Hobbymessen en kunstschildersmessen

Wij hebben een grote keuze aan hobby- en snijmessen en ook reservemessen. We hebben hobbymessen voor de meeste soorten knutselprojecten. Kies uit roterende messen en cirkelsnijders, kunst- en hobbymessen en vingertopmessen.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Grote keuze aan snijmessen en ambachtelijke messen

De naam Creativ Company weerspiegelt de kern van ons bedrijf, omdat we ons vooral richten op creativiteit, hobby's en doe-het-zelfprojecten. Je kunt veel dingen zelf doen, door out-of-the-box te denken of door je te laten inspireren door onze ideeëncatalogus. Als je met creatieve dingen werkt, zoals snijden en snijden, heb je de mogelijkheid om een breed scala aan hobbyartikelen voor thuis te maken.

Een verzameling gereedschappen voor creatief werk is nauwelijks compleet zonder een goede selectie snijmessen en ambachtelijke messen. Daarom hebben we in onze webshop de producten verzameld die bij deze categorie passen. Dit betekent dat u gemakkelijk de producten kunt vinden die u zoekt of die u nodig hebt.

Het is altijd leuk om goed gereedschap bij de hand te hebben en veel dingen zijn gemakkelijker om mee te werken als je geen gewone schaar hoeft te gebruiken.

Onder de bovenstaande producten kunt u verschillende soorten kiezen en u kunt op elk product klikken als u meer informatie wilt zien. Op de individuele productpagina vindt u informatie zoals verwachte levertijd, productnummer, merknaam en EAN-nummer. Specifiek voor de messen op deze pagina kunt u vaak ook zien of het individuele model geschikt is voor rechts- of linkshandigen.

Scherpe prijzen voor bv. messen voor messen, ambachtelijke messen, roterende messen en snijmessen

We doen ons best om scherpe en concurrerende prijzen te hebben voor alle artikelen in onze webshop. Het is voor ons van essentieel belang dat u een geweldig mes voor een goede prijs kunt kopen. We proberen zoveel mogelijk een brede selectie te hebben en we zorgen ervoor dat we grote partijen kopen zodat we een betere aankoopprijs krijgen van onze leveranciers.

Wanneer u messen, ambachtelijke messen, snijmessen en vele andere producten uit onze webshop koopt, kunt u rekenen op goede producten tegen gunstige prijzen. Sommige messen zijn duurder dan andere, maar dit komt bijvoorbeeld door de vorm van elk mes. Hoe verder het mes wordt geschoven, hoe hoger de prijs waarschijnlijk zal zijn.

Als u dat kunt doen met een eenvoudig mes, zoals een snijmes of losse messen, is de prijs lager dan wanneer u een roterende snijder of misschien een hele set snijmessen, beitels en zagen wilt.

Soms hebben we geweldige aanbiedingen op de messen op deze pagina, zodat u meer geld kunt besparen door uw producten bij ons te kopen.

Waarom zijn snijmessen en ambachtelijke messen goed om te hebben?

Een gewone schaar is niet zo gemakkelijk te gebruiken bij het knippen van ronde vormen en is ook niet geschikt om het midden van het papier uit te knippen zonder naar het midden te snijden. "Snijmessen en hobbymessen zijn ideaal om fijne lijnen te maken en dankzij de punt van het mes kun je de richting gemakkelijker regelen, waardoor je het mes kunt verplaatsen en het 'binnenste deel' van je papier kunt verwijderen."

Bij gewone messen zijn ze vaak groot en onpraktisch en daarom niet geschikt voor de ambachtelijke sector. Bijvoorbeeld bij het snijden van bijvoorbeeld papier, waar je je echt moet concentreren, is het makkelijker om een snijmes, een vingertopmes of een ambachtelijk mes te bedienen.

Roterende uitstekers zijn ook geweldig om in je creatieve gereedschapskist te hebben. Roterende messen zijn perfect voor het maken van rechte lijnen. Ze zijn handiger dan een schaar, omdat je de roterende snijder in een lange, soepele beweging moet laten draaien, terwijl je de messen tijdens het knippen omhoog en omlaag moet bewegen. Wanneer u met een gewone schaar knipt, kunt u gemakkelijk groeven maken, tenzij u ze goed onder controle kunt houden.

Waarvoor kunnen de messen worden gebruikt?

Alle messen op deze pagina zijn bedoeld voor het snijden van bijvoorbeeld papier en dunne stof. Waarschijnlijk zijn er nog veel meer dingen waarvoor u de afzonderlijke messen kunt gebruiken dan we hier hebben vermeld. Maar met een snijmes kun je natuurlijk zelfgemaakte kerstdecoraties uitsteken en papier uitsnijden. Er kunnen echter grenzen zijn aan de dikte van een laag papier die u kunt doorsnijden, dus voor sommige stukken moet u in plaats daarvan een andere laag gebruiken.

De andere soorten messen kunnen ook voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Net als het snijmes kan het ambachtelijk mes ook worden gebruikt voor zelfgemaakte kerstdecoraties en het knippen van papier. Het kan ook worden gebruikt om rechte lijnen te snijden die superscherp zijn en kan gemakkelijk beter presteren dan hetzelfde werk met een schaar.

Veel van onze messen in de winkel kunnen voor een breed scala aan dingen worden gebruikt en het is aan u of u ze wilt gebruiken om creatieve dingen te maken of ze als gereedschap op kantoor wilt gebruiken.

De messen kunnen na verloop van tijd bot worden. Controleer daarom altijd of er losse messen voor het model van uw voorkeur zijn, zodat u het mes kunt vervangen. Sommige producten worden geleverd met reservebladen van de fabrikant.

Krijg veel geld bij Creativ Company

We beperken ons tot het uiterste op het gebied van creativiteit, goede klantenservice, scherpe prijzen en onze grote focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid en het milieu. Bij ons zijn deze dingen van het grootste belang en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je elke keer dat je bij ons shopt een goede ervaring hebt.

Of u nu een nieuwe of terugkerende klant bent, u kunt op ons rekenen en u kunt ook op ons rekenen voor de verzorging van uw goederen. Als je niet tevreden bent met je artikelen, ruilen we ze graag om. Je kunt dingen kopen in onze webshop of onze fysieke winkel bezoeken.

We hopen dat u hier in onze webshop vindt wat u nodig hebt. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag. U vindt onze contactgegevens op onze klantenservicepagina.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present