Keukentextiel

Blader door ons ruime assortiment keukentextiel dat je zelf kunt kleuren, bijvoorbeeld met textielverf of markers of met behulp van batik- of dip dye-technieken. We hebben neutrale witte pannenlappen, ovenwanten, theedoeken, schorten en vaatdoeken. Koop hieronder keukentextiel om thuis te verven.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Verander je witte keukentextiel in kleurrijke elementen

In ons assortiment vind je een rijkdom aan verschillende keukentextiel. Dit omvat pannenlappen, pannenlappen, theedoeken, sponsdoeken, schorten en alles wat je nodig hebt in de keuken. Al onze afgewerkte items op deze pagina hebben een neutraal en wit design. Zo kun je volop meedoen aan creatieve en kleurrijke projecten.

Als je een aantal van de afgewerkte items in je virtuele winkelmandje legt, vergeet dan niet om onze tekstdecoratiematerialen  te bekijken, zodat je je nieuw gekochte pannenlappen of schort naar wens kunt versieren. Dit kan met textielstiften, textielverf, batikverf en nog veel meer. Veel kleuren kunnen in de wasmachine worden gewassen, wat een groot voordeel is als het gaat om keukentextiel dat vaak snel vuil wordt.

Bekijk onze uitgebreide catalogus met ideeën. Hier vind je inspiratie voor het decoreren van je nieuwe keukentextiel.

Til je keukendecoratie naar een hoger niveau

De keuken is vaak een over het hoofd geziene ruimte als het gaat om interieurontwerp. Al onze aandacht gaat naar het inrichten van de woonkamer en slaapkamers – maar hoe zit het met de keuken? De meeste Denen brengen relatief lang door in de keuken – hier koken we heerlijke maaltijden voor familie en vrienden en praten we graag met elkaar over een lasagne of een pot varkenshaas. De keuken is steeds meer een ruimte geworden die wordt gebruikt als gespreks- en woonkamer, daarom is het ontwerp ervan ook belangrijk.

Ons assortiment keukentextiel kan helpen om een mooie en uniforme look te creëren in de hele keuken. Je theedoeken, schorten en pannenlappen kunnen bijvoorbeeld in dezelfde stijl worden gemaakt – bijv. in dezelfde kleur of hetzelfde patroon – dat geeft de keuken een prachtige uitstraling. Presenteer je textiel op haken, waardoor je snel een harmonieuze en ontspannen sfeer creëert.

Geef keukentextiel cadeau

Of iemand nu keukentextiel op zijn verlanglijstje heeft gezet of niet, het is altijd een welkom cadeau. Omdat iedereen keukentextiel gebruikt. Schorten en pannenlappen zijn onmisbaar in elke keuken.

Een geweldig idee is om het keukentextiel zo te personaliseren dat het past bij de stijl van de ontvanger. Je kunt ook een complete doe-het-zelfset voor de ontvanger kopen, zodat hij/zij zijn/haar eigen unieke pannenlappen en sponsdoeken kan ontwerpen. Ons assortiment omvat witte pannenlappen en ovenwanten, die je kunt opfrissen met allerlei prachtige kleuren en textielverf – je kunt bijvoorbeeld het populaire tie-dye-effect testen.

Zelfgemaakt keukentextiel is een uniek en uniek geschenk dat de ontvanger zal bekoren – ongeacht leeftijd en geslacht. Een schort is een voor de hand liggend cadeau voor hobbykoks die uren achter elkaar in de keuken kunnen doorbrengen. Als je een schort draagt, heb je automatisch het gevoel dat je een betere kok bent – en misschien wordt dit gevoel nog versterkt als je een zelfgemaakt en gepersonaliseerd schort draagt? Schrijf een citaat op het schort van de ontvanger, zoals 'mijn favoriete kok' of 'mama is de beste kok'. Laat je fantasie de vrije loop.

Laat je kinderen verliefd worden op de keuken

De meeste kinderen hebben een volledig natuurlijke interesse in de keuken en in eten en drinken. Maar er zijn ook kinderen die kieskeurig eten. Maar je kunt deze kieskeurigheid op verschillende niveaus doorbreken. Laat uw kinderen deel uitmaken van de keuken – en laat ze verliefd worden op de grote wereld die de keuken biedt.

De keuken mag geen verboden plek zijn voor kinderen, maar moet worden uitgenodigd om creatief te koken. Maar hoe doe je dat goed? Bij Creativ Company raden we aan om je kinderen hun eigen kleine keukenkleding te laten maken. Ons assortiment omvat een schort voor de allerkleinsten.

Koop wat verschillende keukentextiel en laat je kinderen ze inkleuren zoals ze willen. Laat ze hun naam op het textiel schrijven en versier de stukken met motieven van al hun favoriete gerechten. Zo zullen uw kinderen snel geïnteresseerd zijn in de keuken en verheugen ze zich op het dragen van hun nieuwe favoriete schort terwijl ze wortelen hakken voor de bolognese.

Het is ook een relatief eenvoudige taak om te kleuren in keukentextiel, bv. als je textielstiften kiest die vooral geschikt zijn voor jongere kinderen.

Uit met de doffe sponsdoeken en binnen met de frisse en kleurrijke doeken

In supermarkten over de hele wereld vinden we allemaal de gewone sponsdoeken in de kleuren roze, blauw, wit en geel. Maar droomde u ook van een ruimere selectie? Geen nood, de hulp van Creativ Company is onderweg. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende sponsdoeken die u vrij kunt decoreren en produceren in uw eigen persoonlijke favoriete kleur.

Een goed idee is om de sponsdoeken te kleuren met batikverf, wat kan leiden tot het ultrapopulaire tie-dye-effect van batikverf. Tie-dye is een leuk effect dat al vele jaren bestaat – maar op dit moment is het weer populair. Je kunt leuke patronen maken of het populaire effect waarbij de kleur van ultrasterk naar vervagend gaat. Batik-verf is een verf op waterbasis die zowel in een verfbad als in de wasmachine kan worden gebruikt. Lees meer over de productbeschrijvingen. Je vindt er ook een heleboel prachtige kleuren die je sponsdoek extra stijl geven.

In je keuken heb je een aantal volledig unieke sponsdoeken die nergens anders verkrijgbaar zijn. Plotseling wil je je washandjes uitstallen in plaats van ze te verbergen.

Bekijk ons assortiment kant-en-klaar textiel

Heb je na het maken en versieren van je eerste keukentextiel de moed om nog verder te gaan? Hier kun je ons assortiment van nog meer afgewerkte items bekijken - klik hier. Hier vind je alles van kerstsokken, petten, draagtassen, T-shirts, sjaals en nog veel meer dat je naar wens kunt versieren.

Binnenkort heb je een huis en garderobe vol creativiteit en persoonlijkheid. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present