Balpennen, potloden en schrijfpennen

We hebben een ruime keuze aan pennen en potloden voor kantoor- en schoolgebruik. Bekijk ons aanbod tekenpotloden, vulpotloden, viltstiften, markers, markers op alcoholbasis, highlighters en HB-potloden. We hebben ook een breed scala aan puntenslijpers, puntenslijpmachines en gummen van goede kwaliteit.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ruime keuze aan schrijfgerei

Hoewel we op dit moment de meeste dingen digitaal opschrijven, zijn balpennen en potloden nog steeds onmisbaar gereedschap. De meesten van ons dragen er altijd een in onze tassen, in onze zakken of hebben er een paar in huis. In het dagelijks leven kan het schrijven van keukengerei erg handig zijn – bijvoorbeeld als een telefoonnummer snel moet worden opgeschreven of als uw boodschappenlijstje moet worden bijgewerkt.

Veel mensen gebruiken ook schrijfgerei op school en op de werkplek bij het schrijven van belangrijke aantekeningen van de vergadering of het lesgeven. Verschillende mensen beweren ook dat ze dingen beter onthouden wanneer ze ze opschrijven in een notitieblok. Omdat de hersenen een zintuiglijke modaliteit hebben, waarin taal als kanaal in je geheugen fungeert.

Hier bij Creativ Company hebben we een breed scala aan verschillende schrijfbenodigdheden zoals balpennen, metallic pennen en potloden. We hebben zowel klassieke potloden en balpennen als meer opvallende potloden, waar extra aandacht is besteed aan design. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit – en ook een goede prijs. Vind je nieuwe favoriete schrijfgerei bij ons – en ontvang het binnen een paar werkdagen.

Welk potlood kies je?

Hier bij Creativ Company hebben we een brede selectie potloden. Deze worden hieronder weergegeven. Het kan een beetje moeilijk zijn om te kiezen tussen de verschillende soorten potloden. Maar hopelijk kom je meer te weten over potloden in het onderstaande deel.

  • Deze potloden hebben een standaard dikte en zijn zeshoekig waardoor ze langer mooi vast te houden zijn. Zoals de naam al aangeeft, zijn ze vooral geschikt voor gebruik op school, wanneer er tijdens het lesgeven notities moeten worden gemaakt.

  • Corrigeren van potloden. Dikke, driehoekige correctiepotloden zijn rood aan de ene kant en blauw aan de andere kant. Deze zijn goed om te leren vb. vowels en consonants, omdat er meer visueel leren wordt bereikt door de kleuren.

  • Mechanische potloden Met een mechanisch potlood hoef je de puntenslijper nooit meer uit te trekken. Een mechanisch potlood is altijd relatief scherp om mee te schrijven en geeft altijd een mooi resultaat. Daarom wordt het mechanische potlood ook steeds populairder als ieders nieuwe favoriete potlood.

Dit zijn onze drie belangrijkste categorieën potloden, maar houd ons assortiment in de gaten, want we werken het regelmatig bij. Als je nog steeds niet weet welk potlood je moet kopen, vergeet dan niet dat onze prijzen altijd scherp zijn, zodat je altijd meer dan één potlood per keer kunt kopen en kunt testen welk potlood je nieuwe favoriet wordt.

Stiften in alle kleuren van de regenboog

Hier bij Creativ Company hebben we een grote selectie markers in elke kleur die je je kunt voorstellen. :?: Metallic stiften, ideaal voor diverse illustraties en mooie werken.

Kleurboeken zijn enorm populair geworden voor zowel volwassenen als kinderen. En onze markers zijn daarvoor uitstekend geschikt. Onze metallic stiften zijn ook verkrijgbaar in verschillende diktes, wat een groot voordeel is bij het kleuren in de kleurboeken. Je hebt dus stiften voor hele kleine patronen en wat dikkere stiften voor de grotere patronen. Het inkleuren van kleurboeken is een ongelooflijk gezellige activiteit die je de perfecte pauze kan geven om je dagelijks leven te verlaten.

Kleurboeken kunnen een vorm van mindfulness zijn, omdat je creativiteit de vrije loop krijgt en rust over je hele lichaam voelbaar is. Als je een kleurboek koopt, worden de meeste afbeeldingen van tevoren voor je gemaakt. Je hoeft dus geen moeite te doen om je eigen te maken. In plaats daarvan kunt u gewoon achterover leunen en genieten van de gezellige, creatieve activiteit, terwijl u zich concentreert op de kleur die u vervolgens kiest. Een zeer ontspannende activiteit. In onze webshop vindt u een groot aantal verschillende kleurboeken - zowel voor volwassenen als kinderen.

In ons assortiment vind je nog meer speciale stiften zoals metallic kleuren, die leuk zijn om verjaardagskaarten of uitnodigingen mee te versieren. Een kleurrijke stift kan elke kaart optillen en het ziet er professioneler uit dan alleen een normale blauwe balpen. Houd daarom altijd wat kleurrijke stiften bij de hand. Kleurrijke balpennen en stiften kunnen ook helpen om meer structuur te creëren in het dagelijks leven. Als je bijvoorbeeld een gezinsplanner in huis hebt hangen, kunnen kleuren je een beter overzicht geven van de planning. Geef iedereen een unieke kleur zodat de planner beter te begrijpen is. Een kleine tip voor u van Creativ Company.

Accessoires voor schrijfgerei

In ons assortiment vindt u ook alle accessoires voor uw schrijfgerei. Dit omvat puntenslijpers, puntenslijpers en gummen. Een puntenslijper is onmisbaar op kantoor en in de etui. We hebben verschillende varianten voor zowel dunne als dikke potloden. Wil je coole gadgets, dan raden we je aan om te investeren in een elektrische puntenslijper.

Het kan moeilijk zijn om een potlood lang vast te houden. Daarom kan het een goed idee zijn om een rubberen grip uit ons assortiment te gebruiken. Deze rubberen grepen zorgen ervoor dat je het potlood ergonomisch correct vasthoudt. Dit is een uitstekende accessoire voor jonge kinderen die net leren schrijven met een potlood. 

Natuurlijk is een gum ook een noodzaak voor het etui, zodat je snel fouten in je notitieboeken en schooldocumenten kunt verwijderen. Gebruik daarom altijd een potlood voor bijv. wiskundige taken zodat je snel de vergelijkingen kan corrigeren.

Creatieve projecten met pen en potlood

Balpennen en potloden zijn in de eerste plaats praktische schrijftools, maar je kunt ook mooie kunstwerken maken met potlood en balpen. Onze kleurrijke stiften zijn natuurlijk ideaal om mooie kunstwerken mee te maken.

De afgelopen jaren is het erg trendy geworden om balpenkunst te maken. Vaak associeer je een balpen met doodles, maar het is ook een hulpmiddel dat handig kan zijn bij het maken van kunst. Met een balpen kun je portretten, landschappen en nog veel meer tekenen. Versterk de klassieke balpenkleur nog meer door meerdere lagen te tekenen. Misschien werkt je balpen op gerecycled en kraftpapier voor een rustieke look.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present