Canvasboards

Grote keuze aan canvas panelen van goede kwaliteit. Hier vind je canvas panelen in veel verschillende maten en formaten. De doeken worden op een stevige kartonnen plaat gemonteerd en vastgelijmd.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Schilderplaten zijn veelzijdige platforms voor creativiteit

Veel goede creatieve projecten kunnen tot stilstand komen omdat er een gebrek is aan materiaal om een stevige structuur te bieden voor het beeldoppervlak. Ze kunnen op papier beginnen, maar het is niet eenvoudig om het over te brengen naar de plek waar het hoort. Gewoon en golfkarton zijn te zacht en gewone houten platen uit de bouwmarkt of werkplaats zijn te hard en ongeschikt voor het doel.

Als je iets vergelijkbaars hebt geprobeerd, zie je zeker veel mogelijkheden op onze handige schilderplaten.

Schilderborden zijn hobby-artikelen die iedereen kan gebruiken en die de basis kunnen vormen om talloze leuke en creatieve ideeën tot leven te brengen. Hier zie je ons brede assortiment schilderplaten en kun je meer lezen over de spannende en leuke dingen waarvoor ze kunnen worden gebruikt.

Wat is het verschil tussen een schildersbord en een doek?

Misschien denk je dat schildersbord en schildersdoek maar twee woorden voor hetzelfde zijn. De twee producten hebben natuurlijk veel gemeen, maar er zijn ook verschillen.

In de alledaagse toespraak kan 'canvas' zowel verwijzen naar het oppervlak waarop u schildert als naar de stof zelf die het oppervlak omvat, met andere woorden, de stof samen met het frame of de plaat waaraan het is bevestigd, of alleen de stof.

Op een traditioneel canvas wordt de stof strak over een houten frame gespannen en vastgenageld of vastgebonden aan de rug. De meeste van onze schilderijplaten maken ook gebruik van canvas, maar het is gelijmd op een heel paneel van massief en vormvast karton.

De twee soorten verfoppervlakken en -achtergronden hebben ook verschillende voordelen en beperkingen. Het is misschien makkelijker om een klassiek kader te vinden voor een schildersdoek dat wat dikker is. Natuurlijk kunnen de schilderijplaten ook worden ingelijst, maar dit stelt nog andere eisen aan het ontwerp.

De platen daarentegen zijn gemakkelijker te vormen en kunnen voor verschillende doeleinden worden aangepast. Ze kunnen bijvoorbeeld aan andere oppervlakken worden bevestigd, er kunnen gaten in het bord worden geboord of de hoeken kunnen op maat worden geknipt.

Aan de andere kant hebben de twee producttypes dezelfde goede kwaliteiten met betrekking tot het verfoppervlak. 

Welke soorten en maten zijn er?

Er zijn meer dan 24 verschillende schilderplaten in ons assortiment. Dat betekent dat we de planken zeker voor dat doel zullen hebben, ongeacht de grootte en afmetingen die u nodig hebt.

De kleinste zijn 10 x 10 cm en de grootste 60 cm aan één kant. U kunt ook kiezen tussen vierkante en rechthoekige platen.

Een verschil met de klassieke schilderdoeken is dat veel van de planken ook verkrijgbaar zijn in de bekende papierformaten. We zijn gewend om het A4-formaat voor ons te zien bij het schrijven, tekenen en schilderen, en het is logisch dat onze hobbyartikelen dit weerspiegelen.

Naast het A4-formaat met het vertrouwde 21 x 29,7 cm vindt u ook planken in de kleinere A5-formaat van 14,8 x 21.

De A2-platen zijn ook de grootste schilderijplaten in ons hele assortiment. Ze zijn ideaal voor posterkunst met collages en grote afbeeldingen.

Naast de afmetingen zijn er ook verschillende hoeveelheden en verpakkingen waaruit u kunt kiezen. 

Ons enorme pakket van meer dan 100 platen is geschikt voor scholen, verenigingen en instellingen. Het bevat planken in veel verschillende afmetingen, zodat iedereen het formaat kan gebruiken dat het beste bij zijn ideeën en projecten past.

We hebben ook bruine masonietplaten van 30 x 30 cm die je zelf kunt beschilderen met primer of bekleden met een canvas. Het is een voor de hand liggend materiaal voor kleine knutselprojecten, zoals gepersonaliseerde speelgoeddozen die kunnen worden geschilderd en gedecoreerd. De singleboards kunnen natuurlijk ook worden gebruikt voor gewone schilderijen of kinderborden.

In alle verschillende uitvoeringen en formaten zijn schilderplaten een veelzijdig product dat voor bijna alles kan worden gebruikt. Ze zijn ook gemakkelijk toegankelijke en goedkope producten die u gemakkelijk in hoeveelheden kunt verkrijgen, zodat u niet bang hoeft te zijn om te falen – er zijn meer platen waar die afkomstig zijn! Schilderplaten zijn een voor de hand liggende achtergrond voor de vele leuke en creatieve ideeën die je gewoon moet uitproberen.

Doe inspiratie op in onze grote ideeëncatalogus

Bij Creative Company vinden we dat hobby en creativiteit voor iedereen toegankelijk moeten zijn en we zijn niet bang om out-of-the-box te denken.

Ze worden schilderplaten genoemd, maar je kunt er natuurlijk ook veel meer op doen dan alleen maar schilderen of tekenen.

We hebben een enorme ideeëncatalogus vol goede ideeën en veel inspiratie voor alle producten. Als je op het tabblad 'Creative Ideas' klikt, zie je alle spannende dingen in de catalogus. De procedures zijn in detail beschreven zodat u kunt zien wat er allemaal moet gebeuren en wat er in uw project moet worden gebruikt. Er zijn ideeën voor zowel kinderen als volwassenen en dat zijn allemaal leuke dingen die je samen kunt doen.

Voor veel van onze producten zie je ook de ideeën waar ze deel van uitmaken. Dit geldt ook voor schilderijplaten.

Ook op het gebied van papier en karton zijn schildersplaten zeer stevig, wat veel spannende mogelijkheden biedt. Je kunt bijvoorbeeld een extra dimensie toevoegen met boetseermassa en reliëf. 

Bouw je eigen klok met een schildersbord

Een goed voorbeeld van de veelzijdigheid en de vele mogelijkheden van de eenvoudige schilderborden is de leuke persoonlijke wandklok, die je ook in onze ideeëncatalogus vindt.

Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is helemaal niet zo. Je schildert zoals gewoonlijk op de schildersplaat om bijvoorbeeld een zelfportret of een van de hele familie te maken. Je schildert of plakt de getallen op het klokgezicht en boort een gat door de plaat voor de handen en monteert de kleine elektrische klok zelf op de achterkant. De instructies worden geïllustreerd met afbeeldingen en leggen alle stappen van het hele proces uit.

We verkopen ook de kleine en praktische uurwerken en handen die bij elkaar passen. Een hele set kost minder dan 40 DKK, dus het is echt iets wat iedereen kan doen.

Schilderplaten combineren het beste van de schilder- en creatieve knutselprojecten. Ze geven je de kans om zowel in het visuele als in het design na te denken bij het oefenen of kweken van je creativiteit.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present