Kerstdecoraties

Met deze voorgesneden sjablonen maak je eenvoudig je eigen papieren kegeltjes om aan de kerstboom te hangen. Wordt verkocht in verpakkingen met maximaal 100 kegelsjablonen. Kies uit vele motieven, kleuren en patronen. Je kunt ook effen kegeltjes kopen die je zelf kunt ontwerpen en versieren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kies je favoriete motief en kleur

In ons assortiment hebben we een heleboel mooie kegelsjablonen in verschillende kleuren en patronen, dus hopelijk vind je je favoriete type in de ruime selectie. Natuurlijk vind je ook neutrale kegels zonder patronen, die verkrijgbaar zijn in witachtige tinten. Dit geeft je een geweldige kans om naar wens te decoreren. We hebben kegels in verschillende maten en doosdiktes. Sommige zijn zelfs in enorme maten verkrijgbaar, die voor veel leuke gelegenheden kunnen worden gebruikt – ook als perfecte decoratie voor kinderverjaardagsfeestjes.

Je eigen papieren kegeltje maken is relatief eenvoudig (en niet in de laatste plaats gezellig) en kinderen en volwassenen kunnen meedoen. Het is een creatieve taak die je kunt aanpassen aan je vaardigheden en leeftijd – en je bepaalt zelf hoeveel je ze wilt versieren.

Kerst- en decemberhoorns

Veel mensen trekken al snel associaties naar het hart van alle partijen, Kerstmis, wanneer ze het woord 'kegel' voor het eerst horen. En daar is een goede reden voor. De kegel is een van de oudste soorten kerstdecoraties die we in Denemarken hebben. In veel Deense huizen is het een stabiele kerstboomversiering.

In ons assortiment hebben we verschillende motieven van hoorntjes met print, die zeer geschikt zijn voor de gezellige feestdagen. Met deze pionnen kun je je hele huis op verschillende manieren versieren. Wil je de klassieke weg op, dan moeten de kegels natuurlijk aan de kerstboom hangen en gevuld zijn met kersttraktaties. Maar ze kunnen ook rond de ramen worden gehangen en fungeren als een prachtig interieurdecoratie.

In onze ideeëncatalogus vind je inspiratie voor het maken van je eigen schattige kegels voor de kerstboom. Je kunt er bijvoorbeeld een maken met Rudolf, het rendier met rode neus. Klik hier voor de instructies en volg ze stap voor stap.Het is een kegel die verschilt van de klassieke kegels, maar die ongetwijfeld een glimlach en vreugde verspreidt in december. Het is ook gegarandeerd een creatieve activiteit die met de kleintjes kan worden gedeeld.

Gebruik hoorntjes als decoratie voor een feestje

Kegels zijn perfecte feestdecoraties en kunnen voor meer dan alleen decoratie worden gebruikt. In ons assortiment vind je grote pionnen die je als feesthoed kunt gebruiken.

Oudejaarsavond is de dag van het jaar waarop je gewoon een hoed moet dragen. Sommige gezinnen en vrienden hebben een vaste traditie om zich te kleden met een leuke en speelse hoed. Koop hier bij Creativ Company een paar neutrale hoeden en maak er een gezellige en feestelijke traditie van om je eigen hoeden te versieren – of nog beter: om elkaars hoeden te ontwerpen en te versieren. Dat is een leuke draai aan de norm. Dit is het perfecte entertainment voor je oudejaarsfeestje (en feesten in het algemeen) - en zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Verschillende van onze kartonnen pionnen hebben ook een elastische band, zodat ze niet op de dansvloer vallen tijdens het feest.

Naast grappige en kleurrijke hoeden kun je de kegels ook op andere manieren als feestdecoratie gebruiken. Dit komt omdat kegels zonder hengsels kunnen worden gebruikt als decoratieve lampenkappen voor ledtheelichten – dit is een eenvoudige, snelle en goedkope manier om gezellige feestverlichting te creëren. Zowel binnen als buiten te gebruiken voor tuinfeestjes.

Versier je eigen kegels

Als je je extra creatief voelt, kun je ons assortiment papier en kaarten bekijken, waar je een rijkdom aan papier in verschillende kleuren vindt. Maak je eigen unieke hoorntjes met behulp van ander papier, zoals fluweelpapier of crêpepapier. Klik op onze grote voor verschillende en unieke manieren om kegels te maken.

Maar wie zegt dat pionnen absoluut van papier moeten worden gemaakt? Conussen kunnen ook op een andere manier worden gebreid, gehaakt of gedaan. Zo kunt u een meer onderscheidende en robuuste kegel produceren die zowel dichtbij als veraf bewondering zal aantrekken.

Het hoeft niet noodzakelijkerwijs kerst en december te zijn tegen de tijd dat je je kegels tentoonstelt. Laat ze het hele jaar door je huis versieren – kies neutrale kleuren uit onze kerstbestendige kegelsjablonen. De handgreep kan ook op verschillende manieren worden ontworpen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld kleurrijke garens of garens met patroon die je mooie zelfgemaakte kegel helemaal afmaken.

Vul de kegels met veel lekkernijen

De meeste papieren kegels hebben een opening die natuurlijk moet worden gebruikt. Hieronder laten we je een paar goede suggesties zien waar je je kegels mee kunt vullen. Lees verder en laat je inspireren.

  • Vul ze met sparren, mos en kegels voor een rustieke en natuurlijke look. Dit is vooral een goed idee voor de kerstperiode – je kunt ook een schattig elfje aan de zijkant van het kegeltje toevoegen. Als de kegels gemaakt zijn van stevig materiaal en dik karton kunnen ze ook aan de voordeur hangen en gasten verwelkomen.

  • Vul de hoorntjes met zelfgemaakte lekkernijen, zoals gefrituurde engelenvleugels, Deense pepernoten en andere heerlijke koekjes. Hang ze aan de kerstboom of sluit de kegeltjes af met tape en geef ze cadeau als gastvrouw.

De geschiedenis van de kegel

De kegel is een van de oudste decoraties in de kerstboom en dateert uit het midden van de 19e eeuw. Maar daar begint het verhaal niet. Voordat de kegel een klassiek kerststuk werd, werd hij gewoon verpakt. Sindsdien is hij een van de meest kerstachtige dingen die we hebben.

Vroeger werd de kegel gebruikt door de kruidenier en reizigers die meel, suiker, graan en vergelijkbare producten in bulk verkochten. Ze steken deze voorwerpen in de kegel en sluiten deze vervolgens af met tape.

De traditie van het kegeltje met iets eetbaars bestaat al heel lang. Het oude nummer ""Højt fra træets grønne top"" (""From the green top of the tree"") uit 1847 gebruikt de volgende lijnen om ons te vertellen dat: Eerst moet de boom worden weergegeven, daarna moet er worden gegeten. En daarvoor zijn de kegels en gevlochten kersthartjes perfect voor het verbergen van allerlei lekkernijen die in december worden gegeten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present