Borduurgaren

We hebben een grote selectie borduurgarens en borduurdraad voor wie wil borduren. Wij verkopen Harmony 6-strengen borduurgaren in 100% gemerceriseerd katoen. Kies uit vele kleuren en assortimenten.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wees creatief met borduurgaren en draad

Je kunt met alle soorten garen borduren als het dun genoeg is en makkelijk genoeg om mee te werken. Garens worden normaal gesproken gebruikt om te breien en te haken, maar het garen dat we hier op deze pagina hebben verzameld, is specifiek bedoeld voor borduurwerk. Je kunt met zowel garen als garen borduren, en welke je de voorkeur geeft, hangt helemaal af van het soort eindresultaat dat je zoekt.

Ons assortiment garens en draden voor borduurwerk

Een typisch merk dat je hier op onze website kunt vinden als het gaat om borduurgaren is Harmoni. Harmoni maakt echt mooi garen voor borduurwerk en is verkrijgbaar in een breed scala aan mooie kleuren. Je kunt hier in onze winkel ook andere merken vinden, en waar het garen of de draad ook vandaan komt, je kunt erop rekenen dat je producten van goede kwaliteit krijgt.

Bij schroefdraad hebben we over het algemeen DMC-draad op voorraad. DMC is een Frans bedrijf dat al bestaat sinds 1746. Dit bedrijf heeft veel ervaring met garen en garen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze weten wat ze doen op het gebied van producten, kwaliteit en assortiment. We doen ons best om dit in de winkel weer te geven, zodat je hun prachtige draad bij ons kunt kopen.

Welk merk u ook kiest en of u nu voor garen of garen kiest, u krijgt een goed materiaal dat in veel verschillende dingen kan worden getransformeerd.

Wanneer gebruik je borduurgaren en wanneer borduurgaren?

Of u borduurgaren of borduurgaren zoals DMC-draad gebruikt, hangt ervan af of u een zacht en mat borduurwerk wilt, of dat het glad en glanzend moet zijn. Er zijn voor- en nadelen aan zowel draad als garen, dus kies wat je wilt op basis van het patroon/de instructies en wat je zegt. Je kunt ervoor kiezen om met garen te borduren, ook al zeggen de instructies draad en vice versa, maar er kunnen enkele praktische overwegingen zijn die je moet overwegen.

Zowel borduurgarens als borduurgarens kunnen worden gemerceriseerd, waardoor het garen of garen een glad oppervlak krijgt. Dit mercerisatieproces maakt het garen gladder en daardoor gemakkelijker door de stof of mesh die je borduurt te schuiven.

De draad die we hier in de webshop verkopen, heeft vaak een metalen oppervlak, en dit is belangrijk om rekening mee te houden, omdat het metalen oppervlak ruwer en minder comfortabel kan zijn om te dragen.

Welke doe-het-zelfprojecten kun je maken?

Of je nu met draad of garen wilt borduren, wij hebben een reeks creatieve ideeën voor projecten die je kunt maken. Deze ideeën vindt u in onze ideeëncatalogus. Kies tussen ideeën met draad of ideeën waarbij garen wordt gebruikt. Afhankelijk van wanneer u onze webshop bezoekt, hebben we mogelijk geen ideeën in onze catalogus over borduurgaren. In dat geval moet je zelf op zoek naar inspiratie op het internet.

Als je een leuk of spannend idee vindt dat je wilt borduren, en onze instructies zijn gebaseerd op borduurgaren, kun je in plaats daarvan borduren met borduurgaren. Dat bepaal je helemaal zelf. We zijn er zeker van dat je echt leuke en spannende dingen zult maken. We willen graag zien wat je hebt gemaakt en je kunt foto's met ons en veel anderen delen op Instagram door ons te taggen of de hashtag #cchobby te gebruiken.

Hieronder vind je enkele concrete voorbeelden van dingen die je met garen kunt borduren:

  • Vriendschapsarmbanden
  • GSM-hoesjes
  • Kleurrijke decoraties
  • Aaneengenaaide figuren zoals rendier om decoraties op te hangen die nog mooier kunnen worden gemaakt met borduurwerk

Verras vrienden, familie of collega's met zelfgemaakt borduurwerk

Zelfgemaakte dingen zijn al lang uit de mode, maar creatieve hobby's en handwerkjes lijken de comeback te maken, zowel hier in Denemarken als in andere landen. En dat is begrijpelijk, want het is altijd extra bijzonder om een cadeau te geven dat je zelf hebt gemaakt.

Zelfgemaakte geschenken kunnen de vorm aannemen van huwelijksgeschenken, kerstgeschenken, verjaardagsgeschenken, jubileumgeschenken, doopgeschenken en bevestigingsgeschenken, maar ook van jubileumgeschenken en vele andere gelegenheden. Je kunt ook gewoon borduren op kleding voor jezelf of iemand die je kent 'zomaar'.

Er hoeft geen gelegenheid te zijn om iets voor jezelf of anderen te borduren, omdat het geschenk zelf nog steeds sentimentele waarde heeft voor de meeste mensen – omdat het niet de grootte is van het geschenk dat belangrijk is, maar dat het met liefde is gemaakt, samen met het feit dat het een geschenk is dat daadwerkelijk kan worden gebruikt.

Koop je garen en nog veel meer bij Creativ Company

Creatieve dingen die met hart en ziel zijn gemaakt, waarderen we erg en we houden ervan om bij te dragen aan het plezier van onze klanten in de kleine dingen in het leven. Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken om je tijd op een positieve of constructieve manier door te brengen. Het is ook prima – het is meer dan goed – gewoon thuis genieten met handwerk, zoals borduurwerk.

We hopen dat u borduurgarens of borduurgarens zoals DMC-draad vindt of al gevonden hebt, die perfect zijn voor uw knutselproject.

Als je bij ons shopt, kun je rekenen op een positieve ervaring voor een goede prijs. Bovendien kunt u zich verheugen op snelle levertijden en een uitgebreid ideeënuniversum met alles van papercutting en kerstdecoraties tot borduurwerk en schilderijen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief of meld je aan bij onze Customer Club.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present