Papieren trekpoppetjes en figuurtjes

Bekijk ons brede scala aan voorgesneden sjablonen en gestanste kaart- en papierfiguren. Keuze uit veel verschillende modellen om mee te versieren en op te hangen.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Wees creatief met geperforeerd karton en papieren figuren

Wil je je creatieve ziel de vrije loop laten, dan zijn geperforeerde kartonnen en papieren figuren echt iets voor jou. Je bent nooit te oud om te spelen of je creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Het voordeel van tekenen, snijden en lijmen is dat er geen regel of juist antwoord is voor wat het kan zijn. Dit geeft je fantasie de vrije hand om precies te creëren wat jij leuk en mooi vindt.

Met figuren van karton en papier kun je lekker zitten of een groep vrienden of familie rond de tafel verzamelen. Je kunt genieten van een kop koffie of warme chocolademelk, misschien luister je naar muziek op de achtergrond, terwijl je allemaal verschillende kartonnen en papieren figuren tekent en uitsnijdt. Het is ook een geweldige manier om tijd met elkaar door te brengen en tijd door te brengen met de mensen om wie je geeft.

Bij Creativ Company vind je een ruime keuze aan geperforeerde kartonnen en papieren figuren in allerlei varianten en thema's. Voor elke smaak, elk thema en elke gelegenheid is er wel iets te vinden. Je kunt de figuren ook gebruiken als hanger of andere decoratie voor in huis.

We merken dat veel privé-gezinnen, kinderdagverblijven, scholen en werkplekken regelmatig verschillende kartonnen en papieren figuren kopen. Ze geven je de kans om van jezelf te genieten en je creatieve kant te ontwikkelen.

Creëer je eigen kerstsfeer met papieren figuren

Cut-and-paste krijgt een heel nieuwe betekenis met kerst, als je kartonnen en papieren figuren in het juiste kerstthema koopt. Je kunt mooie kerstguirlandes, tafeldecoraties of figuren maken om in de ramen te hangen. Dit zorgt voor een heerlijke kerstsfeer, zowel in huis als bij voorbijgangers.

We hebben zorgvuldig karton- en papierfiguren in kerstthema geselecteerd, zodat je je eigen kerst kunt samenstellen. Er zijn figuren voor zowel kinderen als volwassenen, zodat het hele gezin urenlang plezier en tevredenheid kan beleven in de gezellige kerstkamer.

Maak creatieve tafeldecoraties voor een evenement

Organiseer je een verjaardagsfeest, bruiloft, bevestiging of een themafeest, dan zijn kartonnen en papieren figuren een grote hit. Met ons brede scala aan figuren kun je unieke creatieve tafeldecoraties maken die de aandacht van de gasten trekken.

Als het evenement een speciaal thema heeft, kun je het met decoraties of pronkstukken met creatieve figuren illustreren. Het leuke is om je eigen tafeldecoratie te maken zoals jij dat wilt. Met creatieve figuren uit ons assortiment bepaalt alleen je eigen fantasie de grenzen van hoe dingen eruit zullen zien. Je krijgt ook alle erkenning van de gasten als ze de mooie tafeldecoraties zien.

Cijfers van karton of papier kunnen een aantal fantastische opties zijn om een feestelijke sfeer te creëren. Hierdoor zijn ze een leuke en persoonlijke oplossing om het evenement te versieren. Ze zijn ook een goedkope oplossing en daarom kiezen veel mensen ervoor om ze te gebruiken als tafeldecoratie of hangers om de juiste sfeer voor de dag te creëren.

Bij Creativ Company vind je een breed scala aan kartonnen en papieren figuren in allerlei vormen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om creatieve tafeldecoraties te maken voor een kinderverjaardag, Halloween, Kerstmis of een andere feestelijke gelegenheid.

Decoreer je huis met creatieve papieren figuren

Kartonnen en papieren figuren worden niet alleen gebruikt voor speciale evenementen. We zien dat veel mensen ze ook gebruiken om hun huis, kinderdagverblijf, school of werkplek in te richten. Je kunt de figuren gebruiken als decoratie in de woonkamer, kinderkamer, kantoor of hal, zodat gasten een persoonlijke indruk krijgen als ze binnenkomen. Het is mogelijk om de figuren aan het plafond of aan de muren te hangen als decoratie in plaats van een afbeelding.

Door gebruik te maken van kartonnen en papieren figuren kun je ze ook gemakkelijk vervangen als je iets nieuws wilt of het thema wilt veranderen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn in de kinderkamer, als je kind denkt dat het tijd is voor een nieuwe creatieve dag waarop je nieuwe figuren kunt knippen en plakken in een speciaal thema.

Laat je inspireren om te decoreren met kartonnen en papieren figuren

Zoals je misschien hebt gemerkt, kun je voor verschillende decoraties en evenementen kartonnen en papieren figuren gebruiken. Als je een dag met familie, vrienden of een kleuterschool plant, kijk dan eens in onze rubriek 'Creatieve ideeën', waar je misschien inspiratie vindt voor wat je daarna kunt doen. U vindt er een brede waaier aan ideeën en oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen.

Verken onze creatieve ideeën met papier en karton en ontdek de vele verschillende mogelijkheden en uitdagingen die u kunt aangaan.

Een groot assortiment kartonnen en papieren figuren voor geweldige prijzen

Bij Creativ Company willen we je favoriete hobbywinkel zijn als het gaat om het ontwikkelen van je creatieve kant. Daarom doen we nooit concessies aan ons assortiment kartonnen en papieren figuren – omdat je veel materialen voor je project moet kunnen kiezen. We voegen voortdurend verschillende producten toe, zodat je altijd nieuwe opties en uitdagingen hebt om aan de slag te gaan. Je kunt altijd een scherpe prijs en snelle levering verwachten als je hier online bestelt.

Jouw ervaring betekent veel voor ons. Daarom zijn we er trots op dat we u de beste service en hulp kunnen bieden wanneer u contact met ons opneemt. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of een bezoek aan onze fysieke winkel in Holstebro. Bij Creativ Company staan onze competente en servicegerichte medewerkers altijd klaar om u te ontmoeten en uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt. Wij verheugen ons op uw komst!

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present