Handwerkstof en artikelen

We hebben een breed aanbod aan borduurstoffen en accessoires voor hobbygebruik en gebruik op instellingen en scholen. Kan worden gebruikt als borduurnaald en ponsnaald. Blader door kruissteekkarton met en zonder motieven, borduurstof, Aida-doek, borden voor string-art, vilt met gaten, plastic canvas en vloerdoeken voor borduurwerk.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ruime keuze aan borduurstoffen en andere items

Sommige categorieën in onze webshop zijn vrij beperkt, dus je kunt alleen een bepaald type stof of papier/kaart vinden. Sommige categoriepagina's zijn echter breder, en dit is er een van. Borduurstoffen en andere stukken om te borduren omvatten veel dingen, maar als je op zoek bent naar iets wat je met garen of garen kunt borduren, dan ben je hier op de juiste plek.

Op deze pagina hebben we allerlei items verzameld en wat ze gemeen hebben, is dat je ze allemaal kunt borduren. Onze selectie varieert van Aida borduurstof en naaivellen tot kruissteekkarton en string art patronen. Je kunt veel meer dan alleen gewone stoffen borduren, maar borduursels zijn vooral geschikt voor borduren, omdat ze zijn voorzien van gaatjes waar je de naald doorheen kunt steken zonder de stof te beschadigen.

In onze selectie vind je kartonnen vellen in kruissteek in de vorm van kerstballen of schattige dierenfiguren. We verkopen ook naaidoeken en vilt met gaten, evenals vloerdoeken die perfect zijn voor borduurwerk.

Waarvoor kun je borduurstof gebruiken?

Borduurstoffen en andere producten op deze pagina zijn perfect voor borduurwerk met garen of draad. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en je eigen patronen maken op planken of borduurstof, of je kunt kiezen voor planken of stukken stof die al zijn voorzien van een patroon dat je eenvoudig kunt borduren.

Voor welke borduurstof je kunt gebruiken, hangt af van het type en ontwerp, maar er zijn bijna geen grenzen aan wat je ermee kunt doen.

Je kunt bijvoorbeeld een kussen maken, waarbij je een stuk Aida-borduurstof neemt en er iets op borduurt – het kan abstract of een specifiek motief zijn. Zodra je dit stuk stof hebt geborduurd, ben je klaar om de achterkant van het kussen samen met de geborduurde voorkant te naaien. Voordat u het kussen aan elkaar naait, moet u het vullen met de juiste vulling. Je kunt eenvoudig teddybeervulling in je decokussen gebruiken,  maar je kunt ook andere vulling gebruiken.

Waar is kruissteekkarton goed voor?

Karton met kruissteek is geschikt voor een breed scala aan dingen. Bij Creativ Company is er geen leeftijdsgrens aan de dingen die je wilt doen, dus je kunt schattige dierenfiguren op karton borduren, net zoals je kinderen dingen kunnen borduren zoals kerstballen van karton om op te hangen.

Net als bij alles op deze categoriepagina zijn er ook op deze pagina verschillende dingen waar kruissteekkarton voor kan worden gebruikt. Kruissteekkarton is vooral geschikt voor decoratieve artikelen en hangende decoraties, zolang je ze niet op plekken neerzet waar ze nat kunnen worden. Karton is een zwaar soort papier, maar omdat papier gemakkelijk breekt als het nat wordt, moet je goed voor de dingen zorgen die je maakt met kruissteekkarton.

Karton met kruissteek kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt, maar sommige dingen zijn geschikter voor dan andere. Het is aan jou of je een blanco stuk glanzend kruissteekkarton wilt kopen en je eigen keuze wilt maken, of dat je een beetje hulp wilt in de vorm van karton dat al een specifieke vorm heeft en dat ook een motief heeft dat je kunt gebruiken om te borduren.

Wat is de Aida-borduurstof en hoe kan deze worden gebruikt?

De borduurstof Aida is een beetje een vreemde mix, omdat het eigenlijk een mix is van stof en natuurlijke mesh. Dit is een vrij dun, zacht materiaal met grote gaatjes en is gewoonlijk gemaakt van 100% katoen. Er kunnen andere materialen worden gebruikt.

Voor katoenen Aida borduurstof kan de kleur variëren tussen verschillende tinten wit. Je vindt Aida borduurstof in helderwit, gebroken wit en grijswit. Een deel van het Aida-borduursel kan worden gebruikt voor borduurwerk met een ponsnaald, een zware naald met een groot gat voor het garen en mogelijk een houten handvat waar het garen doorheen kan rijgen. Als je met een ponsnaald op de Aida-borduurstof borduurt, ziet het oppervlak er pluizig uit, omdat het garen of de draad in kleine bochten uit de gaten in de stof steekt.

Je kunt ook gemakkelijk standaardnaalden gebruiken om te borduren. Het enige wat telt, is dat het oog van de naald groot genoeg is om het garen door te krijgen. Om in minder tijd een 'fatter' borduurwerk te maken, kun je het garen of de draad verdubbelen of zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen tijdens het borduren. Hiervoor moet je het borduurgaren echter vaker vervangen en meer knopen maken om te voorkomen dat het borduurwerk omhoog gaat.

Borduurstof, borduurstof Aida, kruissteekkarton en nog veel meer perfect voor borduurwerk

We verkopen meer verschillende producten dan de producten die in bovenstaande tekst worden genoemd. Alle items zijn ideaal voor borduurwerk van het ene type of een ander, dus er is genoeg om je op weg te helpen, of je nu nieuw bent in borduurwerk of meer ervaring hebt.

Een van de producten die opwindend is en iets meer van de rest verschilt, zijn de string art patronen. Als je naar geborduurde string art patronen kijkt, lijkt het op gewoon borduurwerk, maar de techniek verschilt doordat de draad of het garen niet door het karton wordt gevoerd, maar aan de buitenkant blijft.

Het motief op een string art-patroon komt van het verbinden van een aantal punten op het bord die je met rechte spelden hebt gemaakt. Zo kun je een soort 'connect the dots'-tekening maken, waarbij je garen of garen gebruikt in plaats van een potlood om de punten met elkaar te verbinden.  String art-patronen zijn een geweldige aanvulling op het borduurwerk en bieden ook een kleine variatie.

Vind goede creatieve ideeën in onze ideeëncatalogus

Je kunt veel dingen maken met producten zoals borduurstof, kruissteekkarton, Aida borduurstof, string art patronen, geperforeerde MDF-panelen, vloerdoeken en meer. Of je nu eerder geborduurd hebt of niet, het is leuk om wat inspiratie te hebben, geserveerd op een begrijpelijke manier.

Je kunt op zoek gaan naar spannende borduurprojecten in onze grote ideeëncatalogus. Vaak zie je ideeën voor dingen die je met het individuele product kunt doen. Dit doet u door rechtstreeks op het product te klikken of door op QuickView te tikken of te klikken. Snel kijken is mogelijk wanneer u de afbeelding met de muis of met uw vinger aanraakt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present