Handgeschept papier

Handgemaakt papier heeft een speciale textuur en kan worden gebruikt voor hobbyprojecten, papierkunst, kaarten en nog veel meer. Hier vind je zowel kant-en-klaar papier als materiaal om zelf papier te maken. Koop papierpulp en een frame/mal voor papierproductie.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spannend assortiment handgemaakt papier

Of u nu zelf papier wilt maken of kant-en-klaar, handgemaakt papier wilt kopen, u bent bij de juiste webshop aangekomen. Hier kun je de dingen kopen die je nodig hebt om zelfgemaakt papier te maken, maar je kunt ook het afgewerkte product kopen.

Omdat we voortdurend nieuwe voorraad ontvangen en regelmatig nieuwe artikelen in de webshop creëren, kan het zijn dat het assortiment verandert. Dit is te danken aan onze gelijke tred met de trends en dit betekent dat u altijd kunt rekenen op nieuwe en moderne producten.

We verkopen artikelen zoals papierpulp, papierbereidingskits, handgemaakt papier met patroon op vellen, handgemaakt papier met patroon in spannende vormen en papieren gietframes. Met deze producten ben je goed beschermd, ongeacht het soort handgemaakt papier dat je zoekt.

In welk product u ook geïnteresseerd bent, u kunt er meer over lezen door op het individuele product te klikken. Op de productpagina van elk product vindt u informatie zoals het EAN-nummer, de hoeveelheid inhoud, de grootte, het gewicht, de kleur en het type, en het seizoen indien van toepassing.

Het mooie van handgemaakt papier

Effen papier kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt, maar er zijn bepaalde dingen waarvoor normaal papier niet geschikt is. Als je een beetje feestelijkheid en kleur wilt toevoegen aan je dagelijks leven of als je decoraties nodig hebt voor een specifiek soort ornament, kan het geweldig zijn om wat handgemaakt papier bij de hand te hebben.

Het handgemaakte papier dat u in onze webshop kunt kopen, is afkomstig van onze leveranciers en wordt dus vooraf geproduceerd. We maken geen papier dat we vervolgens in de webshop verkopen, maar het is wel mogelijk dat we achter het ontwerp staan, terwijl het eigenlijke productieproces ergens als India plaatsvindt. Ondanks het feit dat we het handgemaakte papier van de fabrikant krijgen, kunt u er zeker van zijn dat het nog steeds met de hand wordt gemaakt en niet in massa wordt geproduceerd door machines.

Wanneer een item met de hand gemaakt wordt, heeft het wat meer luxe en kwaliteit. En er zit nog iets bijzonders in het ontvangen van een uitnodiging die gemaakt is van handgemaakt papier met mooie patronen.

In onze ideeëncatalogus vindt u concrete ideeën voor wat u met handgemaakt papier kunt doen. Je kunt hier in onze webshop op zoek gaan naar handgemaakt papier en vervolgens producten uitvinken, zodat je alleen de ideeën kunt zien, of inspiratie opdoen voor het gebruik van het individuele product door verder naar beneden op elke productpagina te kijken.

Als we specifieke ideeën hebben over het gebruik van een individueel product, worden deze vermeld onder de kop 'Het product is in deze ideeën opgenomen'.

De voordelen van zelfgemaakt papier van pulp

Als uitgangspunt kunt u erop vertrouwen dat de producten die wij verkopen zijn goedgekeurd en veilig zijn voor gebruik. Maar misschien wilt u nog steeds meer invloed hebben op de dingen die u maakt en om ervoor te zorgen dat u uitgebreide controle hebt wanneer u met papier werkt, kunt u ervoor kiezen om de benodigde artikelen te kopen en vervolgens uw eigen papier te maken.

Als je zelfgemaakt papier maakt, kun je papierpulp of oud papierafval gebruiken. Je kunt een klein beetje van beide gebruiken en het dan mengen om een mooie mix van oud en nieuw te maken. Dit geeft u een goede kwaliteit in de vorm van nieuw papier en hergebruikt ook oud papier, wat bijdraagt aan een betere CO2-voetafdruk.

Als je zoekt naar 'zelfgemaakt papier', verschijnen er veel verschillende ideeën. Sommige zijn waarschijnlijk niet relevant, omdat de naam en/of beschrijving van het idee gewoon beide woorden bevatten. Maar je kunt de ideeën wel gebruiken als inspiratie voor wat je met zelfgemaakt papier kunt doen. Je kunt hetzelfde doen met zelfgemaakt papier dat je zelf maakt, maar dan met handgemaakt papier dat je zelf maakt. Al onze ideeën voor het gebruik van zelfgemaakt papier vind je ook een handleiding voor het maken van zelfgemaakt papier met kleur.

Wat kunt u doen met de producten op deze pagina?

De concrete suggesties voor wat u kunt doen met de producten die u op deze pagina kunt vinden, zijn sterk afhankelijk van wat het product is. Als u papieren pulp- en papiergietkaders koopt (of als alternatief een set om zelf gemaakt papier te maken), kunt u uw eigen papier maken. Je kunt het papier inkleuren of de gebroken witte kleur laten behouden. Voor je eigen papier gebruik je papierpulp, water en een lijst, maar ook gereedschap zoals wegwerphandschoenen en een emmer.

Je kunt veel verschillende dingen maken, zoals kant-en-klaar handgemaakt papier. Het geperforeerde papier met mooie patronen is perfect voor decoupage en andere decoraties. Het papier met patroon op vellen is perfect om uit te snijden, zodat je je eigen formaat en vorm kunt kiezen.

Je kunt veel inspiratie opdoen voor het gebruik van geperforeerd handgemaakt papier en handgemaakt papier met patroon op vellen. Blader door onze ideeëncatalogus.

Waarom u handgemaakt papier en zelfgemaakt papier bij ons moet kopen

Of de producten van onze webshop nu door een externe leverancier worden geleverd, of dat ze van een fabrikant komen waarmee we samenwerken, u kunt er zeker van zijn dat de producten veilig zijn en vrij van schadelijke stoffen. We doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat de papierproducten in ons assortiment vrij zijn van zuur en lignine.

Wanneer u producten van ons koopt, doet u zaken met een bedrijf dat sterk gericht is op consumenten, werknemers, het klimaat en fysieke en mentale gezondheid. Actief blijven is belangrijk voor een gezond en lang leven, maar we vinden het net zo belangrijk om creatief te zijn, omdat creatieve activiteiten je ademruimte geven waar je je kunt ontspannen en je hartslag kunt verlagen. Dit betekent dat u stress beter kunt voorkomen, wat weer van invloed is op uw fysieke gezondheid.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present