Verf van kunstenaarskwaliteit

In de categorie 'Kwalitatieve verf voor kunstenaars' vind je verf voor professionals, scholen en instellingen, maar ook voor hobbykunstenaars. Dit is kleurvaste acrylverf van de beste kwaliteit, met een hoog pigmentgehalte dat zijn karakter behoudt na het drogen. Veel van de verfsoorten voor kunstenaars hebben een pasta-achtige consistentie, zodat ze met water kunnen worden verdund.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ons brede assortiment schilderijen voor kunstenaars

In dit productoverzicht hebben we al onze artistieke verven verzameld. Maar je hoeft geen kunstenaar te zijn om onze kwaliteitsverf te gebruiken. De verf die je hier vindt is acrylverf en -pasta. Dit is een verf op waterbasis die kan worden gebruikt voor een groot aantal creatieve projecten. Hij onderscheidt zich vooral door zijn snelle droogcapaciteit, waardoor hij zeer praktisch is voor zowel kinderen als volwassenen. Als je een streek met één kleur hebt geschilderd, hoef je niet lang te wachten om die kleur te kunnen beschilderen.

Acrylverf is een relatief goedkope knutselverf en daarom is het de moeite waard om veel mooie kleuren tegelijk te kopen. Vergeet niet dat we gratis verzending aanbieden bij aankopen boven DKK 399. Je kunt op veel verschillende manieren met acryl verven – en je kunt de sterkte van de verf altijd aanpassen door bijvoorbeeld meng met water of schilder dikkere lagen op elkaar.

Hier bij Creativ Company hebben we een enorme selectie artistieke verven. Wij verkopen acrylverf van verschillende merken – als u op de producten klikt, komt u meer te weten over hun specificaties. Sommige zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor jongere kinderen, zoals onze ""Pigment Art School""-producten, die voornamelijk bedoeld zijn voor gebruik door kinderen in scholen en instellingen, terwijl andere soorten verf en pasta gericht zijn op kwaliteitsbewuste kunstenaars.

Onze vele soorten acrylverf kunnen worden gebruikt op een breed scala aan verschillende materialen – zoals canvas, hout, pleister en dergelijke. Acrylverf bestaat uit drie hoofdingrediënten: lijm, pigment en oplosmiddel. De lijm in de verf is een onmisbare factor, omdat deze ervoor zorgt dat de verf op zo veel van de bovengenoemde oppervlakken en materialen blijft plakken. Vergeet niet om kwasten, sponzen, structuurkammen en andere gereedschappen voor je acrylverf te kopen. Alle producten zijn te vinden in onze grote webshop.

Kunstschildersverf voor zowel de professional als de amateur

Hoewel de verf fantasierijk wordt genoemd als 'kunstzinnige verf', kan hij worden gebruikt door iedereen die houdt van creatieve projecten – ongeacht zijn niveau.

Acrylverf is ook een geweldig hobbyproduct voor de allerkleinsten. Je hoeft niet te investeren in dure kwasten om mooie stukken te maken met acrylverf, want je kunt je handen gebruiken. Heel jonge kinderen kunnen moeite hebben om met een penseel te schilderen.

De meeste kinderen vinden het erg leuk om met hun vingers te mogen schilderen. Acrylverf is ideaal voor het maken van hand- en voetafdrukken op karton, stof of een ander materiaal. Dit geeft kinderen het unieke gevoel dat ze iets hebben gemaakt. Deze prints kunnen door zowel oudere als jongere kinderen worden gemaakt. Nadat de verf droog is, is het een goed idee om de prints in te kaderen en ze als kerst- of verjaardagscadeau te geven aan de grootouders, een tante of een oom.

Om te veel rommel te voorkomen raden we je aan om de handen van de kinderen met een kwast te schilderen, zodat je niet meer verf gebruikt dan absoluut noodzakelijk is. Maar tegelijkertijd is het ook belangrijk dat je kinderen zich creatief kunnen ontwikkelen en met al hun zintuigen kunnen spelen.

Acrylverf van goede kwaliteit in alle kleuren van de regenboog

Al onze acrylverf is van uitzonderlijk goede kwaliteit, wat ook te zien is in het eindresultaat. Onze verf is lichtvast, wat betekent dat hij na verloop van tijd niet geel wordt, maar de kleur zowel scherp als mooi blijft.

Bovendien zijn al onze kleuren sterk gepigmenteerd, zodat ze na droging hun aantrekkelijke karakter behouden.  In ons assortiment vind je verschillende soorten verf met een consistentie in de pasta, wat betekent dat ze met water kunnen worden verdund. Zo speel je op een unieke manier met de textuur en kleuren en dat is een bijzonder kenmerk van acrylverf.

Kleuren kunnen afzonderlijk worden aangeschaft als u een specifieke kleur nodig hebt. Maar je kunt ze ook in bulk kopen, zodat je verschillende mooie kleuren krijgt. We hebben een enorme selectie acrylkleuren waarin je ongetwijfeld je favoriet zult vinden. En als dat niet het geval is, kunt u ons natuurlijk altijd om een vraag vragen of ons assortiment in de gaten houden, omdat we het regelmatig bijwerken met nieuwe producten.

Word jij de volgende Picasso?

In onze uitgebreide ideeëncatalogus vindt u een heleboel verschillende ideeën waarmee u uw creatieve vaardigheden kunt ontplooien, zoals een echte Picasso.

Als je nog niet veel acrylverf en schilderijen in het algemeen hebt uitgeprobeerd, hebben we hieronder een aantal handige tips en trucs gegeven om je onder te dompelen in deze spannende kunstvorm.

Eerst en vooral moet je natuurlijk wat schildersverf en schilderspenselen aanschaffen. Aanvankelijk is het een goed idee om gewoon de nodige primaire kleuren te gebruiken, zoals rood, geel en blauw – eventueel aangevuld met wit. Als je deze drie primaire kleuren hebt, kun je ze mengen om alle kleuren van de regenboog te maken, zoals oranje, paars, groen en bruin. Het kan echter een beetje lastig zijn om precies de kleur te mengen die u wilt, maar dan kunt u natuurlijk gewoon upgraden door meer kleuren uit ons brede assortiment te halen.

Ten tweede moet je ook iets kopen om op te schilderen, zoals een simpel stuk wit papier of een specifiek canvas. Een palet is ook een must als je met verf speelt.

Weet je niet zeker welk motief je moet schilderen? Gooi je remmingen weg en de rest komt vanzelf. Beperk jezelf niet met te veel kaders of regels, maar laat de ene verfstrook de andere volgen – en je zult al snel het plezier van het schilderen ervaren. Er bestaat niet zoiets als goed of fout bij het schilderen – probeer het gewoon uit. Misschien ben jij de volgende grote Picasso of Monet?

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present