Lichtgevende verf

Lichtgevende verf kan worden gebruikt op plaatsen die je wilt verlichten als het licht is uitgeschakeld. Deze 'Glow in the dark' verf geeft een fluorescerend licht. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren lichtgevende verf.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tips en advies voor het gebruik van fluorescerende verf

Lichtgevende verf biedt talloze mogelijkheden voor doe-het-zelfprojecten. We verkopen verf in alle kleuren van de regenboog, die je kunt gebruiken om je dagelijkse leven een beetje extra kleur te geven in het donker. Maar hoe werkt het en hoe gebruik je de verf in de praktijk?

Onze verf is fluorescerend, wat betekent dat hij overdag energie uit de omgeving absorbeert, die dan in het donker wordt omgezet in licht. Het kan dus helemaal magisch aanvoelen. De intensiteit van het licht varieert afhankelijk van hoeveel lagen u schildert. Lichtgevende verf heeft het grootste effect op lichte oppervlakken, waar je doorgaans 2-4 lagen kunt aanbrengen, terwijl je op donkere oppervlakken wat extra lagen moet aanbrengen om hetzelfde effect te bereiken. Probeer het eens uit! Vergeet niet dat de verf tussen elke laag volledig moet drogen om een bevredigend resultaat te bereiken.

Lichtgevende verf voor grote en kleine hobbyprojecten

Glow in the dark verf is geschikt voor een aantal verschillende projecten. Het licht van de fluorescerende verf kan een gevoel van gezelligheid en geruststelling creëren in de kamer van je kind, of het kan een bron van griezeligheid zijn tijdens de feestdagen van dit jaar, zoals Halloween of Shrovetide. De lijst met opties is lang en je vindt heel wat inspiratie op onze website.

  • Muurmotieven - met lichtgevende verf kun je prachtige motieven op de muren van de kinderkamer schilderen die oplichten terwijl je kind 's nachts slaapt. Maak bijvoorbeeld je eigen mooie nachtelijke hemel, het zonnestelsel, bloemen, dierenmotieven of Disney-figuren. Je kunt schilderen volgens je eigen designs of een sjabloon gebruiken dat je zelf kunt kopen of maken als je een heel uniek motief wilt maken. Als de motieven 's nachts oplichten, voelt je kind zich veiliger.
  • Decoraties - fluorescerende verf kan worden gebruikt om griezelige decoraties te maken, bijv. voor een Halloweenfeestje. Maak je eigen figuren zoals spookjes, spinnen met glow-in-the-dark ogen, een pompoen of een enge heks. Alleen uw fantasie zal u beperken hoe u uw gasten het best uit hun zintuigen kunt afschrikken!
  • Spookachtige kandelaars en theelichthouders - met glow in the dark verf kun je gemakkelijk zelfgemaakte kandelaars en theelichthouders versieren voor een bijzonder enge look. Je kunt je theelichthouders bijvoorbeeld laten lijken op spookjes en ze in elke kleur schilderen, zodat ze je Halloween-tafeldecoraties oplichten.
  • Themafeest - je kunt je eigen gloed in het donker vasthouden, waar je alles kunt beschilderen, van decoraties tot je eigen kleding met fluorescerende Je kunt ervoor kiezen om helemaal los te gaan en je eigen decoraties te maken, zoals plaatskaartjes, vazen of figuren die met lichtgevende verf zijn beschilderd. Je kunt glow in the dark ook gebruiken om de namen van je gasten te schrijven, een welkomstbord op de deur of een bordje boven het menu van de avond of een drankje. Er zijn veel opties en met glow in the dark-verf ben je er zeker van dat er een leuk thema voor de avond komt.
  • Hangdecoraties - hangdecoraties die je in je ramen kunt hangen, zijn iets waar je het hele jaar door plezier van hebt. Vooral tijdens de donkere seizoenen profiteert u van de fluorescerende verf, die een speciaal licht geeft aan de griezelige geesten of iets anders waarmee u uw huis wilt decoreren. U kunt onze luminescente verf gebruiken op veel verschillende materialen, zoals karton, papier-mâché of klei.

Laat je kind stralen in de donkere doe-het-zelfprojecten

Lichtgevende verf is zeker iets dat het leven van je kind extra glans geeft. De magie om figuren, lampen of tekeningen te kunnen maken, te schilderen met fluorescerende verf en ze vervolgens te zien oplichten in het donker, past perfect bij een hobbyproject op kinderniveau. Oudere kinderen kunnen gemakkelijk zelf schilderen met lichtgevende verf. Met veiligheid kun je samen met je kinderen aan allerlei leuke doe-het-zelfprojecten beginnen.

  • Dress up - als je kind zich moet verkleden voor Shrovetide of Halloween, is het een geweldig idee om glow in the dark te gebruiken voor de verkleedoutfit. Als uw kind bijvoorbeeld een robot wil zijn, kunt u verlichte knoppen of tekst op de buik van de robot schilderen. Als onderdeel van het kostuum kun je ook accessoires maken, zoals een zwaard uit papier-mâché, dat je vervolgens met glow in the dark verf kunt schilderen. De lichtgevende verf trekt zeker de aandacht bij de andere kinderen. Speciaal voor Halloween is het mogelijk om griezelige kostuums te maken met fluorescerende verf.
  • Maskers - in combinatie met gemaskerde ballen of Shrovetide kun je met je kinderen maskers gaan maken. Maskers kunnen worden gemaakt van normaal karton, een elastisch koord en een nietmachine. Daarna schilder je hem met fluorescerende verf in true glow in the dark style. Het voordeel van het maken van maskers is dat je ze kunt versieren met kralen, veren en pailletten. Zo is het hele gezin gegarandeerd urenlang creatief vermaak.
  • Figuren en decoraties - door kleine figuren en decoraties te modelleren, kun je stukken maken voor boardgames, decoraties voor je ramen ophangen of een sleutelhanger van klei. Met een beetje glans in de donkere verf kun je uitkijken naar het donker en het lumineuze effect in de woonkamer, in de kamer van je kind of in het zelfgebouwde fort waarnemen.

Doe inspiratie op in onze catalogus met ideeën

Heb je inspiratie nodig voor het gebruik van onze fluorescerende verf voor hobbyprojecten? Bij Creativ Company delen we graag onze goede tips en trucs zodat je nieuwe ideeën krijgt voor je volgende doe-het-zelfproject. Daarom vind je hier op onze website ook meer ideeëncatalogi die je virtueel kunt bekijken en laten inspireren.

Op zoek naar een bepaald type lichtgevende verf? Of heb je vragen over de individuele producten, de procedure en nieuwe glow in the dark projecten? We staan altijd klaar om u te begeleiden, zodat u het beste uit onze producten kunt halen.

Bestel nu onze fluorescerende verf en laat deze binnen 4-6 werkdagen leveren, zodat je aan je nieuwe hobbyproject kunt beginnen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present