Schildercanvas

Ruime selectie van hoogwaardig stretchkatoen en canvas van kunstenaarskwaliteit voor hobbykunstenaars, kinderen en creatievelingen. Hier vind je canvassen in vele maten en formaten. De doeken zijn gemonteerd op een stretcher met een naadloze rand en nietjes aan de achterzijde.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laat je creativiteit de vrije loop op een echt canvas

Een schildersdoek lijkt misschien een uitdaging als je een beginner bent. Maar daar is geen reden voor. Het blanco canvas is een platform voor creativiteit en openheid.

De ongedwongen en speelse creativiteit die je kunt ervaren bij het tekenen en schilderen op effen A4-papier of schetsboeken is net zo leuk op een leeg canvas. Een goed schildersdoek is een platform waar creativiteit zich kan ontwikkelen en ideeën kunnen ontketend worden. 

Naast de afbeeldingen die je kunt maken met een penseel en verf op het canvas, zijn er ook veel voordelen aan schilderen. Velen ervaren dit als een ontspannende en stimulerende hobby. En het is een leuke vrijetijdsbesteding die urenlang kinderen en volwassenen kan bezighouden.

Bij Creative Company vinden we dat het gemakkelijk moet zijn om betrokken te zijn bij hobby's en creatieve activiteiten. rauwen en schilderen zijn activiteiten waar iedereen van kan genieten.

Daarom hebben we een grote selectie canvasdoeken samengesteld in alle denkbare maten en afmetingen, en zowel in kleine als grote verpakkingen. Wilt u experimenteren met één afbeelding? Of zijn er meerdere kinderen en volwassenen die willen schilderen?  Wat het doel ook is, wij hebben de juiste canvassen.

Het is echt iets wat iedereen kan doen

Misschien omdat we schilderijen vaak associëren met de fijne kunst die we in de musea zien, is er iets misverstanden dat olieverf op doek een dure of meer bindende creatieve hobby is. Als het geschilderd is op doek, moet het ook mogelijk zijn om het te kaderen en aan de muur te hangen. Dat is zeker hoeveel mensen denken.

Heb je ook het begin van het schilderen op canvas uitgesteld omdat je niet zeker wist hoe het zou uitdraaien?

Dat is niet nodig. Een canvas is een eenvoudig, gemakkelijk toegankelijk en goedkoop product dat iedereen kan gebruiken. Zoals je kunt oefenen met tekenen en schilderen op gewoon papier kun je dat ook op een canvas doen.

Naast enkele doeken verkopen we er veel in verpakkingen van 5, 10 of zelfs 20, omdat er altijd ruimte moet zijn om fouten te maken en het opnieuw te proberen.

Er zijn veel soorten verf die je achteraf eenvoudig kunt overschilderen, wat heel handig is om te oefenen.

Een pakket met meerdere doeken is ook geschikt voor creatieve dagen in kinderopvang. Dit is iets wat we samen doen en tegelijkertijd zien dat onze eigen foto vorm krijgt.

Groot aantal maten en afmetingen

De uiteindelijke foto verdient het om op de plek te worden opgehangen die het beste bij hem past. Het moet dus natuurlijk ook de juiste maat hebben. Het motief dat je wilt schilderen, kan ook een aantal specifieke afmetingen vereisen.

Daarom hebben we een grote selectie canvasdoeken samengesteld in bijna elke denkbare dimensie en vorm, van kleine miniaturen tot 70 x 90 cm of groter.

allemaal robuust en van superieure kwaliteit. De meeste zijn gemaakt van ongebleekt natuurlijk katoencanvas en vooraf geprimed. De randen zijn naadloos en de stof is bevestigd met stevige bevestigingen aan de achterkant.

Op deze pagina vindt u nauwkeurige afmetingen en productbeschrijvingen voor alle modellen. Je kunt zeker een canvas vinden, of meerdere die geschikt zijn voor jouw doel.

Gemonteerd of niet gemonteerd?

De term 'canvas' verwijst niet alleen naar de stof waarop de verf wordt aangebracht, maar ook naar de volledige assemblage van een gemonteerd canvas dat over een houten frame is gespannen. Onze doeken zijn beschikbaar in beide richtingen – gemonteerd, voor degenen die direct naar het schilderij willen en los of niet gemonteerd, voor degenen die hun hand willen proberen om canvas uit te rekken. 

Veel meer dan verf

Wist je dat canvas veel meer kan worden gebruikt dan klassieke olieverf?

Ben je op zoek naar goede schilderideeën of inspiratie voor creatieve projecten, kijk dan zeker eens in onze grote ideeëncatalogus, die je ook hier op deze pagina vindt.

U krijgt een overzicht van de volledige catalogus door bovenaan op het tabblad te klikken. Voor een aantal van de producten in het assortiment kun je ook de goede ideeën en creaties bekijken die dat hele product omvatten.

Met doeken kun je bijvoorbeeld leuke kinderportretten, gekleurde omlijningen van handformaat of schattige figuren maken.

Je kunt je foto ook een extra dimensie geven met stucgaasreliëf of decoratieve bloemenmotieven met stempelprint. De enige grenzen zijn die van je fantasie.

Wat vind je nog meer in de productlijn?

De klassieke witte schilderklare doeken staan centraal in deze selectie. Maar het zijn zeker niet de enige producten.

Een canvas hoeft niet eens wit te zijn. Met een zwart canvas kun je spannende contrasterende kleureffecten en innovaties ontdekken.

We hebben ook materialen om je eigen canvas te maken of te vervangen, zoals houten lijsten, nagels en canvasstoffen die met een brancard in een groot canvas kunnen worden gemonteerd.

Of wat dacht je van een blokje met 10 stijve A4-stoffen? Dit is ideaal als u het schilderen op het materiaal wilt oefenen. Ze kunnen aan een frame worden bevestigd of worden gebruikt zoals ze zijn.

Als je voor een instelling of vereniging koopt, bekijk dan ook onze complete materiaalpakketten met canvasdoeken en alle accessoires die je nodig hebt voor kinderopvang of naschoolse activiteiten. Misschien kun je ons pakket ook gebruiken met speciale lange doeken en aquarels. Het bevat alle materialen om leuke, smalle portretten te maken met poten en armen van staaldraad.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present