Notitieboeken

Hier vind je ons brede assortiment notitieboekjes en schetsboeken met zachte en harde kaft. Kies uit veel soorten schriften met blanco pagina's, lijntjes of blokjes. De schriften hebben een hoes van ruw natuurlijk papier met een ruw oppervlak. We hebben notitieboekjes en schetsboeken met zachte en harde kaft in verschillende formaten.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Notitieboekjes voor alle doeleinden

Ben je graag creatief op de een of andere manier, dan is een notitieboekje een goede vriend om bij je te hebben. Hetzelfde geldt voor iedereen die goed op weg is om het ene vak of het andere te leren, waarbij een goed notitieboekje essentieel is om de rijkdom aan nieuwe informatie te kunnen vastleggen. 

Ben je student, heb je een kind op school of heb je een notitieboekje nodig voor een creatief doel? Kijk dan eens naar ons assortiment op deze pagina. Hier vindt u een notitieboekje voor uw specifieke behoeften, waarbij u kunt kiezen uit notitieboekjes met gestreept of vierkant papier, of blanco pagina's.

Je vindt er ook schriften in verschillende formaten, allemaal gemaakt van ruw natuurlijk papier, dat prettig aanvoelt en mooi is om naar te kijken, zodat je niet te veel hoeft te puzzelen over welk ontwerp je moet kiezen.

Laat je creativiteit de vrije loop met een schetsboek

Notitieboekjes zijn populair voor alle creatievelingen die graag tekenen en schilderen. Hier is een klassiek schetsboek – een notitieboekje met blanco pagina's – precies de juiste keuze, omdat je volop de kans hebt om je vaardigheden te oefenen en te ontwikkelen.

Met een schrift met blanco pagina's en een scherp potlood heb je altijd de kans om je creativiteit de vrije loop te laten op de witte pagina's. Omdat het gemakkelijk is om beide items in je tas te dragen, is een schrift met blanco pagina's ook het perfecte accessoire als je schetsen wilt maken van iets wat je in de natuur, in de stad of onder de mensen om je heen ziet.

Met een notitieboekje in je tas kun je dus altijd beginnen met het ontwikkelen van je creatieve talent als je daar zin in hebt. En omdat al je schetsen worden verzameld in een duurzaam en praktisch boek, hoef je niet bang te zijn ze te verliezen.

Onze notitieboekjes zijn van goede kwaliteit, met een harde kaft die uw schetsen veilig in uw tas en elders bewaart en u weet altijd waar u uw schetsen kunt vinden.

Notitieboekjes voor andere creatieve projecten

Een notitieboek hoeft niet alleen een verzameling van blanco vierkante pagina's te zijn. Binnen ons assortiment op deze pagina vind je ook andere mogelijkheden om creatief te zijn met een notitieboekje dat niets met schetsen te maken heeft.

Een notitieboek is ook een voor de hand liggende keuze voor een mooi scrapbook, en we verkopen zelfs notitieboekjes die speciaal voor dat doel zijn gemaakt. Je kunt schriften vinden met grote, blanco pagina's en veel ruimte voor foto's en knipsels, en de voorpagina van onze plakboeken is ook gedecoreerd met kleuren en patronen, en wordt meestal ook geleverd met een venster zodat je een foto kunt invoegen van de persoon over wie het boek gaat. 

Onze scrapbooks zijn gemaakt met sterke pagina's waarmee je een heel speciale herinnering kunt creëren voor een geliefde om te vieren in verband met een bevestiging, huwelijk of tienjarige verjaardag.

In een scrapbook kun je betekenisvolle foto's invoegen en mooie decoraties maken die het boek een unieke look geven en het een heel bijzonder cadeau maken voor elke grote gelegenheid.

Bij Creativ Company vind je ook andere notitieboekjes die je creatieve genen kunnen prikkelen en je kunt inspiratieboeken kiezen met veel goede ideeën voor wie iets nieuws wil leren.

Houd je gedachten bij met klassieke Chinese notitieboekjes

Als je graag je gedachten opschrijft of als het nodig is voor school of studie, is een klassiek Chinees notitieboekje een goede keuze. Chinese notitieboekjes hebben gevoerde pagina's, zodat je je aantekeningen en gedachten op de lege pagina's kunt ordenen.

Ze zijn dus goed om bij de hand te hebben bij het maken van een boodschappenlijstje, het opschrijven van een goed idee of gedachten die je niet mag vergeten. Met een notitieboekje in je tas kun je altijd de belangrijke dingen opschrijven en als je één notitieboekje gebruikt, weet je altijd waar je belangrijke ideeën kunt vinden, of alleen je boodschappenlijstje, wanneer dat nodig is.

Chinese notitieboekjes zijn ook een goede keuze voor wie een dagboek bijhoudt en een praktisch en eenvoudig notitieboekje wil voor al zijn gedachten. Onze Chinese notitieboekjes zijn in de eenvoudigste zin van het woord – gewoon een blanco omslag met gevoerde pagina's, dus er is niets om je af te leiden van je gedachten als je begint te schrijven.

Tot slot zijn Chinese notebooks ook een voor de hand liggende keuze voor studenten van elk niveau. Een notitieboekje heeft als voordeel dat al je aantekeningen in één boekje zitten, zodat je geen gedoe hoeft te hebben met verspreide pagina's die verloren gaan in je tas.

Een notitieboek is een belangrijk element voor studenten op alle niveaus, ook volwassenen, omdat de nieuwe vaardigheden altijd moeten worden genoteerd om ze te onthouden, ongeacht waar ze leren.

Vind een notitieboekje in de perfecte maat

Bij Creativ Company vind je schriften in verschillende maten, zodat je een formaat kunt kiezen dat perfect bij je behoeften past. Als je bijvoorbeeld graag grote schetsen en tekeningen maakt, kun je kiezen voor een groot notitieboekje met blanco pagina's in A4, zodat je je creativiteit optimaal kunt uitdrukken.

Als u een kleiner notitieboekje nodig hebt dat gemakkelijk in uw tas past, vindt u ook veel opties. Je kunt ook kiezen voor middelgrote schriften met veel schrijfruimte en transportgemak.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present