Dubbelzijdige plakband en kleeffolie

We hebben een breed assortiment dubbelzijdig zelfklevende folie voor al je creatieve projecten. Kies uit veel verschillende varianten, kleuren en maten van dubbelzijdig zelfklevende folie.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kaart met laag 3D-effect en dubbelzijdige tape

Er zijn veel accessoires die praktisch kunnen zijn als je een creatieve ziel bent, die vaak bruist van nieuwe ideeën. Wanneer een nieuw idee in je hoofd is gedoken, kan het moeilijk zijn om het in de praktijk te brengen. Daarom kan het fijn zijn om thuis een goede voorraad materialen te hebben voor het volgende project.

Tape is iets wat de meeste mensen thuis hebben. Het is praktisch en noodzakelijk voor veel verschillende doeleinden. Het kan zowel in hobbyprojecten als voor andere praktische doeleinden worden gebruikt. Dubbelzijdige tape is ook handig om thuis te hebben. Het is vooral geschikt voor verschillende hobbyprojecten waarbij je het ene element aan het andere moet plakken.

Het maken van kaarten kan een leuk project zijn met dubbelzijdig plakband. Kerstkaarten, postkaarten of verjaardagskaarten. In plaats van een normaal plat kaartje kun je ook dubbelzijdig plakband gebruiken om een kaart met 3D-effect te maken. Het 3D-effect ontstaat door bepaalde elementen uit papier te snijden, bijv. cirkels en leg ze met dubbelzijdig plakband op het kaartje. Ze komen omhoog van de platte kaart en creëren een 3D-uitstraling. Zo kun je veel leuke kaarten maken die zeker in de smaak vallen.

Gebruik dubbelzijdige tape voor praktische projecten

Net als bij standaard tape kan ook bij een aantal praktische projecten dubbelzijdige tape een goed idee zijn. Dit is bijvoorbeeld handig om foto's of tekeningen aan de muur te hangen. In plaats van gaten te boren in de muur voor spijkers of schroeven, kunt u gewoon dubbelzijdige tape gebruiken. Het is eenvoudig en handig en u hoeft niet veel gaten in de muur te maken.

Naast foto's kun je ook andere voorwerpen ophangen, zoals posters, kleine spiegels en nog veel meer. U vindt gemakkelijk tape die zeer duurzaam is en voor praktische doeleinden kan worden gebruikt. Een rol dubbelzijdig plakband is daarom handig om in je gereedschapskist te bewaren, zodat je de volgende keer klaar bent om foto's op te hangen.

Laat je projecten langer duren met extra sterke tape

Als je graag veel hobbyprojecten doet, is het ook belangrijk dat ze lang meegaan. Het is jammer als je veel tijd hebt besteed aan een groot project. Dan breekt het snel. Tape kan voor veel hobbyprojecten worden gebruikt en gelukkig vind je tape die je projecten goed bij elkaar houdt. Zo vindt u dubbelzijdige tape met extra sterke kleefeigenschappen. Zo zijn je hobbyprojecten bestand tegen veel slijtage. Dubbelzijdige tape kan als vervanging voor lijm worden gebruikt, omdat tape iets gemakkelijker is om mee te werken. Het is gemakkelijker te controleren en vereist geen droogtijd zoals lijm.

Creatieve projecten maken met folie

Folie kan voor veel dingen worden gebruikt. Misschien ben je ervaren of beginner in het gebied en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie. Gelukkig heeft Creativ Company veel inspiratie om te delen. We hebben een breed scala aan producten die kunnen bijdragen aan uw creatieve projecten.

Folie kan je creatieve projecten extra glans geven. U kunt glanzende details maken op papier of andere materialen. Door foliedetails toe te voegen aan verjaardagskaarten, kerstkaarten, legkaarten of tafeldecoraties kunnen ze er echt prachtig uitzien. 

Als je folie wilt aanbrengen op je creatieve projecten, kun je bijvoorbeeld dubbelzijdige tape, tenzij je dubbelzijdige folie hebt.

Als je nog niet eerder met folie hebt gewerkt, moet je er rekening mee houden dat het op een transparant plastic vel komt. Wanneer het tijd is om de folie aan te brengen, moet deze worden opgewreven. Zorg ervoor dat de folie in een mooie laag ligt.

Maak de mooiste creaties met dubbelzijdige folie

Dubbelzijdige folie biedt je een schat aan creatieve mogelijkheden. U kunt folie op veel verschillende materialen aanbrengen. Als je bijvoorbeeld een kaart wilt maken, kun je wat folie gebruiken om een mooie omlijsting rond de kaart te maken. Gebruik wat decoratiefolie in een kleur die je mooi vindt. Je kunt de kleur ook aan de gelegenheid aanpassen, bijvoorbeeld als het een kerstkaart is die je maakt. Je kunt ook glanzende hartjes of sterretjes maken met decoratiefolie op papier.

Folie kan ook worden gebruikt op glas. Vind gewoon een glas dat volgens u geschikt is om in een kandelaar te worden getransformeerd en decoreer het glas met folie. Je kunt bijvoorbeeld strepen, stippen of figuren op het glas maken met de folie.

Als je een oud doosje of papieren doosje hebt, kun je het ook met folie versieren. Er zijn zoveel mogelijkheden en als je eenmaal aan de slag gaat, word je zeker geïnspireerd.

Uitgebreid assortiment accessoires voor uw creatieve projecten

Zoals je ziet zijn er zoveel creatieve mogelijkheden als je dubbelzijdige tape of dubbelzijdige folie hebt. Dit zijn eenvoudige producten, maar je kunt er veel geweldige dingen mee maken. U kunt kaarten, kandelaars, mooie dozen, foto's en nog veel meer maken. Het gaat erom je fantasie de vrije loop te laten. Het hele gezin kan meedoen aan creatieve activiteiten. Je moet gewoon iets vinden waar iedereen deel van wil uitmaken en mee durft te doen.

Bij Creativ Company hebben we alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van creatieve decoratie. Of het nu gaat om het snijden van papier of het maken van kralenkettingen, je vindt het in ons brede assortiment. Misschien heb je zelf veel ideeën die je graag tot leven wilt brengen en heb je alleen de materialen nodig om ze te maken. Of misschien bent u op zoek naar nieuwe inspiratie en bent u bij ons aan het juiste adres. Naast veel spannende materialen hebben we ook een enorme catalogus met ideeën die je kunt gebruiken om inspiratie op te doen. Je zult zeker een project vinden waar je jezelf in wilt storten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present