Haaknaalden

Ruime keuze aan haaknaalden voor alle soorten haakprojecten. Hier vind je houten haaknaalden, zacht aanvoelende haaknaalden in aluminium en kunststof, ergonomische haaknaalden en naalden voor steeking en Tunesisch haken. Kies uit een breed aanbod haaknaalden in veel verschillende maten en modellen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kleurrijk en breed assortiment haakhaken

Ons assortiment haken is breed en we zijn er trots op dat we veel verschillende maten, types, kleuren en prijsklassen hebben. U vindt er haakhaken die afzonderlijk worden verkocht, maar ook pakketten met meerdere haakhaken die samen worden verkocht voor één prijs. Als u veel haakt, kunt u overwegen om een complete set te kopen. In veel gevallen kun je dat met slechts één of een paar dingen doen. Dit hangt af van wat u wilt haken en de individuele haakinstructie.

Haaknaalden zijn altijd leuk om te hebben als je graag creatieve dingen doet. Als je al eerder gebreid hebt, zijn haakhaken een geweldige aanvulling. Maar haakhaken zijn ook een goed begin als je nog nooit gebreid of gehaakt hebt.

Hier bij Creativ Company vindt u haaknaalden in kleuren als paars, rood, groen en blauw en haaknaalden in verschillende maten. Vaak vind je zowel gekleurde als effen haakhaken van hout.

Wat kunt u doen met haakhaken?

Het meest voor de hand liggende bij haakhaken is natuurlijk het haken. Er is echter een groot verschil in wat haakwerk kan inhouden, omdat je alles kunt haken, van kleding tot kannenwarmers, beenwarmers, mutsen en knuffeldieren.

Je kunt waarschijnlijk alle haakhaken in de webshop gebruiken voor een speciale Tunesische haakmethode met de naam Afghaanse stiksels. Je kunt instructievideo's/tutorials op YouTube vinden door te zoeken naar Afghaanse stiksels. Als je vloeiend Engels spreekt, kun je zoeken op 'Tunesisch gehaakt' en daarna (waarschijnlijk) de Engelstalige instructeurs vertellen hoe je dat doet.

Als het gaat om haakwerk in het algemeen, zijn er bijna geen grenzen aan wat u kunt doen. Hoe groter het project waarin je jezelf gooit, hoe meer garen je waarschijnlijk nodig hebt en hoe groter de maat van de haak die je waarschijnlijk zult gebruiken. Daarnaast kun je op het internet eenvoudig zoeken naar informatie en instructies vinden over wat je moet doen.

Laat je inspireren door de ideeën in onze ideeëncatalogus

Als u niet zelf op zoek bent naar inspiratie, kunnen wij u helpen. We willen het je gemakkelijk maken om te beginnen met haken.

Er zijn verschillende manieren om inspiratie op te doen voor het gebruik van de haakhaken in onze webshop. Sommige ideeën zijn uitgebreider dan andere, dus er moet voor iedereen iets zijn.

In het algemeen zijn er drie manieren om specifieke ideeën te vinden over wat u kunt haken. Je kunt je verdiepen in de verschillende categorieën in onze ideeëncatalogus. Op de eerste pagina staat een categorie genaamd Haakwerk, Naaien en Breien. U kunt erop klikken en de gehaakte items nader bekijken.

Een andere optie is om te zoeken naar 'haak' en vervolgens ideeën te selecteren uit de zoekresultaten. Dit geeft u een duidelijke lijst met foto's van een rijkdom aan verschillende haakideeën.

De laatste optie die we hier willen noemen, is dat je op het individuele product kunt klikken. Als je dan een beetje naar beneden scrolt of veegt, zie je de ideeën waar het product deel van uitmaakt.

De voordelen van het kiezen van ergonomische haakhaken

Creatieve hobby's verdienen meer tijd in het dagelijks leven van Denen. Veel mensen in Denemarken hebben bureauwerk, wat betekent dat ze veel zitten. Dit is natuurlijk niet optimaal, maar je kunt de tijd verstandig gebruiken terwijl je zit. Je kunt dit doen door je handen bezig te houden met zaken als haken.

Als u veel haakt, is het een goed idee om een aantal ergonomische haakhaken te kiezen. Als u slechts af en toe een beetje haakt, hoeft u zich waarschijnlijk niet te veel zorgen te maken of de haaknaald ergonomisch is of niet, maar als u elke week een redelijke hoeveelheid haakt, of gedurende langere tijd binnen een intensievere periode, loopt u het risico pijn in uw hand te krijgen waar u de haaknaald vasthoudt. Daarom is het een goed idee om een ergonomische haakhaak te kiezen die beter in uw hand past en die het werk voor u gemakkelijker kan maken.

Uw lichaam beschermen terwijl u creatief bent, kan u helpen een betere algehele gezondheid te bereiken en letsel en blaren te voorkomen.

Wat betekenen de maten van de haakhaken?

Veruit de meeste, zo niet alle, producten op deze pagina geven een indicatie van de grootte van de haakhaak. Als er bijvoorbeeld nummer 12 staat, verwijst nummer 12 naar de naald die op het breedste punt van het buitenste gedeelte 12 millimeter is. Bij een gehaakte haak met een kunststof of gelakte houten handgreep is het buitenste deel van de naald vaak van metaal, dat zich uitstrekt tot aan de punt waar de haak zit.

Dit betekent dat hoe hoger het aantal haken in kwestie is, hoe groter de haak zelf ook zal zijn. Beide factoren zijn van invloed op de grootte van de steken die je maakt. Als je bijvoorbeeld een zitting wilt haken voor een melkkrukje van XL-garen, kies je voor haken met een hoog aantal haken, terwijl je kleinere haken moet kiezen als je een fijn gestikt knuffeld dier wilt haken.

Wat zijn Tunesische haakhaken en wat kun je ermee doen?

Tunesische haakhaken zijn in principe een kruising tussen haakhaken en breinaalden. Een Tunesische haakhaak heeft de karakteristieke haak van de haak, maar heeft ook de lengte van de breinaald. Deze combinaties maken de Tunesische haakhaak perfect voor een bepaalde haaktechniek genaamd Tunesisch haakwerk.

Een haaknaald is meestal 10 tot 15 centimeter lang. Er is niet veel ruimte voor je handen, maar je gooit het garen niet op de haaknaald, zoals je met de breinaald doet.

Ter vergelijking: een Tunesische haak is meestal ongeveer 35 centimeter lang. Dit komt omdat er genoeg ruimte moet zijn voor veel steken, net als bij breien. Op onze website, in onze ideeëncatalogus, vindt u inspiratie voor zowel de grote als de kleine haakhaken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present