Papier- en kaartenopslagsystemen

We hebben een groot assortiment kaartrekken voor scholen, instellingen en hobbygebruik. Gebruik de rekken om je kaartvellen netjes op kleur te sorteren. Kies uit verschillende soorten kaartenrekken in zowel hout als wit gelakt metaal. Onze kaartenrekken zijn verkrijgbaar met of zonder kaarten.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Organiseer je kleuren met een kartonnen/papieren opbergrek

Karton en papier zijn belangrijke onderdelen van veel hobbyprojecten. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je de vele vellen kunt bijhouden zodra je creativiteit de vrije loop gaat laten. Karton en papier worden volumineus gebruikt voor de feestdagen, wanneer er bijvoorbeeld kersthartjes, paashazen en nog veel meer moeten worden gemaakt.

Daarom zijn papier en karton van verschillende soorten en kleuren belangrijke elementen om bij de hand te hebben voor wie graag creatief is en zijn eigen decoraties maakt voor de kerst en de rest van het jaar. Hetzelfde geldt voor scholen en instellingen, waar de feestdagen ook worden gemarkeerd door het maken van geschikte decoraties in royale hoeveelheden die tijdens de hele feestdagen muren, plafonds en ramen kunnen versieren.

Maar hoe zit het met de opslag van de grote hoeveelheid karton? Als er veel karton en papier nodig is voor decoraties, zijn er meestal veel verschillende kleuren nodig, zodat je precies de juiste contrasten kunt vinden op het kersthart of een ander decoratief item.

Het kan snel een rommel worden als je 12 verschillende kleuren karton op tafel legt en het beste hoopt. Dat geldt thuis, wanneer je echt begint te snijden en lijmen, maar vooral op scholen en andere instellingen, waar veel handen tegelijkertijd papier en karton nodig hebben.

Als enthousiaste decoreerder is het daarom de moeite waard om te investeren in een kartonnen of papieren opbergrek, waarmee u gemakkelijk uw kartonnen en papieren dozen kunt bijhouden en alle kleuren gescheiden kunt houden.

Om dezelfde reden is een kartonnen/papieren opbergrek ook onmisbaar in scholen en instellingen waar veel papier nodig is voor veel verschillende mensen.

Met een kartonnen/papieren opbergrek zorg je ervoor dat er altijd orde is in de kleuren en eventueel in verschillende soorten karton en papier, zodat je altijd gemakkelijk het juiste materiaal vindt voor een kersthart in bijvoorbeeld een heel speciale kleur.

Dit is vooral handig als kinderen betrokken zijn bij creatieve projecten, want als de kleintjes eenmaal willen knippen en plakken, kan hun gevoel voor orde op de achtergrond terechtkomen.

Het bezit van een kartonnen/papieren opbergrek heeft dus veel voordelen voor iedereen die serieus op zoek gaat naar papier en karton wanneer de feestdagen naderen of wanneer de creatieve drang zich voordoet. 

Daarom hebben we hier op deze pagina ons assortiment kartonnen en papieren schappen samengesteld, waar je bijvoorbeeld een boekenkast kunt vinden die bij je past als het gaat om grootte en materiaal. We verkopen ook rekken en karton aan scholen, instellingen en particulieren, zodat iedereen de kans heeft om het plezier van creatief zijn te ervaren – en onderweg zijn papieren items onder controle te hebben.

Kartonnen rek en papierrek van hout

Een populaire en klassieke keuze is een houten opbergrek van karton of papier. Houten meubilair is over het algemeen aantrekkelijk en zal daarom een positieve bijdrage leveren aan elke ruimte – zowel voor instellingen als voor scholen en particuliere woningen. Het warme, natuurlijke hout brengt leven en gezelligheid in een kamer, en een houten kartonnen of papieren rek is daarom een goede keuze voor wie zijn karton en papier uit het zicht wil hebben, in plaats van het in een kast te verbergen.

Een houten opbergrek van karton/papier ziet er extra aantrekkelijk uit als je het vult met papierproducten in alle kleuren van de regenboog. Er is dus geen reden om je opbergrek uit de weg te ruimen in een kast of iets dergelijks.

Een houten opbergrek van karton/papier is ook een stevig meubel van goede kwaliteit, dat jarenlang een vast onderdeel van je hobbyleven en je huis kan worden.

Bij Creativ Company kunt u opbergrekken in verschillende hoogtes en breedtes kopen, zodat u er een kunt vinden die past bij de ruimte die u tot uw beschikking hebt. De opbergrekken worden allemaal geleverd met praktische planken om uw papierwaren te scheiden, en u krijgt ook een of meer laden onderaan het apparaat voor het opbergen van , , en andere accessoires voor uw creatieve projecten.

papier-/kartonrek incl.karton

Wil je creatief aan de slag en je eigen kerstdecoratie maken? Dan kunt u hier bij Creativ Company een compleet pakket kopen waar u alles krijgt wat u nodig hebt om aan de slag te gaan.

Je kunt een kartonnen/papieren opbergrek kopen dat tot de rand gevuld is met karton, zodat je snel aan de slag kunt met je creatieve projecten.

Een rek met karton is een praktische investering voor scholen en instellingen waar grote hoeveelheden karton nodig zijn om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met de kerstknipsels van dit jaar.

Doe inspiratie op voor kartonprojecten in onze ideeëncatalogus

Als creatieve ziel weet je dat je met duizenden verschillende dingen kunt beginnen zodra je wat karton, een schaar en een beetje lijm op tafel hebt liggen. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt snijden en maken met verschillende kleuren en karton en papier – de perfecte materialen voor iedereen die graag creatief is.

Maar soms is het leuk om iets als uitgangspunt te hebben. Inspiratie vindt u in onze , waar we verschillende ideeën hebben verzameld over wat u kunt maken met de artikelen in uw kartonnen/papieren opbergrek.

We hebben een aantal handleidingen samengesteld over hoe je bepaalde dingen moet doen en je kunt altijd iets nieuws en spannends vinden om aan de slag te gaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present