Blackboardfolie en blackboardkrijt

Ruime keuze aan krijt voor schoolborden. Blader hieronder door onze selectie krijtjes in zowel witte als verschillende kleuren. We verkopen ook krijtbordfolie, zodat je gemakkelijk je eigen krijtbord kunt maken.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Maak je eigen mooie schoolborden met bordfolie

De meesten van ons herinneren zich de schoolborden die al tientallen jaren een vast onderdeel van elke klas zijn. Er zijn veel goede redenen om dit te doen, omdat de zwarte krijtborden eenvoudig zijn om op te schrijven en net zo gemakkelijk kunnen worden gewist en bewerkt als nodig is.

Je dacht vaak dat het leuk zou zijn om thuis een krijtbord te hebben dat je kunt gebruiken om op te tekenen, belangrijke dingen op te schrijven of misschien om je kinderen iets bij te brengen.

Je hoeft echter niet te investeren in een groot, duur krijtbord, want met schoolbordfolie tover je elk oppervlak in huis eenvoudig en snel om tot een praktisch krijtbord.

Schoolbordfolie is een zwart materiaal met een zelfklevende zijde, waardoor het gemakkelijk op deuren, muren, enz. kan worden gemonteerd. bij u thuis. Zoek gewoon een vlak oppervlak dat u met een krijtbord wilt decoreren. Rol vervolgens het bordfolie uit en knip het op de gewenste grootte. Zo kun je het op een deur plakken.

Tot slot is het een goed idee om het oppervlak van je nieuwe werkplaat recht te maken met een plastic plamuurmes of iets dergelijks om luchtbellen te verwijderen. Je krijgt dan een mooi glad zwart oppervlak waarop je kunt schrijven, zoals je je herinnert aan de krijtjesborden op school.

Je kunt met precies hetzelfde type krijt schrijven en je kunt alles eenvoudig wissen als het nodig is.

Krijtbordfolie is dus een makkelijke manier om een krijtbord in huis te hebben en zal zeker in alle huishoudens met kinderen een succes worden.

Bij Creativ Company kun je op een rol schoolbordfolie kopen voor al je schoolbordprojecten, en we verkopen ook alle soorten wit en gekleurd krijt, zodat jij en je kinderen volop creatieve mogelijkheden hebben voor je nieuwe schoolborden.

We verkopen ook een verscheidenheid aan blackbotools, die kunnen worden gebruikt om volledige controle te krijgen over de moeilijkheden van geometrie.

Oefen het alfabet en alle moeilijke tafels

Wil je je kind voorbereiden op het schoolleven? Dan is een zelfgemaakt schoolbord van folie een goede keuze. Je kunt bijvoorbeeld de schoolbordfolie aan een deur of aan een keukenmuur hangen en beginnen met het alfabet en alle lastige getallen. Kinderen kunnen ook een eigen schoolbord in hun kamer hebben om het lastige alfabet zelf uit te proberen.

Een schoolbord van huisfolie is ook een geweldig hulpmiddel om je kinderen hun creatieve talenten te laten ontketenen. Tekenen op een schoolbord met krijt in allerlei kleuren is leuk en omdat de tekeningen weer makkelijk kunnen worden gewist, hebben kinderen volop de mogelijkheid om hun creatieve vaardigheden uit te proberen.

Een schoolbord van folie is ook een goede keuze voor oudere kinderen die graag willen helpen met schoolwerk. Het is makkelijker voor jou en je kind om wiskunde bij te houden, bijvoorbeeld als het op een groot bord wordt gedaan in plaats van op een klein stuk papier.

Daarom is een schoolbord een perfecte plek om fracties te oefenen en nog veel meer voor alle kinderen die op school met wiskunde aan de slag zijn.

Een schoolbord thuis kan ook worden gebruikt om andere onderwerpen aan te leren, omdat het een goede manier is om de interesse van je kind te behouden zoals je uitlegt.

Laat je creativiteit de vrije loop met schoolbordfolie

Met schoolbordfolie heb je veel mogelijkheden om unieke decoraties in huis te maken. Het slimme aan schoolbordfolie is dat het in allerlei vormen en patronen kan worden uitgestoken, zodat je je niet hoeft te beperken tot de klassieke vierkante vorm als je iets nieuws wilt proberen.

Je kunt een hele boom uit schoolbordfolie snijden om een deur te versieren, of hem gebruiken in combinatie met andere elementen, zodat je schoolbord op zichzelf een decoratie wordt in plaats van alleen een vierkant zwart oppervlak.

Al het krijt dat je nodig hebt

Een schoolbord is natuurlijk niet veel waard als je er niet op kunt schrijven. Daarom moet u ook een gedegen inventaris van krijt hebben, zodat u altijd een schrijfhulpmiddel bij de hand hebt wanneer u iets moet opschrijven, of wanneer u of uw kind creatief wilt zijn met veel verschillende kleuren.

We verkopen pakketten met klassiek wit krijt, samen met krijt in alle kleuren van de wereld, zodat je altijd het item kunt vinden dat je nodig hebt om in een boom te kleuren, een huismuur te tekenen of iets heel anders te maken.

We verkopen ook verschillende accessoires om uit te kiezen, zoals krijthouders en diverse krijtbordgereedschappen.

Vind een goed idee voor je volgende project met schoolbordfolie

Met schoolbordfolie maak je een mooi en handig schoolbord op een vrij oppervlak in huis. Bordenfolie kan ook een creatief element zijn in je huis, naast het gebruik ervan voor een aantal creatieve projecten.

Als je inspiratie nodig hebt voor het gebruik van schoolbordfolie, kun je altijd onze ideeëncatalogus raadplegen voor een goed idee. Hier hebben we een aantal verschillende projecten verzameld, waarbij gebruik wordt gemaakt van schoolbordfolie, en we moedigen je aan om te kijken of je graag creatief bent en mooie dingen van nul maakt.

Alle projecten worden geleverd met gedetailleerde gidsen, zodat u zelfs bij ingewikkelde projecten gemakkelijk succes kunt boeken. 

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present