Effen karton en papier

We hebben een ruime keuze aan kwalitatieve effen kaarten. We hebben verschillende soorten kaarten voor hobby- en schoolgebruik, waaronder effen kaarten, Franse kaarten, scheurpapier, scrapbookpapier, enz. Kies uit individuele kleuren kaarten of koop pakketten met verschillende kleuren. We hebben ook speciale verpakkingen voor Kerstmis en Pasen in geschikte kleuren die bij de feestdagen passen. We hebben ook kaartrekken voor scholen en instellingen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Effen kaart en papier voor je droomproject

Enkele van de basismaterialen om creatief te zijn zijn papier en karton. Als je ze hebt, kun je bijna alles doen met een flinke dosis creativiteit en behendigheid. Gelukkig hebben we bij Creativ Company een enorme selectie van karton en papier in een ongelooflijk aantal prachtige kleuren, kwaliteiten en soorten.

Zo kun je eenvoudig je voorraad aanvullen, zodat je klaar bent voor je volgende creatieve project. Probeer een kaart te kopen in een kleur die je normaal niet koopt. Laat je inspireren door de kleur en zie wat er uit kan komen. Je zult versteld staan van waar je je op kunt laten inspireren en wat je kunt bereiken als je iets uitprobeert dat je gewoonlijk niet uitprobeert.

Kaart is niet alleen kaart

Kaart is niet alleen kaart. Papier is niet alleen papier. Ze hebben een eigen wereld en er kan een enorm verschil zijn tussen welk papier en welke kaart het beste gebruikt kunnen worden voor verschillende projecten. Daarom hebben we altijd veel verschillende soorten kaarten en papier op voorraad.

We hebben dun, fijn papier en dik, sterk karton. We bieden zowel effen karton als papier aan, alsook papier en karton met verschillende patronen en structuren. Je kunt ook zeer dik en stijf kraftkarton vinden, gemaakt van gerecycled karton. Tot slot hebben we ook tekenpapier in verschillende diktes en met verschillende oppervlakken, en je kunt Franse kaarten vinden met een ruwer oppervlak dan standaardkaart.

Als je eenmaal de mooiste kleuren en kwaliteiten van karton en papier hebt, hoef je alleen nog maar de schaar en lijm uit te steken en aan de slag te gaan met het maken van mooie creaties voor alle gelegenheden.

Effen kaart en papier voor alle gelegenheden

Bij Creativ Company vindt u effen kaart en papier in verpakkingen met slechts één kleur. Maar we hebben het ook makkelijk voor je gemaakt als je decoraties wilt maken voor een van de feestdagen. We hebben kaarten samengesteld in verpakkingen met seizoenskleuren.

Daarom vindt u er pakketten met kerstkaart, paaskaart en zelfs lentekaart. Elke verpakking bevat een aantal vellen in elke kleur en de kleuren die we traditioneel gebruiken voor bv. Kerstmis en Pasen. Een kerstpakket zal dus kleuren zoals donkergroen, lichtgroen en rood bevatten, terwijl een paaspakket gele en lichte kleuren zal bevatten.

Maar wie zegt dat Kerstmis rood en groen moet zijn of dat Pasen alleen maar geel mag zijn? Bij Creativ Company heb je elke kans om je favoriete kleur te vinden en die te gebruiken voor kerstdecoratie als je dat wilt. Zelfs als het paars is.

We hebben ook het mooiste traanpapier met een witte kern en verschillende prachtige patronen aan beide kanten van het papier. Dus als je het scheurt, geeft het een heel mooi effect. Leuk voor bijvoorbeeld collages of decoupage.

Onze gestructureerde kaart kan worden gebruikt als u uitnodigingen of plaatskaarten moet maken. Gebruik het samen met helder wit papier en het ziet eruit als een miljoen dollar.

Krea-projecten met kaart

Je hebt alleen inspiratie nodig voor projecten waarbij je gewoon karton en papier kunt gebruiken. Als de ideeën wat dunner zijn, kun je onze grote ideeëncatalogus bekijken, boordevol inspiratie, patronen en gidsen voor veel leuke en gezellige projecten. Je vindt projecten voor speciale seizoenen en projecten die het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

Als je creatief wilt zijn met karton en papier kun je het project op verschillende manieren benaderen, afhankelijk van wat je gaat maken. Je kunt kaarten en papier op elkaar knippen en plakken om mooie figuren of afbeeldingen te maken die je kunt ophangen of op een standaard kunt zetten, of zelfs aan een muur kunt bevestigen.

Je kunt ook een iets andere aanpak kiezen en patronen maken met dingen die je in de natuur vindt en waarmee je je figuur kunt versieren. Je kunt de kaart als basis gebruiken voor een figuur van bladeren, beukennoten of takjes. In feite is het alleen je verbeelding die de grenzen bepaalt voor wat je kunt gebruiken bij het maken van creatieve dingen met kaart.

Effen karton en papier zijn ook ideaal om dingen mee te bouwen. Je kunt dozen van het papier vouwen of dozen van karton knippen en lijmen. Als je dik kraftkarton gebruikt, kun je modelwoningen of andere grote constructies bouwen. Vergeet niet om een volwassene naast je te hebben, want kraftkarton moet met een hobbymes worden gesneden en met een lijmpistool worden vastgelijmd. Het is niet geschikt voor kleine vingers.

Je hebt ook een volwassene nodig om te helpen als kinderen papier snijden, maar als je een snijmat en een papiermes hebt, kun je de mooiste silhouetten of mobieltjes uit karton snijden. Je vindt er ongelofelijk veel mooie sjablonen waaruit je kunt putten. Zo kun je ze precies zo maken als je wilt.

Creativiteit biedt rust en extra waarde in het dagelijks leven

Je kunt gewoon karton en papier gebruiken om te schilderen of te tekenen. Je kunt papier krijgen met een speciaal oppervlak dat goed werkt als je met een potlood tekent, en er is ook papier dat beter is als je bijvoorbeeld aquarel wilt schilderen.

Of je nu tekent, schildert of foto's uitsteekt van een kaart, het zijn allemaal creatieve projecten die je rust en tijd geven om te duiken. Dit is een hectisch cadeau voor elke dag en het project hoeft eigenlijk niet meer dan een schets van tien minuten op een vel papier te zijn. Gewoon even je hersenen kalmeren maakt een wereld van verschil. Het betekent dat je meer aanwezig kunt zijn voor je geliefden. En dan voel je jezelf en laat je je innerlijke gevoelens uitdrukken in een creatief proces. Dit is zo'n kostbare tijd.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present