Lamineren

Ruime keuze aan laminators en lamineerhoezen voor gebruik in kantoren, scholen, instellingen en privégebruik. We verkopen gebruiksvriendelijke laminators voor zowel koud als warm lamineren. Hoogkwalitatieve machines die bestand zijn tegen vele lamineringen. We hebben ook een groot assortiment lamineerhoezen in formaten zoals A3 en A4.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wat is het verschil tussen koud en warm lamineren?

Hebt u wel eens de concepten van koud en warm lamineren meegemaakt? Voor zover we weten, zijn dit geen woorden die gewoonlijk in de alledaagse taal worden gebruikt. Maar we proberen de concepten op een eenvoudige en gemakkelijke manier uit te leggen. Lees verder voor meer informatie.

  • Koude laminering: De laminaatzakken bevatten een soort lijm die ervoor zorgt dat de twee zijden aan elkaar plakken met het papier in het midden.
  • Hete laminering: De laminaatpockets voor hittelaminering bevatten geen lijm. In plaats daarvan smelt de warmte die het plastic doet smelten.

In ons assortiment verkopen we laminatoren voor zowel koud als warm lamineren, en de meeste modellen kunnen beide soorten lamineren. Ongeacht het type laminering dat u kiest, garanderen wij u goede resultaten. Het plastic zorgt ervoor dat het papieren document beschermd en verzegeld is, dat het goed afgesloten is en dat er geen vloeistoffen of vergelijkbare stoffen in kunnen dringen.

Voor uw gevoelige documenten raden we echter aan om koud lamineren te gebruiken. Koud lamineren is zachter voor documenten en kan nuttig zijn voor papieren die niet te veel warmte verdragen, zoals oudere inktdocumenten. Koude laminering kan echter een klein nadeel hebben dat de lijm na verloop van tijd oplost

Correct lamineren en zorgen voor goede resultaten

Hebt u nog nooit geprobeerd te lamineren? Maak je geen zorgen, het is geen raketwetenschap. Al onze laminatoren op deze pagina zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Natuurlijk vindt u ook een uitgebreide handleiding voor het product, zodat u het snel kunt leren kennen.

Onze laminators zijn ook automatisch, waardoor u keer op keer een goed resultaat behaalt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van de juiste temperatuur, omdat de machine dit doet met de vooraf ingestelde functies. Zorg er wel voor dat er geen warmtebelletjes in het plastic ontstaan, omdat dit een duidelijke aanwijzing is dat de temperatuur te hoog is.

  • Steek altijd eerst het gesloten deel van het lamineervak in de machine, omdat dit het risico verkleint dat het document per ongeluk vast komt te zitten. Het geeft ook het beste resultaat. Vergeet deze tip dus niet.

  • Zorg ervoor dat uw document niet te snel door de machine loopt. Laat de machine zijn eigen natuurlijke tempo aanhouden en sleep het document er niet doorheen – wees geduldig met het proces.

Wat kunt u lamineren?

Kortom, u kunt bijna alles lamineren. Maar misschien is er iets in je dagelijks leven dat je nog niet hebt overwogen om te lamineren. Lees daarom hieronder een aantal goede tips over hoe u lamineren kunt gebruiken in uw dagelijkse werk.

  • Lamineren van recepten. Als je in de keuken pompoensoep, kneed je brooddeeg of doe je iets anders, dan kunnen je vingers snel vuil worden. Daarom kan het een goed idee zijn om al je recepten te lamineren, zodat je ze snel kunt afvegen met een vochtige doek.

  • Laminering van visitekaartjes en cv's. Als iets gelamineerd is, ziet het er gewoon wat professioneler uit. Daarom is het ook een goed idee om uw visitekaartjes te lamineren, omdat ze dan niet verkreukeld raken in de achterzakken van mensen.
  • Informatieve posters. Als u een bord of iets dergelijks buiten moet ophangen, is het misschien een goed idee om het eerst te lamineren. De kunststof laag is duurzaam en zorgt ervoor dat regen, ijzel en sneeuw er niet in kunnen dringen.

Als u uw documenten of oude foto's wilt bewaren, is het zeker de moeite waard om in een laminator te investeren. Als u uw documenten in een laag stevig plastic plaatst, hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze nat, vettig en beschadigd worden.

Lamineermachines voor kantoor en thuis

Lamineermachines worden vaak geassocieerd met kantooromgevingen, maar kunnen ook thuis worden gebruikt.

Onze lamineermachines zijn ook verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus er is voor elk budget wel iets. In ons assortiment hebben we ook een laminator die geen elektriciteit nodig heeft en verkrijgbaar is tegen een goedkopere prijs. U moet het handvat fysiek draaien om het te kunnen lamineren.

Maar welk laminatormodel u ook kiest bij Creativ Company – u bent verzekerd van een goede kwaliteit.

Al uw kunstwerken lamineren

Heb je een kunstenares in je verborgen? En kun je het ene kunstwerk na het andere maken? Dan heb je waarschijnlijk ook thuis een grote collectie eigen werken. Zo veel items dat er geen ruimte meer is aan de muren en veel van deze items zijn ook gegeven aan vrienden en kennissen. Daarom heb je waarschijnlijk een grote stapel papieren liggen met al je mooie werk. Je moet er goed voor zorgen, en dat kun je doen door ze te lamineren. De laminering zorgt ervoor dat ze na verloop van tijd niet gekreukeld of ongelijkmatig worden.

Als u een van uw kunstwerken als geschenk wilt weggeven, raden we u aan om het eerst te lamineren. Op die manier ziet uw kunstwerk er ook professioneler uit en is een lijst niet meer nodig omdat laminering ervoor zorgt dat het beeld beschermd is.

Als je van creatieve projecten houdt en veel kunstwerken en documenten thuis hebt liggen, raden we je ten zeerste aan om in een laminator te investeren. We beloven dat het elke cent waard zal zijn. Het kan ook een goed cadeau-idee zijn voor iemand die alles heeft – behalve een hoogwaardige laminator. Koop het vandaag nog en laat het binnen een paar werkdagen bezorgen.

Hebt u vragen over een van onze laminatoren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, omdat we u goed kunnen helpen en adviseren bij het kopen van een lamineermachine. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via onze live chat.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present