niet te beperken tot het gebruik van je schoolbordverf op een muur of deur. Schoolbordverf kan op vrijwel elk oppervlak worden gebruikt, dus het is gewoon een kwestie van creatief zijn en een oppervlak vinden dat je met krijt wilt schrijven of tekenen.

Dit is vooral handig in verband met je hobbyprojecten, waar je bijvoorbeeld iets extra's wilt maken van een decoratie voor de tafel of de muur. Je kunt je schoolbordverf gebruiken op een klein houten paneel en er dan een berichtje op schrijven dat bij het thema past voor bijvoorbeeld Pasen of Kerstmis.

Steen is een ander decoratief object dat er mooi uitziet met een laagje whiteboardverf. De zwarte stenen kunnen ook zelf mooie kerst- of andere decoraties maken en je kunt ook kleine berichten op de stenen schrijven.

Met schoolbordverf en een stuk hout kun je ook je eigen prachtige kunstwerken voor aan de muur maken. U kunt een stuk hout in een interessante vorm snijden, zoals een klein hartje, dat u kunt beschilderen en versieren met wit of gekleurd krijt.

Je kunt ook een gereedschapskist of hobbydoos schilderen en erop versieren en schrijven als het droog is. Je kunt hetzelfde doen op alle andere elementen van je interieur die je een beetje saai vindt en die je graag wilt versieren.

Deze mooie schoolbordverf dient als decoratie op zich. Je kunt je spullen natuurlijk nog persoonlijker maken door mooie patronen te tekenen of een bewegende tekst te schrijven.

Met andere woorden: de mogelijkheden van schoolbordverf en een beetje creativiteit zijn legio, waardoor het de perfecte aankoop is voor elke creatieve ziel die graag dingen in huis decoreert en personaliseert.

Vind een goed idee voor je volgende schilderproject met schoolbord

Als u meer goede ideeën wilt voor projecten met schoolbordverf, kunt u altijd onze ideeëncatalogus raadplegen. Hier hebben we een breed scala aan verschillende projecten verzameld, waaronder schoolbordverf, zodat je er altijd naar kunt kijken voor inspiratie voor creatieve toepassingen van de verf.

Al onze projecten in de ideeëncatalogus worden geleverd met gedetailleerde handleidingen voor het voltooien van elk project. We raden u altijd aan om onze instructies bij de brief op te volgen om het project met succes af te ronden. Of u kunt onze ideeën gewoon gebruiken als inspiratie voor uw eigen projecten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present