Knopen

We hebben een ruime keuze aan knopen voor kleding, decoratie en creatieve projecten. Bekijk onze algemene knoppen van hout of plastic, en speciale figuurknoppen in verschillende vormen, decoknoppen en bedekte knopen. Kies uit knopen in een breed scala aan kleuren, vormen en designs.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Bij ons is er niets minimalistisch aan knopen.

Bij Creativ Company zijn we gefascineerd door alles wat met creativiteit en hobby's te maken heeft. We houden vooral van doe-het-zelfprojecten waarbij je je fantasie echt kunt gebruiken; we snijden en plakken ook graag stickers en doen dingen met knopen. Daarom maken we het ons niet gemakkelijk als het gaat om onze selectie knopen.

Hier in onze online shop vindt u veel verschillende knoppen. We verkopen knopen, bedekte knopen, decoratieve knopen en een mix van knopen in veel verschillende kleuren. Je kunt erop rekenen dat we altijd een breed scala aan knopen hebben, want we verkopen met trots duizenden verschillende producten voor hobby en doe-het-zelf.

De plastic knoppen worden meestal in grotere verpakkingen geleverd, waar je veel verschillende kleuren van dezelfde grootte en hetzelfde type knop krijgt, maar je kunt ook sets met zowel grote als kleine plastic knoppen vinden. Hetzelfde geldt voor houten knopen. U kunt kiezen uit effen effen kleuren, houten/ongelakte knopen en knopen met retropatronen.

 

Een grote keuze aan knoppen is altijd goed

Als je naait, breit en haakt en dingen doet in vilt en veel andere dingen, kun je niet vermijden dat je af en toe knopen moet gebruiken, zelfs als je creatiuons niet voor hun normale doel gebruikmaken van knopen. Knopen zijn perfect voor kleding, maar ook voor ogen op pluche speelgoed en om van alles te versieren, van schattige kussens tot slippers.

Of je nu de voorkeur geeft aan naaien, haken, vilt maken of iets heel anders, je kunt altijd een breed scala aan knopen binnen handbereik hebben. Als je geen knopen bij de hand hebt, kun je er altijd gewoon wat kopen online of in een fysieke winkel, maar dat betekent dat je moet wachten om ze te ontvangen of uit te zoeken.

Als je een goede selectie knopen koopt in onze online shop, kun je verwachten dat je ze binnen een paar dagen ontvangt, maar het voordeel van meer in één keer kopen is dat je beter toegang hebt tot gratis verzending en dat je niet hoeft te wachten voordat je verder kunt gaan met je hobby- of doe-het-zelfproject.

 

Kies je voor houten knopen, plastic knopen of metalen knopen?

Omdat we een groot aantal knoppen verkopen, kan het moeilijk zijn om te kiezen welke u wilt kopen. Je kunt ervoor kiezen om een beetje van alles te kopen, maar als je weet dat je maar een paar knoppen of knoppen van een bepaald type nodig hebt, kun je ze hopelijk identificeren.

Voordat u het type knop kiest, moet u ook rekening houden met het materiaal waarop de knoppen worden genaaid of gelijmd. Als u knopen bevestigt aan kledingstukken die af en toe worden gewassen, kan het een voordeel zijn om metalen of plastic knopen te kiezen. Als je echter knopen moet bevestigen aan knuffels waar de knopen dienen als ogen of decoraties, kun je eenvoudig kiezen voor geschilderde of natuurlijke houten knopen.

De metalen knoppen zijn meestal doe-het-zelfknoppen en je moet ze aan andere onderdelen bevestigen. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe ze eruit zien door ze te bedekken met stof.

 

Wat kunt u met de knoppen doen?

Vormknopen, decoratieve knopen, figuurknopen, gewone knopen. Er zijn veel opties voor het versieren van veel verschillende objecten of het naaien van functionele knopen op kleding. U bepaalt zelf waarvoor u de knoppen gebruikt. Maar als u specifieke ideeën wilt, kunt u onze uitgebreide ideeëncatalogus doorbladeren, die in totaal honderden ideeën bevat.

Als het op knopeninspiratie aankomt, kun je pantoffels versieren met decoratieve knopen of kerstkaarten maken met ronde, ongelakte houten knopen. Andere ideeën zijn ogen voor knuffeldieren, lentedecoraties en uitgesneden elfenfiguren met knopen die hun kleding versieren.

Je kunt ook goede ideeën vinden door te zoeken naar knoppen in onze ideeëncatalogus. Je kunt je ook laten inspireren door de producten waar elk artikel deel van uitmaakt. Als je op een product op deze pagina klikt, zie je de relevante ideeën als je over de pagina swipt of scrolt.

 

U kunt ook uw eigen knoppen maken of de afgewerkte knoppen aanpassen

Ongeacht welk product u hier in onze online shop koopt, u kunt het altijd aanpassen aan uw beoogde project. Je kunt houten knopen kopen en ze vervolgens bespuiten met verf, net zoals je ook plastic knopen kunt kopen en beschilderen met acrylverf.

Er zijn veel opties om precies de knoppen te krijgen die u wilt. Maar omdat we ons best doen om een goede selectie te maken, hopen we dat u veel knoppen zult vinden die aan uw behoeften voldoen. Als u alleen eigen knoppen wilt maken, is dit ook een optie.

We verkopen bedekte knopen zelf, die je zelf kunt samenstellen en personaliseren door een zacht materiaal zoals stof aan te brengen. Vervolgens druk je de knop samen en heb je nu een knop in je eigen ontwerp.

 

Goede redenen waarom u uw knoppen gemakkelijk bij Creativ Company kunt kopen

Onze klanten houden van ons. Zo eenvoudig is het. Als je kijkt naar je snel dat we een zeer hoog gemiddelde hebben. Ons gemiddelde ligt meestal tussen 4,5 en 5, wat uitstekend is.

We zijn blij dat duizenden mensen ons een beoordeling hebben gegeven. We waarderen alle feedback en we zijn vooral blij met de beoordelingen op Trustpilot, omdat deze beoordelingen andere klanten helpen om te weten met welk bedrijf ze zaken doen. Wij bieden snelle levering, veilig versleutelde betalingen en een retourrecht van 14 dagen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present