Plakband en plakbandhouder

Tape is een bijna onmisbaar item dat je kunt gebruiken om zoveel dingen vast te zetten. Hier vind je een ruime keuze aan doorzichtige plakband, kantoortape en plakbandhouders. Je kunt kiezen uit vele modellen, maten en typen. Ons assortiment omvat standaard doorzichtige plakband, verpakkingstape, magische plakband en onzichtbare plakband.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

De onmisbare tools voor de hobbyruimte en het kantoor

Op deze pagina hebben we onze selectie klassieke tapes verzameld, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en diktes. In onze webshop noemen we de tape kantoortape, omdat dit het meest voorkomende type tape is dat in verschillende kantoorruimtes en in laden thuis te vinden is.

Heldere tapes zijn echt iets wat in elk huishouden aanwezig moet zijn, omdat de gebruiksmogelijkheden talrijk en gevarieerd zijn. Als je thuis of op het werk vaak tape gebruikt, is het natuurlijk ook nodig om een plakbandhouder te hebben, zodat je niet met verschillende losse plakbandstukken hoeft te knuffelen. Een plakbandhouder maakt het werk gemakkelijker en eenvoudiger. Tapedispensers zijn natuurlijk ook hier in onze webshop verkrijgbaar en passen op verschillende diktes tape.

Je kunt onze tape afzonderlijk of in een verpakking met meerdere rollen kopen. Het kan erg frustrerend zijn om geen tape te hebben als je die nodig hebt. Zorg er daarom altijd voor dat je wat rolletjes over hebt. Het assortiment omvat ook verpakkingstape die gebruikt kan worden voor grote voorwerpen, zoals verhuisdozen en dergelijke. 

Kwaliteit van onzichtbare tape

Heb je al eens gehoord van onzichtbare tape? In ons assortiment vindt u een grote selectie hiervan. De tape is onzichtbaar bij het aanbrengen en blijft op zijn plaats. De klassieke kantoorbanden en doorzichtige tapes staan bekend om hun licht glanzende oppervlak, dat kan schijnen in het zonlicht – dit is niet iets wat je zult ervaren als je onzichtbare tape gebruikt.

Bovendien heeft de tape het grote voordeel dat hij na verloop van tijd niet vergelt – en op die manier voor altijd onzichtbaar blijft. Als u fotokopieën moet maken, is de tape tijdens dit proces ook onzichtbaar. De onzichtbare tape is daarom het perfecte hulpmiddel als je papieren documenten moet repareren.

In het assortiment hebben we ook wat we magische tape noemen, dat veel overeenkomsten heeft en dezelfde kwaliteiten heeft als onzichtbare tape. Daarnaast heeft de tape een speciaal oppervlak dat het mogelijk maakt erop te schrijven – met stiften, balpennen en potloden. Op die manier kan de tape ook gebruikt worden om documenten en dergelijke bij te houden en een overzicht te krijgen van wat ze zijn.

Inpaktape

Tape is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het inpakken van cadeaus. Zonder tape zou het heel moeilijk zijn om cadeaus in te pakken. De tape zorgt ervoor dat het papier goed blijft zitten en zorgt voor mooie afwerkingen.

Met de tape kun je creatief omgaan met het inpakken van cadeautjes. De ontvanger zal een mooi ingepakt cadeau echt waarderen en zal veel plezier creëren. Gebruik onze standaardtape of het onzichtbare type voor het inpakken van je cadeaus, die beide een prachtig resultaat geven.

In de loop van het jaar moeten we misschien veel cadeaus inpakken, vooral tijdens de kerstperiode. Daarom zijn er ook veel woningen met een eigen kleine inpakstandaard, waarin ze alle benodigde spullen verzamelen. Dit omvat inpakpapier, geschenktassen, linten, van en naar kaarten – en niet in de laatste plaats veel tape, zodat je het inpakken nooit in de war gooit. Klik hier om inspiratie op te doen voor je volgende cadeauverpakking.

Tape voor creatieve projecten

Tape kan natuurlijk ook worden gebruikt voor allerlei creatieve projecten – en in sommige gevallen is het onmogelijk om er geen gebruik van te maken. Daarom kan kantoortape erg handig zijn, omdat het een goede hechtsterkte heeft zonder te sterk te zijn. De tape werkt goed als vervanging voor bv. lijmstick. De tape laat geen sporen achter en kan desgewenst snel worden verwijderd.

Als kinderen zich in creatieve projecten storten, is het aan te raden om tape te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld: een lijmpistool dat duurzamer is – en waar het moeilijk is om veranderingen aan te brengen als ze spijt hebben iets te doen. Terwijl tape kan worden verwijderd en elders kan worden geplaatst.

Vergeet niet dat we ook een grote selectie decoratieve tapes in verschillende kleuren en patronen hebben, waar kinderen ongetwijfeld erg enthousiast over zullen zijn.

Het perfecte thuiskantoor

Droom je van het perfecte thuiskantoor met alle kantoorbenodigdheden die je nodig hebt? Dan heb je geluk want hier bij Creativ Company hebben we alle kantoorbenodigdheden die je nodig hebt. Dit omvat papieren pads, liniaaltjes, perforators en nietmachines, balpennen en nog veel meer. Al deze kantoorbenodigdheden werken goed met de tape en helpen om het juiste kader voor de kantooromgeving te creëren. 

Geen thuiskantoor zonder de juiste benodigdheden. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen om je heen te hebben, zodat je werk soepel en zonder grote onderbrekingen kan worden uitgevoerd.

Het kan nodig zijn om tijdens het werk dagelijks tape te gebruiken. Dit geldt met name voor veel fysieke documenten. Tape kan je helpen om documenten te binden en op die manier samen te voegen. Documenten of notities kunnen ook aan het bureau en aan het prikbord worden bevestigd, zodat ze altijd goed zichtbaar zijn.

Op zoek naar andere soorten tape?

Ben je op zoek naar andere tapes dan de klassieke kantoortape die we hierboven hebben gepresenteerd? Dan vrezen we niet – hier bij Creativ Company hebben we bijna alle soorten tape. Dit omvat schilderstape, textieltape, dubbelzijdige tape en nog veel meer. Je vindt ze allemaal door hier te klikken.

Al onze tape is van goede kwaliteit en heeft ook een goede prijs. Het is gemakkelijk om snel een grote afnemer van tape te worden en daarom is betaalbaarheid zo belangrijk. Daarom kun je een paar extra rollen plakband kopen, zodat je deze altijd op voorraad hebt. Je kunt ook veel geld besparen door hier bij Creativ Company een multipack tape te kopen.

Als u vragen hebt over een van onze producten, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice, die ernaar streeft u de best mogelijke service te bieden. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, maar ook via onze slimme live chat op werkdagen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present