Whiteboards en stiften

Blader door onze selectie whiteboards, markeerstiften en whiteboardfolie. Whiteboardfolie wordt geleverd op rollen en is een speciale film met een zelfklevende achterkant die je kunt aanbrengen op panelen, deuren en andere oppervlakken om zelf een whiteboard te maken. We hebben whiteboardmarkers in verschillende kleuren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

We verkopen een breed scala aan whiteboards en accessoires

Een whiteboard is een bord dat de meeste mensen misschien kennen uit het klaslokaal of van het gebruik ervan door veel bedrijven. Met andere woorden, een whiteboard kan worden omschreven als het moderne krijtbord. Het is gewoon een magneetbord waarop je kunt schrijven of dat je kunt gebruiken als projectiedoek. Het whiteboard heeft een staalkeramisch oppervlak waarop je met niet-permanente markers kunt schrijven en het vervolgens weer kunt verwijderen, zodat het bord weer kan worden gebruikt. 

Een whiteboard kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Het whiteboard kan onder andere worden gebruikt als onderdeel van een presentatie waarbij je iets wilt illustreren aan studenten, klanten of collega's. Het kan ook dienst doen als prikbord, omdat het magnetisch is. Dit betekent dat je notities, berichten of foto's op het bord kunt hangen, afhankelijk van waarvoor je het wilt gebruiken.

Bij Creativ Company vind je een spannende selectie whiteboards en accessoires. We hebben een aantal verschillende whiteboards, markers en whiteboard wipers tegen lage prijzen samengesteld.

Hier zijn 3 goede redenen om een whiteboard te kiezen

Zoals gezegd, heeft een whiteboard verschillende functies die het handig maken in het dagelijks leven. Het is een populaire manier van communiceren op school of op het werk. Het kan worden gebruikt voor PowerPoint-presentaties of voor het maken van een mindmap waar ideeën op het bord kunnen worden gegraveerd. 

Er zijn ook een aantal andere praktische voordelen van het kiezen van een whiteboard, die we hier verduidelijken.

  • Gebruik een whiteboard als scherm

Doordat een whiteboard een stalen keramisch oppervlak heeft, kun je een projector op het bord projecteren. Zo hoeft u niet te investeren in een projectordoek dat u heen en weer moet trekken wanneer u het nodig hebt. Het is al in het bord ingebouwd, zodat u het direct als scherm kunt gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je met een whiteboard tegelijk met een foto of film op het bord kunt schrijven en markeren. 

  • Een whiteboard is een duurzame oplossing

In een wereld waarin we ons voortdurend richten op de groene transitie en hoe we beter voor het milieu kunnen zorgen, komt het whiteboard in zijn element. Door te investeren in een whiteboard vermijdt u bijvoorbeeld dat u veel papier en middelen moet gebruiken om notities te schrijven of illustraties te maken voor vergaderingen en presentaties. Je kunt ook een whiteboard gebruiken in de keuken, waar je belangrijke afspraken kunt noteren of wat er op het schema staat voor de komende week

  • Een whiteboard is een stofvrije oplossing 

Traditionele krijtborden hebben de neiging stof te creëren. Het is afkomstig van het krijt dat wordt gebruikt om op het bord te schrijven en tekenen. Dit kun je voorkomen met een whiteboard. Hier gebruik je een pen of stiften die zijn ontworpen voor een whiteboard. Ze zijn ook veel comfortabeler om mee te schrijven en voorkomen krijt op je vingers en kleding.

Koop whiteboardfolie voor een whiteboard

Een whiteboard heeft veel goede eigenschappen en functies die je zowel privé, op de werkplek als op school veel kunt gebruiken. Maar als je elke dag een whiteboard gebruikt om op te tekenen en te schrijven, zal het na verloop van tijd natuurlijk slijten. Er kunnen kleine vlekken of krassen op het whiteboard verschijnen. Als je er op een bepaald moment genoeg van hebt om deze vlekken en krassen te bekijken, kun je beter in whiteboardfolie investeren. Whiteboardfolie laat je whiteboard er weer gloednieuw uitzien. Het is zowel een betaalbare oplossing als gemakkelijk te installeren in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe plaat

We hebben een aantal whiteboardfolies verzameld voor whiteboards in verschillende maten en varianten. Je kunt er dus een kiezen die past bij de grootte van je whiteboard. Het voordeel van whiteboardfolie is dat je het ook op deuren en andere oppervlakken kunt gebruiken als je een board wilt gebruiken om op te schrijven. Er zijn bijvoorbeeld veel gezinnen die het in de keuken gebruiken.

Waarom het zo belangrijk is om de juiste accessoires voor een whiteboard te hebben 

Ondanks het feit dat een whiteboard een eenvoudig product is, heeft het veel uitstekende eigenschappen. De meeste scholen en onderwijsinstellingen hebben hun oude krijtborden vervangen door een whiteboard. Dit is simpelweg omdat ze gemakkelijker te reinigen en opnieuw te gebruiken zijn. Hier is het belangrijk om de juiste markeerstiften te kopen, zodat het schrijven of de figuren gemakkelijk te verwijderen zijn. Er kan echter een groot verschil zijn tussen gewone stiften en stiften die je kunt gebruiken voor je whiteboard.

Bij Creativ Company hebben we zorgvuldig een aantal goede markers geselecteerd die vooral geschikt zijn voor whiteboards. De belangrijkste punten zijn dat ze comfortabel en goed om mee te schrijven moeten zijn, en dat ze gemakkelijk weer kunnen worden verwijderd met een whiteboardwisser. Je kunt er ook voor kiezen om een microvezeldoekje te gebruiken – ook al is een whiteboardwisser efficiënter. 

Vind hoogwaardige whiteboards en accessoires tegen lage prijzen 

Bij Creativ Company vinden we dat iedereen thuis of in de klas of op de werkplek een whiteboard moet kunnen hebben. Daarom hebben we ook slimme en eenvoudige whiteboards uitgekozen die je aan de muur kunt hangen of op een standaard kunt plaatsen. We hebben een aantal whiteboards in verschillende maten verzameld, zodat je kunt kiezen wat past bij de muur of ruimte waar het moet worden geplaatst. We hopen dat de selectie bij je smaak past en dat je nog vele jaren plezier zult hebben van je nieuwe whiteboard. 

We willen en werken er hard aan om je favoriete hobbywinkel in Denemarken te worden. Daarom doen we ons best om een leuk en creatief universum te creëren met alles wat je nodig hebt om je creatieve talenten te ontdekken. Als je vragen hebt over een van onze whiteboards of welke accessoires je moet kiezen, bel dan onze competente en servicegerichte klantenservice op +45 96 13 30 10 of schrijf ons rechtstreeks op mail@cchobby.dk.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present