Breinaalden

We hebben een ruime keuze aan breinaalden en breiaccessoires. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te breien. Bekijk onze rechte en ronde breinaalden, gebogen taps toelopende naalden, sokkenbreinaalden, Franse breipopjes, breiringen, breimolens en meer. Kies uit breinaalden in veel verschillende maten, materialen en modellen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Breinaalden en accessoires voor al je wolprojecten

Opnieuw breien is een moderne trend geworden en wij bij Creativ Company weten precies waarom. Omdat breien leuk is, en daarom is het een hobby die al snel vele gezellige uren op de bank, in de trein of ergens anders doorbrengt.

Bovendien is breien een van die creatieve activiteiten die ervoor zorgen dat je iets heel moois en nuttigs maakt. Omdat er niets leuker is dan op een koude januaridag een zelfgebreide wollen trui over je hoofd te trekken, en er is geen beter cadeau voor een pasgeboren baby in je gezin dan een paar zelfgebreide sokken of andere zelfgebreide items.

Met breiwerk kun je kleding van een echt hoge kwaliteit maken met slechts een paar materialen naar keuze. Je kunt ook de kleuren en het ontwerp van de kleding kiezen als je breit, dus met breien kun je je garderobe vullen met unieke kleding die bij jou en je stijl past.

Breien is ook iets wat iedereen kan doen, omdat het breien op veel verschillende niveaus en in verschillende moeilijkheidsgraden gaat. Er zijn leuke projecten voor zowel ervaren breiers als beginners, en je hoeft alleen maar een beetje te rijden, en natuurlijk de juiste breiuitrusting en goed garen.

Het belangrijkste breigereedschap zijn natuurlijk je breinaalden. Daarom begint elk breiavontuur met het kiezen van een paar breinaalden en mogelijk ook een paar breinaalden die perfect bij je project passen.

Daarom hebben we op deze bladzijde een groot aantal breinaalden samengesteld. Hier vind je breinaalden in verschillende maten en materialen, en alle andere accessoires die je nodig hebt voor je breiproject. We bieden bijvoorbeeld rondbreinaalden, breimolens, breinaalden of breihaken.

Welke breinaalden passen bij jou en je project?

Niet alle breinaalden zijn hetzelfde. Zoals gezegd, zijn er veel verschillende soorten die verschillen in grootte en materiaal. Sommige naalden zijn lang, andere kort en sommige naalden dik, terwijl andere dun zijn.

Wat betreft het materiaal kun je kiezen tussen breinaalden van hout of metaal, en voor deze categorieën is er ook een verschil tussen de specifieke soorten hout en metaal.

Wat moet u dan kiezen? Het hangt van verschillende dingen af, maar het is een goed idee om eerst na te denken over je breiervaring. Als je een beginner bent, kun je beter een paar grote breinaalden kiezen die lang zijn. Breinaalden van 35 cm zijn bijvoorbeeld een goede keuze, omdat je ze makkelijk onder controle kunt houden, terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om een heleboel interessante breiinstructies te volgen.

Als je breinaalden kiest, kijk dan ook naar wat je wilt breien. Voor sommige breiinstructies zijn speciale breinaalden nodig. Bekijk daarom altijd de instructies om te zien welke breinaalden voor dat specifieke project worden aanbevolen. Dit geldt bijvoorbeeld voor: breisokken. Bij het breien van sokken moet je kleinere breinaalden van 20 cm gebruiken, die makkelijker te controleren zijn omdat de sokken klein zijn. Deze korte breinaalden worden ook wel sokkenbreinaalden genoemd en zijn een must voor wie zijn eigen mooie sokken wil maken – of hij nu beginner of ervaren is.

Bij het kiezen van breinaalden is het ook de moeite waard om te kijken welk materiaal je graag gebruikt. Sommige naalden zijn beter voor bepaalde garens en daarom is het de moeite waard om te onderzoeken welke naalden het meest geschikt zijn voor je favoriete materiaal. Als je geluk hebt, kun je deze informatie bij het garen vinden als je het koopt.

Uiteindelijk hangt je keuze van breinaalden ook af van je breivoorkeuren. Sommigen breien het liefst met lange breinaalden, anderen met kortere naalden. Het gebruik van materiaal is ook een zeer individuele keuze, omdat sommige materialen lichter zijn dan andere, terwijl sommige materialen ook gemakkelijker door het garen glijden dan andere. Daarom is er wat ervaring nodig om te ontdekken wat precies voor jou geschikt is als het gaat om het breien van naalden.

Ronde breinaalden, breinaalden en nog veel meer

Als je eenmaal ervaring hebt met breien en meer geavanceerde instructies wilt uitproberen, heb je misschien wat extra uitrusting nodig. Rondbreinaalden en breinaalden zijn vaak allebei nodig. Daarom is het ook de moeite waard om zowel rondbreinaalden als breinaalden thuis te houden.

Ronde breinaalden zijn in principe maar twee naalden die aan één kant met een draad zijn verbonden, maar je krijgt verschillende mogelijkheden door rondbreinaalden te gebruiken.

Breinaalden zijn naalden zoals je ze kent van het naaien. Breinaalden zijn echter een stuk groter dan klassieke naainaalden. Daarom geven deze naalden je ook veel mogelijkheden bij je breiprojecten.

Vind je volgende breiproject in onze ideeëncatalogus

Breien is een leuke activiteit die je veel plezier kan geven en je garderobe kan vullen met prachtige kleding van goede kwaliteit. Breien biedt ook veel mogelijkheden in de creatieve wereld, want je kunt je breitechnieken ook gebruiken om mooie decoraties voor je huis of verschillende ornamenten te maken.

Als je eenmaal het breien onder de knie hebt, ontdek je hoeveel mogelijkheden er zijn. Daarom is breien een fantastische activiteit.

Ben je het beu om sokken en sjaals te breien en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze catalogus met ideeën waarin we veel verschillende breiinstructies hebben verzameld.

Hier vind je instructies voor leuke en creatieve projecten. Daarom is het altijd een goede plek om inspiratie op te doen als je in breistemming bent. Al onze projecten bevatten ook gedetailleerde gidsen, zodat iedereen kan meedoen en geweldige resultaten kan behalen, zoals een mooie gebreide decoratie.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present