Ribbelkarton

Hier vind je onze selectie golfpapier en golfkarton voor zowel creatieve projecten als verpakkingen. Kies tussen het bekende grijsbruine golfkarton, verkrijgbaar in rollen, of fijn gegroefde, hoogwaardige golfpapier. Golfkarton geeft een goed effect voor papierwerk, kaarten en uitnodigingen. Koop golfkarton en golfpapier op rollen of verpakkingen met verschillende kleuren.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Golfkarton en golfkarton zijn niet alleen geschikt voor verpakkingen

Hier in onze uitgebreide webshop vindt u een schat aan creatieve artikelen, accessoires, gereedschap en decoratieve artikelen. De meest voor de hand liggende dingen om mee te werken bij papierproducten zijn papier en karton, maar je hebt misschien niet overwogen om golfkarton en karton te gebruiken voor je creatieve projecten.

Golfkarton en golfkarton zijn niet alleen handig om spullen in te verpakken om ze te beschermen. Dit soort karton kan ook worden gebruikt voor alles van gebruiksvoorwerpen en decoratieartikelen tot benodigdheden voor andere creatieve doeleinden.

In ons productassortiment hier bij Creativ Company ligt onze focus op aantrekkelijke en nuttige dingen – en dit omvat golfkarton en karton. We hebben zowel golfkarton in platen als golfkarton op rollen.

Karton en karton zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en het golfkarton is ook verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen.  U kunt golfkarton kopen in gewichtsklassen zoals 80 of 120 gsm. Houd er rekening mee dat het gsm-nummer vaak niet gespecificeerd is voor de verschillende golfkartonproducten.

Wat is het verschil tussen golfkarton en golfkarton?

Er zijn verschillende verschillen tussen golfkarton en golfkarton, maar een van de belangrijkste verschillen is dat het karton uit drie lagen bestaat, waarbij de middelste laag golfkarton is en de twee buitenste lagen glad zijn. Golfkarton is daarentegen gewoon een zwaar papiermateriaal dat de karakteristieke geplooide vorm heeft gekregen.

Het bruine karton, dat geen voeringplaten heeft, is vergelijkbaar met de middelste laag van het traditionele bruine golfkarton. Dit betekent dat het over het algemeen geen lijm bevat. Als er lijm in het karton zit, zal het deel uitmaken van het papiermateriaal zelf en geen kleefmiddel tussen verschillende lagen.

Wanneer we naar papierproducten in het algemeen kijken, is het voornamelijk het gewicht dat bepaalt of het product wordt gedefinieerd als papier, karton of karton. Grofweg worden gewone papieren producten met een gewicht van minder dan 150 gsm papier genoemd, terwijl alles wat 150 tot 600 gsm weegt, kaart wordt genoemd. En last but not least hebben we karton, een stevig product van papier met een gewicht van meer dan 600 gsm.

Wat moet je doen met je overgebleven golfkarton?

Als u klaar bent met snijden en plakken met uw golfkarton, moet u het op de een of andere manier weggooien. Lange tijd was het niet de bedoeling om het gewone bruine golfkarton in de recyclingbak te gooien vanwege de lijm en op basis van afvalsortering en hoe gemakkelijk het is/was om te recyclen. Dit is veranderd, dus de meeste gemeenten stellen u vandaag in staat om golfkarton in de afvalbak te gooien.

Dit is waarschijnlijk omdat technologie het mogelijk heeft gemaakt om afval beter te sorteren en omdat veel golfkarton vandaag de dag biologisch afbreekbare lijm bevat. Voordat u golfkarton in uw afvalbak gooit, moet u nagaan of de gemeente waar u woont het zal aanvaarden. Zorg er ook voor dat het golfkarton schoon en droog is voordat je het in de prullenbak gooit of recyclet.

Klassiek bruin of een spannendere kleur?

De klassieke bruine kleur van golfkarton is mooi genoeg, maar niet echt spannend. Het is ook niet bijzonder geschikt voor diverse ambachtelijke projecten. U kunt het karton schilderen om de kleur te krijgen die u wilt, of u kunt overwegen golfkarton in verschillende kleuren te kopen.

Hier in onze webshop vindt u karton en karton in de klassieke bruine kleur, maar u kunt ook golfkarton in verschillende kleuren kopen. Deze verpakkingen worden meestal geleverd met een goede selectie kleuren, dus er is voor elk wat wils.

Als je een figuurtje van een hond met bruin bont van golfkarton wilt maken, dan is de klassieke bruine kleur waarschijnlijk prima, maar als je andere dingen, mensen of dieren met verschillende kleuren wilt maken, is het een goed idee om veel karton en papier in verschillende kleuren bij de hand te hebben.

Wat kun je maken met golfkarton en karton?

Het bijzondere aan golfkarton en geribbeld karton is de geribbelde of geplooide structuur van het papier. Deze ruches geven een licht 3D-effect en maken het karton of karton wat steviger. Op internet vind je heel wat ideeën over wat je kunt doen met golfkarton en golfkarton. Natuurlijk kunt u altijd gewoon golfkarton gebruiken om de dingen in te pakken die u wilt beschermen, maar u kunt er ook decoratieve artikelen en speelgoed mee maken.

Enkele concrete voorbeelden van wat u kunt maken van golfkarton en karton zijn:

  • Clowns van golfkarton
  • Doos met deksel, waar het golfkarton de rand versiert
  • Zelfgemaakt speelstadje van gerecycled materiaal en golfkarton
  • Speelgoed/decoraties van gekleurd golfkarton (bijv. displaydoosjes of koppen op stokjes)

Je kunt de ideeën opzoeken in onze ideeëncatalogus voor instructies over hoe je de verschillende dingen maakt. U kunt ook specifieke ideeën zien voor het individuele product. Dit doet u door op de productpagina te klikken of door op QuickView te tikken/klikken.

Het is mogelijk dat er geen specifieke suggesties of ideeën zijn over waarvoor u de gewone golfkartonplaat kunt gebruiken. In dat geval moet u zelf een idee bedenken of elders informatie zoeken. U mag ook normaal golfkarton/karton gebruiken, d.w.z. als verpakking.

Deel je spannende creaties met ons

Het creatieve universum reikt zo ver en breed als de menselijke verbeelding. Er zijn zoveel dingen die karton, karton en papier – samen met een heleboel andere producten – kunnen worden gebruikt voor En we vinden het geweldig om te zien wat onze klanten bedenken. Als je iets maakt waar je trots op bent, wil je het misschien op Instagram of andere sociale media posten.

Als je dat doet, dan willen we het graag zien. Soms plaatsen we spannende projecten die onze klanten hebben gedaan, deels omdat we het met anderen willen delen en deels om de persoon die het heeft geplaatst wat aandacht te geven. U kunt ons taggen met @cchobby of de hashtag #cchobby gebruiken. We kunnen niet beloven alles te zien, maar we doen ons best om bij te blijven met wat onze fantastische doe-het-zelvers doen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present