Raamverf

Raamverf is verf die direct op glas kan worden gebruikt in ramen en wordt gebruikt om decoratieve ontwerpen en figuren te maken. Raamverf is verkrijgbaar in zowel kleine flesjes als stiften en is een verf op basis van krijt die je eenvoudig weer kunt afwassen. Bekijk hieronder onze selectie krijtstiften en flessen.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Creëer unieke kunstwerken met raamverf

Op zoek naar een leuk project voor je huis? Dan is er een uitstekende reden waarom jij en de jongste gezinsleden je hand zouden moeten uitproberen om raamverf te gebruiken. Want vrijwel niets is leuker dan je eigen kunstwerk te kunnen maken op de ramen van je huis. Raamverf kan een leuke hobbyactiviteit zijn die je aan je kinderen kunt voorstellen – of die je zelf kunt doen. 

U kunt raamverf gebruiken om de ramen te versieren. Dit betekent dat u zich in bijna elke kamer van uw huis kunt ontspannen. En het is natuurlijk helemaal aan jou hoe groot of klein je kunstwerken in huis moeten zijn.

Vind raamverf in prachtige kleuren van verschillende merken

Bij Creativ Company hebben we ervoor gezorgd dat je raamverf van veel merken kunt kiezen. Er is ook een grote verscheidenheid aan kleuren die je kunt bemachtigen – omdat je natuurlijk de kans moet krijgen om je favoriete kleuren te gebruiken. 

Raamverf kun je afzonderlijk of in een multipack kopen als je het lastig vindt om te kiezen. Hoe dan ook, je kunt er zeker van zijn dat je thuis plezier hebt bij het decoreren van je ramen. Als je op zoek bent naar een specifieke kleur die je niet in ons assortiment kunt vinden, kun je altijd contact met ons opnemen. 

Vind zowel raamverf als krijtstiften in ons assortiment

Ons assortiment omvat zowel raamverf als krijtstiften. De lastige vraag is natuurlijk voor welke u kunt kiezen. Beide types kunnen worden gebruikt om raamglas te decoreren. En ze zijn allebei supereenvoudig in gebruik, zodat je ook goede resultaten kunt behalen. Er is echter een klein verschil in de manier waarop u ze gebruikt. 

Als je met raamverf werkt, teken je eerst een motief of tekst op een plastic zakje. Het voordeel hiervan is dat je een tekening of iets anders in het plastic zakje kunt steken dat je als sjabloon kunt gebruiken. Je creatie moet in ongeveer 24 uur droog zijn, maar het is de moeite waard om te wachten. Daarna kun je je mooie kunstwerk oppikken en direct op het raamglas plaatsen. En probeer gewoon te zien hoe het zonlicht de mooie kleuren nog meer versterkt.

Als je krijtstiften kiest, kun je direct op je ramen tekenen. Zo zie je meteen het eindresultaat. De ene variant hoeft de andere echter niet uit te sluiten. Je kunt eenvoudig zowel raamverf als krijtstiften combineren. Krijtstiften zijn bijvoorbeeld ideaal om extra objecten rond de figuren te tekenen die je met raamverf hebt gemaakt. Ze kunnen ook handig zijn als u snel een begroeting of boodschap wilt trekken als u iemand thuis wilt verrassen. Je kunt ze ook gebruiken om direct op porselein, planken, plastic en metaal te tekenen. Neem dus gerust eens een kijkje op de vele oppervlakken die je waarschijnlijk thuis hebt. 

Maak leuke en creatieve figuren met raamverf

Met raamverf maak je op een leuke manier figuren en boodschappen in huis. Als je wat inspiratie nodig hebt, kun je je overal mee bezighouden, van Disney, dieren en bloemen tot letters en cijfers. Alleen je eigen verbeelding bepaalt de grenzen van wat er kan worden gemaakt. En omdat mensen van alle leeftijden mee kunnen doen, beleef je gegarandeerd leuke en gezellige momenten samen, waar je allemaal je innerlijke kunstenaars kunt laten zien.  

Een goed idee van raamverf is hoe gemakkelijk het is om het te verwijderen. U kunt de raamverf er gewoon aftrekken en de ruit is weer helemaal schoon. Als u echter een krijtstift gebruikt, kunt u met een vochtige doek het op de ruit getekende materiaal verwijderen. Omdat raamverf en krijtstiften gemakkelijk te verwijderen zijn, kun je je kunstwerk op de ramen ook regelmatig vervangen. 

Maak er een traditie van om bij speciale gelegenheden raamverf te gebruiken 

Als je de vele feestdagen en speciale gelegenheden van het jaar wilt vieren, kun je een traditie maken van het tekenen van motieven op de etalages die bij alles passen, van Kerstmis tot Pasen en Halloween. Dit zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe en persoonlijke decoraties aan je huis worden toegevoegd en het is een leuke activiteit waar jij en je gezin met een glimlach op kunnen terugkijken. Raamverf kan natuurlijk ook iets anders zijn dat u, of u als gezin, samen kunt doen. 

Raamverf kan ook een leuke en persoonlijke manier zijn om de ramen te versieren op verjaardagen of wanneer het Moederdag of Vaderdag is. Het is een geweldige manier om kleine begroetingen en andere boodschappen te schrijven die de persoon van de dag een extra speciaal gevoel geven. Want er is bijna niets leuker dan iemand van wie je houdt te verrassen met schattige tekeningen.

Ga aan de slag met raamverf van Creativ Company

Wil je graag met je hand aan de slag met raamverf? Dan kunt u het materiaal direct bij u thuis laten bezorgen als u online bestelt. En u kunt een korte levertijd verwachten – omdat het altijd iets leuker is als u snel aan de slag kunt met uw project. We staan klaar om telefonisch of per e-mail contact met je op te nemen als je vragen hebt over je bestelling, ons assortiment of andere zaken. Vergeet niet dat je ook inspiratie kunt opdoen voor een aantal creatieve projecten als je op onze website klikt en wie weet krijg je ideeën voor meer dingen waar je jezelf in kunt storten. 

Je bent ook altijd van harte welkom in onze fysieke hobbywinkel in Holstebro. Wij staan klaar om je te helpen en begeleiden bij het opstarten van een nieuw hobbyproject. Tik ons dus gerust op de schouder om er zeker van te zijn dat je de juiste verf voor jou vindt. Natuurlijk kunnen we ook veel meer vertellen over hoe de verf kan worden gebruikt – en binnenkort zult u zien hoe gemakkelijk het is om ermee aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present